duminică, 18 noiembrie 2012

E Mnet Asian Music Awards 2012 (MAMA). Deci votam...


A început votul la Mnet Asian Music Awards (MAMA, cunoscut anterior ca si KM Mnet Festivalul de Muzică sau MKMF). Daca artistii coreeni s-au straduit, timp de un an, sa-si incante fanii cu prezenta lor pe scena, acum e randul admiratorilor sa-si susțina favoritii, si asta numai cu cate un clik (doar unul pe zi) la http://mama.interest.me/poll dar trebuie sa va inregistrati.
Acest super-show de decernare a premiilor pentru muzică care este organizat anual si se va desfăsura anul acesta la data de 30 noiembrie in Hong Kong, la Hong Kong Convention and Exhibition Centre. Aceasta implică participarea unora dintre cei cunoscuţi actori şi cântăreţi. Sa speram ca nu vor fi boicoturi, ca in alti ani, caci este unul dintre cele mai importante evenimente pentru industria muzicii coreene.


B.A.P
G-Dragon/PSY/Se7ven
La "Best New Male Artist" B.A.P. (No Mercy) si EXO-K (What Is Love) merg aproape umar la umar, in timp ce la "Best New Female Artist" Juniel (Illa Illa) și Ailee (Heaven) sunt in topul preferintelor fanilor. Ce va contat mai mult la "Best male Artist"? Energia lui G-Dragon cu Crayon, duiosia vocii  lui K.Will din I Need You, sensibilitatea lui Se7ven cu When I Can't Sing sau Psy cu dinamica si agresiunea clikurilor pe Gangnam Style
Pe ce vor miza fanii la "Best Female Artist"? Pe exuberanta lui BoA (Only One), sau pe sensibilitatea lui IU (You & I)?
Super Junior
TVXQ

Lucrurile se complica cand e vorba de grupuri. Cine a reusit oare sa fringa inimile  - extravagantii, nonconventionalii, multi-multi talentatii baieti de la BigBang (Fantastic Baby), ori noii James Bond asiaticii adica Super Junior, ori poate extraterestii (dupa cum apar in ultimele doua clipuri - Android si Catch Me) pardon, ultimii mohicani de la TVXQ. Si peste toate, Shinhwa, cu spectaculoasa si foarte apreciata lor revenire dupa patru ani. (Best Male Group, Best Global group - Male).
SISTAR

La fel si la categoriile Best Female Group, Best Global group - Female: cand zburdalnice precum iepurasii Duracell, cand pline de sensibilitate, fetele de la SISTAR, f(x), Kara, 2NE1 sau TARA asteapta si ele un clik din partea fanilor. Cine va avea onoare sa castige la "Song of the Year? FT Island cu Severely? Davichi cu Will Think of You? Baietii Sexy, Free & Single de la Super Junior? Sau Psy cu al sau Gangnam Style, video ce tinde sa treaca pragul de 1.000.000.000 de vizualizari pe youtube? La "Artist of the Year" Shinhwa (Venus) si BigBang se numara printre favoritii iubitorilor de k-pop.
Big Bang

Shinhwa

Desi pentru clasamentul final se iau in calcul mai multe criterii, votul fanilor e si el parte importanta a acestui proces. Si pentru bucuria pe care ne-o aduce muzica lor, pentru ca le apreciem eforturile, atentia pe care ne-o acorda, daruirea si devotamentul, sa fim si noi alaturi de ei, sustinandu-i!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu