miercuri, 6 martie 2013

Park Si Hoo, cavalerul fara prihana



Apele par sa se linsiteasca oarecum in cazul lui Park Si Hoo. Spun asta deoarece, dupa ce au fost facute publice mesajele dintre A (a fost dezvaluita si identitatea acestei domnisoare, in Snow Queen ea a fost Kim Bo Ra copil), si K nu pare a fi vorba de nici un viol. Mai mult, interpetarea mea este ca A a regretat ca a fost intima cu PSH si nu cu K. Bineinteles ca razboiul va continua pentru ca PSH la randul lui a depus plangere impotriva lui A, B, si C pentru defaimare si incercare de santaj.
Intr-o era in care si trasul apei la WC e contorizat, este bine sa fim atenti la ceea ce facem. Nu sunt adepta teoriei "666", dar nu trebuie sa uitam ca orice urma magnetica pe care o lasam - drumuri, cumparaturi, schimburi de mesaje - ne expune si arata ceea ce facem zi de zi. Traim zi de zi in casa "Big Brother" fara sa vrem.
Revenind la PSH, flerul imi spune ca acest scandal ar putea fi un si mai mare avant in cariera. Sper ca producatorii, posturile TV sa se bata pentru a-l putea difuza pe cel care se va dovedi a fi cavalerul fara prihana.




Aveti aici schimbul de mesaje dintre A si K!
Si de pe http://parksihoo4u.com mi-am permis sa iau nste fotografii (multumesc H.A.T.) care vor arata de la sine de ce l-am numit pe PSH cavalerul fara prihana. E semnalata atentia pe care actorul o are fara de orice gest ce ar putea lasa loc la interpretari gresite.

Un comentariu:

  1. Bizar! Să facă atâtea valuri, să pornească un aşa scandal jenant nu doar în presă ci direct la poliţie împotriva unui star de primă mărime în Coreea, ea singură… o simplă starletă? Fără a avea în spate forţa susţinerii unui “greu” din branşă sau măcar un sâmbure de adevăr în toată tărăşenia asta? Ar fi prea simplu! Teribilismul şi naivitatea unei păpuşele de carton… sau un “mic” avertisment primit de catre PSH de la ei, “greii”? Nu trebuie uitat că la viol s-a mai adăugat şi evaziunea! Mă bucur însă că avocaţii lui PSH demonstrează că “tac şi fac” şi totodată că urmele noastre magnetice cotidiene pot să ne şi salveze nu doar să ne controleze viaţa! Sunt tot mai convinsă că n-a fost nimic scandalos sau blamabil în aventura asta şi mizez în continuare pe nevinovăţia lui PSH. Scandaloasă ramâne însă povestea de după!
    Ai dreptate, manudrag! Dacă PSH iese “fără de prihană” din încurcatura asta… să te ţii apoi avânt la el în carieră!Abia aştept vremurile alea! Atenţie PSH în viitor la "prietenii" gen Mister Kim! Kora

    RăspundețiȘtergere