joi, 28 februarie 2013

Park Si Hoo - Agresiune sexuala sau reality-kdrama (ep. V)


In discursul sau la premiile Awards Drama KBS, actorul  Song Joong Ki a spus ca in industria de divertisment se petrec o gramada de mizeii. M-a mirat paranteza asta. Acum realizez cata dreptate a avut. Sunt oamenii care nu pot actiona corect. Si prin modul lor de a actiona sunt in stare sa ruineze reputatia cuiva.
Legat de Park Si Hoo acum se discuta despre cum au fost folositi banii din conturile in care fanii au facut donatii substantiale si se vehiculeaza suma de 700 de milioane de won. Speculatiile merg pana acolo incat se spune ca atat mama lui Park Si Hoo cat si fratele lui ar fi implicati in gestionarea conturilor. Si ca, cu o parte din bani, PSH ar fi achizitionat un lant de magazine Tiffany & Co. Se pare ca PSH nu le e de ajuns. Cineva vrea sa mature si cu familia lui. Se vrea a se da impresia ca PSH si-a exploatat fanii si probabil se incearca a se crea o puternica opinie anti-PSH. Da, parerea mea este ca cineva orchestreaza acest tavalug din spatele scenei.



Dupa ce dezvaluirile facute in interviu de prietena domnisoarei A s-au dovenit nefondate, pac, a aparut zvonul cum ca PSH ar fi incercat sa cumpere tacerea tinerei, dar ea ar fi refuzat suma. In ritmul asta maine sa nu ne mire daca vor mai iesi la rampa niste domnisoare (cunoasteti modelul) care vor sustine ori ca au fost si ele violate sau fortate sa faca un avort.
Politia se bucura de atentia mass-mediei si lasa loc la fel de fel de speculatii. Desi avocatii lui PSH au protestat impotriva acestor lucruri.
Nu stiu cum se va apara PSH, dar cred ca ar fi timpul sa vina personal cu versiunea lui. Ce s-a intamplat in acea zi. Cum? De ce? Cum de s-a ajuns la asta. Pentru ca speculatiile abunda, iar relatarile despre eveniment nu coincid. Cred ca el este prea lent in reactii. Poate o fi vreo stratagema avocateasca, dar lasa prea mult spatiu celor care il arata cu degetul. Sunt convinsa ca PSH este jenat si rusinat de situatie, dar cred ca ar fi bine pentru el sa iasa din spatele avocatilor cu curaj si sa-si apere onoarea. PSH e un actor iubit si cred ca el e dator celor care il admira. Caci mass-media e obsedata de caz si nu va inceta pana nu va epuiza orice argument contradictoriu legat de victima si acuzat pentru ca publicul sa se bucure de "spectacol. S-a creat o atmosfera de circ care, din pacate, nu-i face decat sa-i dauneze lui PSH. Dar, PSH nici nu a fost audiat, inca nu s-a dat nici un verdict si el pare deja condamnat de mass-media.
La emisiunea “Midnight TV Entertainment (SBS ) avocatul lui PSH a spus ca astepata decizia privind transferul cazului si si-a exprimat inca odata dezaprobarea privind scurgerile de informatii, fapt ce dauneaza imaginii clientului sau.
Nu cunosc cum functioneaza lucrurile in Coreea. Dar stiu ca la noi ar fi iesit pe interval o gramada de prieteni si "prieteni" care ar fi spus cate ceva despre omul PSH. Personal inca nu am auzit ca vreunul din colegii lui sa ii ia apararea, lucru care ma intristeaza profund.
Sa fie asta pretul pe care PSH il plateste pentru ca a decis sa plece de la EYAGI Divertisment? Aloo, nu plecati de capul vostru pentru ca uite ce patiti? Indiferent de rezultatul final, e clar ca drumul lui PSH se va ingusta considerabil :-(

P.S. Tocmai a fost o replica in Iris 2: "Cu cat esti mai mare cu atat mai tare te loveste ciocanul"

10 comentarii:

  1. Park Si Hoo a devenit atat de mare incat "trebuia" daramat. acum Park Si Hoo are nevoie de sustinerea colegilor altfel cine stie care va fi urmatorul. iar eu cred ca totul a pornit de la popularitatea uriasa a lui Psy ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta astept si eu, o luare de pozitie din partea colegilor, a celor din echipele de productie cu care a lucrat la seriale... Altfel ei schimba tot felul de amabilitati si zambete frumoase intre ei la diverse evenimente. Acum ar fi momentul sa faca front comun. Caci o astfel de mizerie i se poate intampla oricui. Adevarul e ca, dupa atatea seriale, sunt uimita inca cat de maestri sunt in arta manipularii si a sucirii adevarului...

      Ștergere
  2. Fetelor, aveti perfecta dreptate.Banuiesc ca industria cinematografica americana a fost afectata de valul de popularitate al celei coreene.Hollywood-ul este d3e cativa ani in cadere libera care a culminat cu Oscar-urile de anul acesta.Daca in politica se baga pe fata, folosindu-se de nesfarsitul conflict cu Nordul, in industria de divertisment nu au prea patruns.Pe langa faptul ca tot ce tine de Coreea de Sud are un succes din ce in ce mai mare in America(toate site-urile cu filme sunt pe bani)dramele si filmele coreene, si nu in ultimul rand kpop-ul, au succes in intreaga lume.Ce i se intampla lui PSH vine exact la momentul in care prin PSY inca o data s-a dus faima Coreei pe cel mai inalt val(vezi in Europa si succesul lui Kim Ki Duk si chiar la ei al lui Ang Lee).miuta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca eruptiile solare de anul acesta, ca si indepartarea Papei au fost prevazute de Nostradumus, reamintesc ca tot el a prezis ca rasa galbena va stapanii lumea (o vreme, pana la sfarsit , haha, nu stiu). asta intelegand nu doar economic ci si cultural. Este stiu ca americanii sunt innebuniti dupa kdrama, kpop si oppas. In felul acesta productiile occidentale au piata de desfacere din ce in ce mai restransa. Hai sa nu ne uitam peste ocean, e suficient sa aruncam o privire in ograda noastra - multe seriale coreene au audiente bune. E si asta o ipoteza - parte a conspiratiei - ca valului Hallyu trebuie sa i se mai taie din elan.

      Ștergere
  3. Faptul că niciun coleg apropiat lui şi nebântuit de invidia feroce din branşă nu s-a grăbit să-l susţină public poate avea explicaţii. Câţi dintre ei n-au “relaţionat” cu cel puţin o novice disponibilă şi dornică de ascensiune care, se vede treaba, ar putea oricând să-şi amintească chipurile de “umilinţa” suferită după o sticlă de soju… Face parte din latura tabu şi bine cosmetizată a lumii showbizului de pretutindeni. Ce mai contează adevărul când valurile din presă au putere de tsunami şi vând, vând, vând pe bani mulţi tone de hârtie murdară!
    Faptul că nicio colegă cu nume răsunător, cu un trecut suficient de “curat” şi care-l simpatizează nu îl susţine public nici măcar voalat poate fi de asemenea explicabil. Ce vedetă feminină şi-ar risca poziţia legându-şi numele de un scandal atât de sensibil şi jenant care agită şi scoate la suprafaţă tulbureala din adâncul unor ape voit liniştite?
    Mi-e teamă însă că reticenţa lor e de fapt FRICĂ! Frica unora dintre ei de umbrele bine ascunse din propriul trecut, frica altora de a nu fi ulterior târâţi într-un scandal similar la fel de profesionist orchestrat din culise. Pe principiul oricine poate fi “următorul”. Ei ştiu că această practică e greu de stopat doar cu o voce , două… Probabil că independenţa izvorâtă din succesul fulminant la public al lui PSH şi sumele ameţitoare în euro şi dolari americani legate de numele şarmantului actor au lovit orgoliul şi calculele vreunuia dintre marii rechini. Ei îi transformă peste noapte în zei olimpieni , dar tot ei deţin puterea de a-i trânti oricând la pământ! Cât despre presă… veşnica unealtă cu două tăişuri a celor super puternici! Strategia prelungirii tăcerii actorului alimentează însă speculaţii halucinante. De multe ori tăcerea e înţeleasă ca un răspuns. Păcat! Kora

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt convinsa ca multi au cate o fantoma ascunsa prin dulap. S-ar putea ca asta sa fie raspunsul la acest silentio stampa din partea colegilor. Temerea mea este, nu ca PSH ar fi neaparat un sfant, ca doar e in bransa de atatia ani, dar ca poti ajunge tap ispasitor fara vreo vina majora.

      Ștergere
    2. Ai pus degetul pe rana, manudrag! Pe masura ce apar noi informatii,eu sunt tot mai convinsa ca PSH n-are vreo vina majora in toata tevatura asta. Daca novicea aia a fost atat de capabila sa declanseze ulterior un asemenea scandal cine s-o mai creada atat de naiva? Indiferent daca a fost sau nu unealta altora. Din pacate, banuiesc insa ca PSH a avut nesansa de a fi el “alesul” de sacrificiu dintre idoli.Totul imi pare ca are un puternic miros de razbunare, de punere la punct.
      Manudrag! Ai deschis insa aceasta a V-a parte cu o asemenea poza a lui ca-mi pare rau ca nu sunt avocat, sa ma duc sa-l apar! Cum o fi: vinovat sau nevinovat! E asa de frumos ghiaurul! Kora

      Ștergere
  4. Sa vedem ce se intampla dupa ziua de maine.Sa fii mers pe principiul "cine se scuza se acuza"?Sper ca aparitia avocatilor in locul lui sa nu fii incurcat mai mult. miuta

    RăspundețiȘtergere
  5. avocatii l-au salvat. el se ducea la politie ca un miel sacrificat ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa cum a iesit din sectia de politie nu stiu ce sa zic :-(( vreau sa cred ca la cati bani or lua si-or da si silinta sa-l scoata din situatia asta.

      Ștergere