luni, 11 februarie 2013

Ferma de ciuperci - TriTops

Poporul coreean este foarte harnic si nu pot decat sa-i multumesc pentru asta. Din zori pana tarziu in noapte toti trudesc pe branci, performantele lor fiind uimitoare. Ladita cu ciuperci de azi, "TriTops" sau "I The TriTops" provine dintr-o productie mai veche, dar neexpirata. Ba mai mult, as zice reinventata. 

TriTops, are contract cu JS Prime Entertainment si a fost format initial din Hyung Moon, Yoo Joon si Il Goon. Ei au debutat pe 19 octmbrie 2007 cu albumul Boorish Love (link free download) dar nu au avut foarte mare succes. Poate a fost o greseala de marketing, poate nu au fost promovati suficient si cu destula agresivitate, poate genul de muzica - R&B - nu mai e la mare cautare, poate... Dar baietii, chiar de la debut au arata ca sunt talentati si au voci deosebite. IlGoon a parasit grupul pentru o cariera solo (oficial se spune ca el s-ar intoarce), iar Hyung Moon, Yoo Joon s-au straduit, fara a avea performante notabile, sa supravietuiasca ca duo. Dupa un hiatus de trei ani, in martie 2012, TriTops revine in formula de trei cu un nou membru - Woo Goon lansand un nou single intitulat "I'am Bad Gay" (link free download), la care au contribuit mezinul de la Block B, PO, si Kim Sori. Recunosc ca nu mi-a ajuns o singura ascultare. Am repetat-o, am ascultat-o iar si iar, ca intr-un sevraj dureros in care un singur play nu era de ajuns.
Melodia a fost compusa de Hyung Moon, liderul grupului (el a mai lucrat cu MYNAME la piesa “Message” si Monday Kiz la “Shadow”), iar vesurile ii apartin lui Won Taeyeon (scriitor si regizor care a lucruat cu  Orange Caramel la “Bangkok City”, Huh Gak la “Don’t Forget Me” si  Baek Ji Young la “That Man and That Woman"). Abilitatile lor vocale incredibile ca si performanta in sine au fost foarte apreciate de presa, iar la lansarea MV-ului piesei, pe 28 martie 2012, site-ul JSPrime a fost luat pur si simplu cu asalt de fani, supraincarcarea traficului ducand la blocarea acestuia. (Desi piesa seamana foarte mult cu Grenade interpretata de  Bruno Mars, multe persoane remarcand lucrul acesta, ma bucur ca nu am auzit nici un comentariu negativ privind acest aspect.)
Pe 25 mai 2012, TriTops au lansat mini-albumul "SweetHolic" (Link free download), cu un MV la piesa "Love Addiction".
 
La o intalnire cu fanii, tinuta intr-o cafenea, au cantat unplug un cover al melodiei The Chaster, a trupei Infinite, aratand minunatele lor abilitati vocale (va suna cunoscuta topica? hahaha)
Membri


Nume de scena: Hyungmoon. Nume: Ban Hyung Moon. Pozitia: Leader. Abilitati: baschet, inot. Data nasterii: 27 aprilie 1980. Inaltime: 179 cm. Greutate: 65 kg


Nume de scena: Yoojoon. Nume: Jang Yoo Joo. Porecla: Little Jaejoong. Data nasterii: 2 iulie 1988. Inaltime: 178 cm. Greutate: 60 kg

Nume de scena: Woogoon. Nume: Lee Woo Goon. Data nasteri: January 30, 1985. Inaltime: 180 cm. Greutate: 65 kgFost membru - Nume de scena: IlGoon. Nume: Kim Il Goon
Data nasteri: 15 ianuarie 1987. Inaltime: 182 cm. Greutate: 67 kg 

Le lipseste ceva acestor tineri barbati? Sunt fotogenici, au sarm, arata extraordinar chiar si dupa standardele cantaretilor kpop, sunt talentati - cu niste voci foarte bune... Cand va simtiti cu inima prea plina sau va apasa ceva pe suflet, ascultati o melodie de-a lor. Efectul va fi garantat!!

UPDATE: pe 19.02.2013 TRITOPS au lansat single-ul "Too Foolish For You" (Link free download). Versurile melodiei au fost scrise chiar de Ban Hyung Moon, liderul trupei. Se pare ca baietii au fost luati de val caci au abandonat catelul :-))


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu