luni, 19 martie 2012

Legenda Shinhwa Come backCea mai longeviva trupa k-pop, Shinhwa, isi va lansa luna aceasta al zecelea album, piesele fiind marca unor producatori de top din industra muzicala din Coreea dar si creatii proprii.
De asemenea, pe 24 martie, Shinhwa a avea concertul de revenire la Seul, la Arena Olympic Park, spectacol  intitulat "Shinhwa Grand Tour in Seoul - Return", ce va celebra si lansarea noului album. Este primul concert pe care membrii grupului, Eric Mun (Jung Hyuk), Lee Min Woo, Kim Dong Wan, HyeSung (Kim DongWan), Jun Jin (Park Choong Jae), Andy (Lee SunHo) il sustin dupa o pauza de 4 ani. Iar data a fost aleasa pentru ca, pe 24 martie 1998 Shinhwa si-a facut debutul.
Mai trebuie mentionat ca toate cele 20.000 de bilete s-au vandut in doar 40 de minute de la punerea lor in vinzare, pentru a evita specula o persoana neputind cumpara mai mult de 4 tichete
După spectacolul de la Seul, Shinhwa va incepe in luna aprilie "Asia Tour", sustinand concerte in Shanghai, Taiwan, Tokyo, Beijing si alte orase din Asia.

Sursa: Star by Naver + allkpop


Un comentariu: