sâmbătă, 28 aprilie 2012

Kim Min Soo - Remember

foto: http://coolsmurf.wordpress.com
Lumea kpop a fost zguduita in dimineata zilei de 29 aprilie 2008 la vestea ca Kim Min Soo membru in trupa Monday Kiz si-a gasit sfarsitul intr-un tragic accident de motocicleta.

Se fac patru ani de cand Dumnezeu a decis ca Kim Min Soo sa nu mai cante pentru noi ci sa intre in corul ingerilor, patru ani de cand el nu mai straluceste printre noi ci printre stele.


O voce remarcabilă, puternica dar in acelasi timp plină de sensibilitate, pe care ascultand-o vrei sa o faci parte din propriul suflet. Si chiar daca nu inteleg cuvintele, inima mea le traieste. 


Melodiile de pe albumele Bye Bye Bye (8.11.2005), El Condol Pasa (1.02.2007), Inside Story (4.03.2008) pe care le interpreta împreuna cu Lee Jin Sung sunt pline de emoție si căldură. 
Odihneste-te in pace, Kim Min Soo! De dincolo de moarte, la apusul soarelui, cu un pahar de vin alaturi, vocea ta ma invaluie. Si daca azi iubesc kpop-ul, asta ti se datoreaza si tie!



Dar... show must go on, asa ca dupa doi ani, în martie 2010, Monday Kiz revine, Lee Jin Sung avandu-i alaturi pe Lim Han Byul (ex-membru A’ST1) și Han Seung Hee (ales la auditii dintre 5.000 de participanti).

2 comentarii:

  1. toate povestile sunt triste. coreenii traiesc la intensitate dragostea cat si moartea. nu stiu ce sa invat de aici. poate un respect de sine, poate doar sa iau viata asa cum e?

    RăspundețiȘtergere
  2. Floarea Rodica5 mai 2014 la 11:28

    DRAGA mea draga MANUDRAG!E prima oara cand intru in casa ta si asta pen ca n-am stiut ci nu pen ca am ignorat tot ce-ai pus la vedere,toate aceste materiale atat de frumoase si valoroase mi-au deschis portile spre marea pasiune ;Koreea.Toate comentariile tale atat de pertinente si o sensibilitate cum rar mai intalnesti in ziua de azi, tu cu romantismul tau incurabil m-ai facut sa ma simt ca o eleva ce-i prinsa c-a citit o carte interzisa.M-ai facut sa descopar muzica,baladele ce ma-nalta pana la cer de atatea emotii, sentimente adunate la auzul acestor voci magnifice,sa-i ador pe cei ce au parte de asa dar dumnezeesc.M-ai facut sa descopar si o alta latura a acestor oameni ce ne incanta viata cu aceste seriale superbe, sa-i vedem pe toti ce efort depun pentru a iesi la lumina aceste diamante,cum dincolo de ecran toti isi continua viata ,fiecare cu problemele sale.TE ROG FIERBINTE SI DIN SUFLETELUL MEU ,poti scrie mai multe despre SO JI SU si cei 2 prieteni chiar dac aPARK nu mai este?Pace si multa, multa iubire in suflet si-n casa ta!!! Floarea rodica

    RăspundețiȘtergere