joi, 20 septembrie 2012

Catch Me, spun cei de la TVXQ

TVXQ spera sa revina in forta cu al saselea lor album Catch Me, ca va fi lansata pe 24 septembrie si se va pune in vanzare pe 27 septembrie (la 20 de luni dupa comebeak-ul in formula de duo cu Keep Your Head Down). Albumul va cuprinde melodia cu acelasi titlu, plus alte 11 piese. Pana atunci sa ne bucuram de noile look-uri ale lui Yunho si Changmin.
Doamnelor si domnisoarelor, sa ne pregatim batistele, desi e prea devreme, doar ne putem inchipui la ce supliciu ne vor supune imaginile unui Yunho legat la ochi si chipul copilaros/angelic al lui Changmin. SM Entertainment a dezvaluit cateva informatii despre conceptul care sta la baza albumului: un soud electronic bine orchestrat, o linie proaspata, dansanta. Yunho si Changmin s-au pregatit foarte bine, si isi vor arata carisma, incorporand perfect performantele muzicale, coreografice cu efecte vizuale.
Versurile piesei Catch Me vorbesc despre un om increzator care testeaza dragostea iubitei lui. Ii spune "adio", in speranta ca acesta, din prea multa iubire, il va impiedica sa plece, aratandu-i astfel cat de mult tine la el.
Sper ca lansarea sa aduca un suflu proaspat baietilor, pentru ca la ce aglomeratie e pe valul Hallyu, e greu sa fii in topuri. Fighting, TVXQ!!!

sursa: allkpop.com

Un comentariu:

  1. Am receptionat informatia.Sa ne facem repede incalzirea si ne asezam in block-starturi... Succes!
    Andra B.

    RăspundețiȘtergere