joi, 14 martie 2013

Park Si Hoo - Confruntarea


Se pare ca evenimentele se precipita putin.
In dimineata zile de 13 martie Park Si Hoo a fost la Seoul National Institute of Scientific Investigation pentru a face testul poligraf. Dupa amiaza, PSH, miss A si K au dat iar declaratii la Western Police Station.
Reporterii au asteptat timp de opt ore, intre 6.50 pm si 2.40 am (14 martie) in fata sectie de politie.
La iesire, PSH a facut o scurta declaratie: "Am cooperat cu bună-credinta în cadrul anchetei politiei si adevarul va fi dezvaluit. Imi cer scuze inca o data pentru probleme create".
Seful Western Police Station, care se ocupă de ancheta a spus: "Confruntarea directa a persoanelor implicate nu a adus nici o lamurire in acest caz. Vom folosi judecata noastră prudenta pentru a procesa declaratiile lor, iar rezultatele de la testul poligraf vor fi anuntate de catre institutul medico-legal in aproximativ o saptamana.

(Source: http://news.nate.com/view/20130314n02186)

Desi obosit, parca un pic mai relaxat a iesit PSH din sectia de politie.  Sper ca lucrurile sa fie pe fagasul cel bun. Vreau sa spun ca daca inainte PSH imi era doar, sa zicem simpatic, mi-e din ce in ce mai drag si sufar alaturi de el in toata grozavia asta. Ce greu apasa celebritatea pe umerii lui.  Multa lume ii e alaturi, il sustine, si sper sa-si traga din aceasta simpatie puterea de care are nevoie pentru a infrunta napasta care a dat peste el.


Intr-un interviu pe care K l-a dat in exclusivitate, el ofera versiunea lui asupra evenimentelor. El spune ce s-a intamplat in acea seara/noapte pana au ajuns la apartamentul lui PSH, dar mentioneaza ca nu stie ce s-a intamplat intre cei doi in camera. K mai spune ca cei doi, PSH si A, s-au despartiti dimineata in termeni buni, facand schimb de numere de telefon. Confirma faptul ca A i-a cerut bani lui PSH, dar ca pretentiile ei au fost exagerate (detaliile din interviu sunt de-a dreptul halucinante). El explica si de ce s-a dorit schimbarea locului anchetei de la Western Police Station la Gangnam Police Station. K spune ca Western Police Station au luat legatura intai cu fosta sa agentie motivand ca nu stiau cum sa-l contacteze pe PSH (va vine sa credeti?) iar PSH a aflat de la acestia de situatie. (Mai multe detalii aveti aici)

11 comentarii:

  1. si la ei ca peste tot, aranjamente ...si, iar aranjamente, pacat ca o asemenea vedeta poate sa fie pacalita de o fufa, ce mai...tot aranjamente
    nu inteleg de ce in poze numai fata lui apare, ceilalti doi acoperiti, cu toate ca se stie cine sunt, parca ei sunt martori cu acoperire, impotriva unui criminal feroce, mare pacat!!!
    sper ca totul sa iasa la lumina, iar PSH sa reuseasca sa se echilibreze si sa revina in forta,imi doresc din tot sufletul
    urmaresc tot ce postezi, multumiri!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pana in luna februarie, indrageam actorul coreean Park Si Hoo pentru talentul rafinat, eleganta si amprenta personala aparte pe care deja i-o recunosteam in fiecare nou personaj. Cum sa nu-mi placa un asa actor carismatic, un asemenea zambet deschis? De cand cu toata nebunia asta, incep sa cunosc si sa apreciez omul Park Si Hoo! Ma impresioneaza lipsa oricarui vedetism si modestia constanta de care da dovada la fiecare aparitie publica! Tinuta este eleganta dar fara ostentatie, priveste in ochi ziaristii deschis si cu demnitate fara a se ascunde in spatele celebrilor ochelari fumurii de megastar, incheie fiecare zi de ancheta cu o scurta declaratie adresata fanilor si multimii de fotoreporteri. Mult firesc in atitudinea lui pentru a fi doar imaginea unei strategii perfecte! Bine ca Miss A si Mr.K sunt protejati de cordoane de paza, feriti de orice expunere directa, camuflati cu tot felul de masti, preluati rapid de masini cu geamuri fumurii… mai ceva decat tezaurul national! Domnilor, de ce atata grija cu “valorosii” astia doi? Eu tot n-am inteles clar cine e in realitate Miss A. Conform informatiilor de pe wiki.d-addicts, interpreta rolului Kim Bo Ra copil din Snow Queen abia a implit de curand 19 anisori (n. 22.02.1994), nu 23 cat inteleg ca are aceasta Miss A! Kora

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu i-am remarcat atitudinea plina de modestie in fata presei, caldura din glas, chipul obosit si vizibil marcat de aceasta intamplare, umilinta cu care permanent isi cere iertare pentru grijile pe care le provoaca. cat despre miss A, din cate stiu eu, oficial identitatea ei nu a fost facuta public.

