vineri, 6 iulie 2012

Android, ce dezamagire...

foto: allkpop.com
Asteptam cu nerabdare o noua iesire la rampa a baietilor de la TVXQ. Pentru ca, trebuie sa recunosc, nu ca m-as crede Maica Tereza sa mama ranitilor, dar am o mai mare simpatie pentru Changmin si Yunho. Si asta pentru ca-i vad mai mult ca pe niste victime. Nu au avut destula forta si au cedat presiunilor, ramanad sub papucul SM Ent.
Noul lor album, ce contine piesele Android si Blink si va fi lansat pe 11 iulie in Japonia, mi se pare un fiasco. Nimic nou pe linie melodica, nimic spectaculos in videoclip, nimic extraordinat in coreografie (Rino Nakasone de la  Beat Freaks, si Jaewon si Gregory Hwang de la Beat Freaks - SM Ent.), nimic inedit in look-ul celor doi, cu elemente SF infantile si ieftine (n-or fi avut bani?, caci nu cred ca tehnologia nu le-a permis). Si asta nu pentru ca Changmin si Yunho n-ar putea mai mult. Dar au intrat intr-un tipar care nu e spart cu nimic exploziv.

Buna de topaiala in cluburi, linia melodica e fada, fara ruperi sau accente dramatice, de forta, fara efecte deosebite nici din punct de vedete instrumental si nici vocal. Sincer nici melodia si nici videoclipul nu m-am dat pe spate iar baietii parca nici nu sunt acolo.
Showbizz-ul coreean e plin de baieti draguti si talentati si din aceasta cauza astept mai mult de la Changmin si Yunho. Trebuie sa-si recapete forta si stralucirea pe care numai stelele din Cassiopeia o au!!
Single-ul va fi vândut în 3 versiuni diferite: CD numai, CD + DVD şi un CD-ul oficial al fanclubului. Versiunea fanclubului va conţine imagini din "Live Tone Tour 2012".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu