miercuri, 27 februarie 2013

Park Si Hoo- agresiune sexulala sau reality-kdrama (ep. IV)


Incepe sa fie din ce in ce mai mult zgomot in ceea ce-l priveste pe Park Si Hoo. TV Chosun spune ca ar exista o inregistrare video in care PSH i-ar fi oferit 100.000.000 KRW (aproximativ 92.000 $) lui A, in speranta ca vor ajunge la un acord, dar negocierile ar fi esuat din cauza ca domnisoara ar fi vrut mai mult.

Se raspunde astfel la una din intrebari - de ce nu s-a dus imediat sa reclame incidentul.
E uimitor, nu-i asa? O poveste demna de un tabloid, unde, atunci cand se simte miros de sange, se incearca prin orice mijloc de a distruge pe cineva. Si daca acel cineva este o celebritate, cu atat mai bine si mai rasunator - hai sa-l bagam in cacat pana la gat!. Pana la urma, cand se vinde/cumpara ceva, totul se rezuma la bani. Nu cred ca PSH e vinovat. Mai degraba a incercat sa-si cumpere linistea si sa iasa din mizeria asta. Domnisoara a incercat si ea sa faca bani, atata doar ca nu s-au inteles la PRET!!
Ironic nu, Park Si Hoo a fost avocat in drama Prosecutor Princess. Sa nu fi invatat nimic din rolul pe care l-a inteerpretat?
Avocatii firmei Purme au inaintat deja un protest impotriva Western Police Station, acuzandu-i de scurgere de informatii din cadrul anchetei catre presa, fapt ce ar dauna lui PSH. Mai mult, Western Police Station refuza sa tranfere cazul catre Gangnam Police Station, pe motiv ca locatia paratului e in juristictia lor. Iar in cazul neprezentarii, pe 1 martie, ora 10.00, va fi emis un mandat de arestare pe numele lui. Avocatii lui PSH au cerut de asemenea o decizie din partea National Police Agency and Seoul Metropolitan Police Agency. care pot lua o hotarare in privinta transferului.


Cazul e puternic mediatizat si, din pacate, cu jumatati de adevaruri/minciuni, zvonuri, se pare ca, la ora actuala, orice este anti-PSH face valuri si se vinde bine! Identitatile domnisoarei A si a domnului K, care s-ar fi aflat si el in apartament sunt protejate, desi, iar zvonuri, K ar fi primit bani pentru interviul in care sugera ca totul ar fi fost premeditat atat vreme cat PSH avea prezervative si chiar si-a pus masca de la masina pana la apartament.
Acum Doamne, iarta-ma, dar vedem cu totii cum celebritatile incearca sa se protejeze ascunzandu-si chipul. Iar faptul ca avea prezervative, mi se pare de bun simt, doar stim la ce riscuri ne expunem facand sex neprotejat la intamplare!
Astept cu nerabdare ca apele sa se limpezeasca si sper ca Park Si Hoo sa iasa basma curata din povestea asta. Doar am plans cand l-am vazut trist, am ras cand s-a scalambait in toate felurile... Ar fi trist pentru toata lumea ca un actor ca el, care ne-a oferit atatea momente placute, sa sfarseasca astfel.
Si inca un clip de sustinere de la fanii thailandezi

5 comentarii:

  1. ce inseamna industria divertismentului, fanii te urca si tot ei te coboara, doamne fereste, sa ai si un psihic mai labil, ca poti sfarsi cum e mai rau,pacat!!!
    personal l-am admirat in tot ce am vazut tradus la noi, sunt alaturi de el si nu cred sa faca ceva de care sa-i fie rusine, il sustin cu tot sufletul si sper sa iasa cu bine din toata tevatura asta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai dreptate. fanii te pot adula, dar si cand e sa te sfasie, o fac fara mila. Si eu sper sa iasa din mizeria asta. oricum, si nevinovat, va avea de suferit (din pacate)

      Ștergere
  2. Ce frumos din partea fanilor thailandezi! cat trebuie sa sufere cand vede ca ai lui i-au intors spatele!ia sa vezi daca scapa cum zic ca l-au sustinut!Unde sunt "tipuritoarele de servici"? Dar el nu are prieteni adevarati?Nici un actor nu e de partea lui"no matter what"?E din ce in ce mai trist.Parca mi s-a taiat si de astia.miuta

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa stii ca la asta ma gandeam si eu. Chiar nu are nici un prieten? Nici o figura prietenoasa, zambitoare, celebra, sa nu iasa la rampa cu o vorba buna despre el? (asta e unul din gandurile care nu-mi dau pace) Si mai am o nedumerire - de ce s-a ascuns in spatele avocatilor si nu iese personal cu o declaratie? Daca spera ca apele se vor linisti se inseala.

    RăspundețiȘtergere
  4. ca peste tot, de altfel, in lumea actorilor, rautatea si invidia troneaza, nu cred sa faca ei exceptie, iar in asemenea situatii poti sa cunosti pe cei de langa tine, daca exista prieteni adevarati, iar daca apele se vor linisti, va ramane malul ce-i va afecta, oricum , viitorea cariera,poate era mai bine sa nu recunoasca nimic, nici ca a facut sex cu ea,ca doar nu-i faceau analizele...(mai ales ca trecusera cateva zile pana l-a reclamat)asta cred ca s-a uitat ca a fost sincer fata de fani, totdeauna binele se uita, dar raul, NU

    RăspundețiȘtergere