      Ștergere
  3. Princess'Man trece prin niste clipe ingrozitoare...Si mie mi se pare nedrept ceea ce se intampla, mai ales ca , de parca n-ar fi suficienta aceasta ancheta dura la care e supus ( nici nu vreau sa-mi imaginez , fie si numai cele 5 ore la care a fost supus testului poligraf...de unde a iesit stors...), am vazut ca este blamat public , ca facand parte din categoria actorilor care si-au administrat celebrul Propofol, medicament interzis de legislatia lor din 2011...daca nu ma insel. Mi se pare profund injusta tararea intr-un asemenea scandal a unui om care a muncit pe rupte in toti acesti ani, sacrificandu-si viata personala intr-atat incat, conform unei declaratii facute la un show televizat, in ultimii 7 ani nu isi permisese nici macar sa aiba o relatie stabila cu o femeie. Cat despre A , am citit comentarii in care se indica si filmul in care aceasta a avut o aparitie ...regret ca nu am retinut exact ce se spunea acolo,dar ideea era ca identitatea ei nu mai este un mister pentru cei foarte interesati si cu acces la sursele din Korea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Din respect pt. gazda acestui minunat blog, pt. cei ce il viziteaza si din dragoste pt. Princess'Man, ma vad nevoita sa intervin cu o uriasa ERATA la comentariul de mai sus...Informatia relativa la consumul de propofol am citit-o in Hancinema din dimineata zilei de 13.03.2013...Articolul era redactat in niste termeni extrem de duri la adresa vedetelor care si-au administrat ilegal propofol ori au consumat marijuana, constituind un pericol pentru tineretul coreean , data fiind capacitatea lor de influentare...Textul era ilustrat cu un colaj continand imaginile alaturate ale lui Park Shi-hoo si ale celor trei actrite : Park Si-Yeon, Jang Min -ah si Lee Seung- yeon...Textul fiind redactat in termeni globali, era foarte usor sa cazi in capcana de a intelege ca "The Most Wanted Actor " al acestor zile ...a cazut si in pacatul drogurilor...Nici eu nu stiu de ce, am reverificat situatia si am avut marea surpriza de a nu mai gasi in editia online a Hancinema din 13.03.2013 acel articol , care repet m-a frapat prin limbajul "de lemn"al redactarii...In schimb, am gasit un altul, dedicat exclusiv celor trei actrite nominalizate mai sus...sanctionate pt. consum ilegal de propofol, dar ilustrat numai cu fotografia celei dintai- Park Si-yeon...Credeti-ma pe cuvant ca asa stau lucrurile si m-as bucura daca cineva a mai citit amintita publicatie in forma ei initiala, pt. a putea confirma veridicitatea celor spuse de mine ! Oricum, toate acestea imi confirma , odata in plus, prejudiciul de imagine , poate imposibil de reparat vreodata, adus celui care va ramane pt. noi Princess'Man , orice ar fi !

    RăspundețiȘtergere
  5. Cara_m, ai tot respectul si admiratia mea pentru erata cu care ai revenit asupra primului tau comment! Citindu-l, am fost foarte surprinsa de aceasta noua si teribila invinuire facuta acestui actor de top care se remarca si printr-o viata personala normala si decenta. Enervant de normala in mirajul stralucitor si socant de atragator prin extreme al showbizului! Cautand informatii, am ajuns sa aflu ca Propofol este un anestezic utilizat legal in medicina in 50 de state ale lumii dar care pe langa anesteziere, daca este utilizat offlabel (in afara prescriptiilor), prin injectare intravenoasa in doze mici induce stari halucinogene, stari de euforie si dezinhibare. Devine deci un drog care administrat regulat da dependenta! Si, ca orice drog care se respecta, din pacate a devenit deja prieten bun cu nume rasunatoare din lumea artistica de pretutindeni! De curand, in Coreea a inceput un nou scandal care alatura consumul offlabel de Propofol (interzis in peninsula) de numele actritei Park Si Yeon. Adevar… sau o alta victima a legii junglei? Nicio legatura insa cu viata lui PSH. Nici in Hancinema nu mai exista articolul pe care tu spui ca l-ai citit. Ceva m-a frapat insa! Cand dau cautare pe net dupa indicativele Park Si Hoo si Propofol, lista de site-uri care-mi apare se refera la scandalul actritei Park Si Yeon, dar nu o data cele cateva cuvinte care dau relatii despre cuprinsul integral al subiectului abordat includ spre final si numele lui Park Si Hoo. Accesand adresa site-ului si citind integral stirea, constati ca nu are nicio legatura PSH cu scandalul actritei coreene, dar ca urmatoarea stire de pe site se refera la un cu totul alt scandal, intamplator cel al lui Park Si Hoo. Deci daca nu ai timp sa deschizi adresa de net poti crede usor din scurtele relatii de sub titlul articolului ca Park Si Yeon, Park Si Hoo si altii cu nume mentionate acolo consuma Propofol. Inteligenta inducere in eroare! Intamplatoare? Kora

    RăspundețiȘtergere
  6. Iti multumesc mult pt. interventie...Ai inteles perfect situatia in care m-am aflat si din care nici eu nu stiu cum am reusit sa ...ma scot ! Relatarile tale imi intaresc convingerea ca presa, de oriunde ar fi, e capabila de marsavii colosale...Repet...articolul citit de mine in HC din 13 martie a.c. era ilustrat cu acel colaj foto in care prima poza era a lul Park Shi hoo si se referea la Propofolul care la ucis pe Michael Jakson dar la care recurg din ce in ce mai mult si vedetele Hallyu,precum si la consumul de marijuana (aici clar erau vizati baietii de la BigBang....) In mod surprinzator...acel articol a fost inlocuit cu altul...Inca odata...deplina mea recunostinta !


    RăspundețiȘtergere
  7. Cer scuze pt. interventia mea, gazdei acestui site decent si voua tuturor celor care-l vizitati. Vreau doar sa lamuresc problema Propofolului. Este un produs utilizat in anestezie si reanimare si se utilizeaza numai in spitale. Nu se poate procura din farmacii. Administrat intravenos, in anestezie, produce pierderea constientei si inhiba unele functii vitale, respiratia in primul rand. Utilizat intravenos, in doze mici, produce pierderea constientei, dar nu si a functiilor vitale…., asa numita stare de sedatie. Pt. a mentine aceasta stare sedativa, propofolul trebuie administrat in mod continuu. La oprirea administrarii, pacientul se trezeste dupa 5-10 min si spune ca a dormit profund si odihnitor. Propofolul nu produce halucinatii. Limita dintre doza anestezica si cea sedativa este extrem de mica, produsul fiind foarte periculos daca se administreaza de catre alte persoane decat anestezistii sau reanimatorii ( cazul Michael Jackson). Am citit si eu despre Park Si Yeon, Jang Min -ah si Lee Seung- yeon. Sant niste minciuni scruntate, iar cei ce ancheteaza asa ceva merg pe piste false. Se spunea ca Park Si Yeon utiliza propofol impotriva durerilor, ori se stie ca acest produs nu are nici un efect antialgic. In chirurgia estetica (de care cele trei au beneficiat pe deplin), micile interventii se fac cu propofol in doze sedative. Acest produs s-ar putea utiliza si pe cale orala sau inhalatorie, in aerosoli, ca sedativ si ar putea fi utilizar ca drog, in sensul popular al cuvantului, dar efectul este de foarte scurta durata, asa ca nu vad interesul. Ma ingrozesc cand vad cate minciuni si cate calomnii se vehiculeaza pe internet……si ca acesti nemernici nu pot fi pedepsiti. Dominique Strauss-Kahn este un om distrus ; in Franta, continua sa fie tarat din proces in proces de asa zise victime, care se inmultesc ca ciupercile. In cazul PSH, daca ar fi fost viol s-ar fi dovedit. Exista interese partizane si ancheta dureaza mult. Toata Planeta este cu ochii atintiti asupra acestui caz …..un verdict injust ar fi echivalent cu o « justitie non grata » si nu cred ca ei vor sa se intample acest lucru. Multumesc pt. gazduire si scuze daca am adus informatii nefolositoare. Larisa36

    RăspundețiȘtergere
  8. Intotdeauna, in asemenea cazuri de distrugere cu premeditare, intrebarea este: "Cui ii foloseste asta?"
    Amploarea pe care a luat-o acest caz ma face sa banuiesc ca in spatele acestei santajiste care a actionat cu premeditare stau interesele unor manipulatori mai puternici, fie invidiosi pe succesele lui Park Shi Hoo, fie, si mai probabil, nemultumiti ca nu au primit niste bani asteptati.
    In orice caz, presa coreeana e ingrozitor de otravitoare, iar barfa nationala atinge cote inimaginabile.Toti vaneaza cu indarjire plina de invidie greselile persoanelor publice si le exagereaza.
    Imi pare nespus de rau ca acest actor excelent, expresiv si sensibil, care joaca cu atata daruire, incat chiar plange, nu mimeaza, si i se inrosesc nasul, ochii si urechile de emotie, a fost atacat cu atata rea-vointa de a-i distruge renumele si cariera.
    Pentru un nativ Berbec, felul cum este perceput de altii este extrem de important, asa ca ma tem de urmarile psihice ale acestui scandal asupra lui Park Shi Hoo, oricat de curajos ar fi el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu prea ma pricep la zodii, dar data de nastere reala a lui PSH este 14 februarie. actorul foloseste data de nastere a fratelui sau (3 aprilie)

      Ștergere