joi, 10 ianuarie 2013

Trei seriale pentru o iarna... fierbinte

Five Fingers

Yoo Ji Ho (Joo Ji Hoon), se naste cu talent brut, ca pianist, multi considerand ca a mostenit abilitatea de la mama lui. Geniul lui si alte imprejurari il fac pe fratele sau mai mic sa fie gelos pe talentul lui. Mai mult, Ji Ho trebuie sa se confrunte si cu adversitatea mascata a mamei lui vitrege si cu trecutul sau tragic.

Imagini pentru ji chang wook five fingers
Yoo In Ha (Ji Chang Wook) este fratele mai mic al lui Ji Ho. El vrea de asemenea sa fie pianist și lucreaza din greu pentru a realiza visul dar, din pacate, nu este la fel de genial si talentat ca fratele său mai mare, fiind foarte gelos pe acesta.
Are multe complexe de inferioritate. Iar dupa ce, in urma unui incendiu se raneste la mana el ajunge sa-si urasca fratele mai mare.

Imagini pentru Jin Se Yeon five fingersHong Da Mi (Jin Se Yeon) vrea sa ajunga pianista ca sa-i poata canta tatalui ei, chiar daca acesta este surdo-mut. Dar visul ei e spulberat atunci cand acesta moarte intr-un incendiu. Renunta la muzica si, pentru a-si ajuta familia lucreaza intr-un restaurant. Il reintalneste pe Ji Ho si iubirea pentru prietenul ei din copilarie renaste.

Chae Young Ran (Chae Si Ra) este mama lui In Ha si Ji Ho. Personajul ei are o personalitate bipolară, uneori ea este calda si plina de griji față de fiii ei, alteori este de-a dreptul inspaimantatoare. Ar fi dorit sa ajunga o pianista de succes, dar a renuntat la asta casatorindu-se cu cineva bogat care detinea o fabrica ce producea instrumente muzicale.
 


Robber

Kwon Oh Joon (Jang Hyuk) este un escroc sentimental. Stie sa vorbesca suav femeilor si nu are scrupule cand e vorba sa stoarca bani de la ele. Asta pana cand acest gigolo se indragosteste.


Jin Dal Rae (Lee Da Hae) este vaduva si are o fiică în vârstă de 5 ani. Dupa moartea sotul ei, cele doua locuiesc impreuna cu soacra lui Dal Rae, care o rimite la intalniri aranjaye pentru a-i gasi un nou barbat.
 
Serialul il puteti viziona aici (trebuie sa va inregistrati)


Cheongdamdong Alice
Han Se Kyung (Moon Geun Young) este o femeie tânără, cu un caracter foarte pozitiv. Motto-ul ei este "Efortul este forta mea". Ea munceste pe branci, vrea sa devina designer vestimentar si lucreaza la o firma in domeniu.

Cha Seung Joo (Park Shi Hoo) este presedintele unei case de moda. Cunoaste pshihologia femeilor cu bani si snoabe, si merge pe principiul ca ce e foarte scump intra la categoria "Must Have". Mai mult, el vrea sa-si infrunte si tatal.

Yi Hyun (Seo Yoon Joo) a fost colega de scoala cu Se Kyung. Acum este o femeie plina de bani, sotia  celui care detine firma unde este angajata Se Kyung.
\
Serialul il puteti viziona aici (in curs de traducere; trebuie sa va inregistrati)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu