vineri, 1 martie 2013

Park Si Hoo - agresiune sexuala sau reality-kdrama (ep. VI)


La Seoul in poarta oare cine bate? E cam 7 AM. Ce-o face Park Si Hoo? Presupun ca nu a putut dormi toata noaptea. Deja a facut un dus si revede cu avocatii planul de bataie.
SBS se plange cu nu mai poate vinde drepturile de dizufare pentru Cheomgdandong Alice in strainanate din cauza scandalului in care e implicat PSH. Asta-mi aduce aminte de perioada McCarthy din SUA cand toti cei suspectati de simpatii comuniste erau proscrisi, iar filmele in care jucau erau interzise.
O veste imbucuratoare vine de la tanarul actor ca se afla si el in seara cu princina in casa lui PSH. SMS-urile pe care acesta le-a schimbat cu don'shora A nu contin nimic compromitator in ceea ce-l priveste pe PSH.
Intotdeauna pentru o poveste exista mai multe variante, adevarul nu e niciodata absolut.
Pana cand dovezile nu vor fi clare, refuz sa cred ca PSH s-ar fi dedat la astfel de fapte reprobabile. Sper ca cel mai frumos martisor sa vina de la el. Iar pentru ca i-am alocat atat de mult timp si spatiu imi doresc sa ma rasplateasca cu un nou film (stiu, nu va fi prea curand) in care sa radem si sa plangem impreuna.
Stiti cand mi-a fost cel mai drag PSH? in video-ul de mai jos, incepand cu min. 1:46

Un comentariu:

  1. da un actor adevarat, ei toti sunt super talentati dar cite unul parca chiar iti intra in suflet si cred in prop de 99%ca acest baiat chiar nu e vinovat , chiar nu merita o astfel de palma .imi pare tare rau de el si ii doresc din tot sufletul sa treaca cu bine peste aceasta napasta.cred ca da un nou film cu el m-ar face de bine de amaraciunea ce mi-a lasat-o in suflet necazul asta al lui .se pare ca si la ei exista o mizerie din asta facuta de oameni pentru bani , glorie , putere.sa ne traiesti sanatos PSH!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere