miercuri, 13 martie 2013

Park Si Hoo - O raza, doua raze...



In plin razboi mediatic si juridic in care toata lumea da in judecata pe toata lumea - Park Si Hoo, care este acuzat de miss A de agresiune sexuala, a dat in judecata pe A, pe prietena ei B si pe mr. Hwang (CEO EYAGI Ent) pentru tentativa de santaj si defaimare, B si PSH sunt dati in judecata de mr Hwang, iata ca se schimba raportul de forte. B ii cere scuze lui PSH. Au fost zvonuri conform carora B ar fi realizat situatia in care a intrat si si-a dat seama de greseala ei. Acum aceste zvonuri se confirma.
B a spus pentru Sport Seul: "Ca unni nu am putut sta deoparte. A este donseng si in ultimii patru ani am avut o prietenie stransa. Eu am avut incredere totala in A. Dar mi-am dat seama ca minte. Din cauza minciunilor ei am devenit si eu o victima. PSH este si el de asemenea o victima." "Sper ca adevarul despre acest caz va fi dezvaluit in curand", a mai adaugat B. Intr-un interviul anterior B (se pare ca a avut acordul lui A) declarase ca A a baut putin si si-a pierdut cunostinta iar cand s-a trezit PSH a fortat-o sa aiba relatii sexuale.
Himmmm, situatia lui B e destul de problematica - a iesit in primul interviu cu asa zisa poveste a violului. Au aparut mesajele ei cu indemnul de a stoarce bani de la PSH. Probabil nu-si poate permite o batalie in justitie si s-a gandit ca macar cu una din parti sa faca pace. Ramane de vazut daca isi va sustine in continuare declaratiile privitoare la EYAGI Ent.

EYAGI Ent. a dat un comunicat in care anunta ca pe data de 11 martie au inaintat o plangere impotriva lui PSH si impotriva lui B pentru defaimare si raspandire de zvonuri false despre mr. Hwang. In comunicat se mai mentioneaca ca mr. Hwang s-a intalnit cu miss A, in incercarea de a aplana situatia ivita legata de PSH, nu pentru a conspira impotriva lui. Mai mult, se precizeaza ca mr. H a monitorizat de la inceput incidentul si chiar daca contractul lui PSH cu EYAGI expirase, el a dorit doar sa il ajute pe PSH.

Politia a venit si ea cu un raport legat de rezultatele testelor ADN. S-a confirmat ADN-ul lui PSH in problele luate de la A. Politia a spus ca a existat suspiciunea ca PSH si K s-o fi fortat amandoi pe A, dar nu exista nici o dovada in acest sens.

Din pacate, chiar si dupa ce adevarul va iesi la iveala, toata lumea va avea de suferit. Imaginea lui PSH a fost grav deteriorata iar viata personala data peste cap. A isi poate lua adio de la cariera de actrita, mai ales daca se va confirma ca a mai fost implicata intr-un caz similar. B va fi aratata cu degetul ca fiind cea care a turnat gaz pe foc, erijandu-se in martor cand de fapt nu stia mare lucru. Iar mr. Hwang si EYAGI Ent. vor fi vazuti si ei intr-o lumina proasta.
Concluzia? Una din cele mai bune kdrama. Si nu la tv :-(

Un comentariu:

  1. Manudrag, ieri o raza, azi alta raza, maine sa speram ca vor straluci chiar mai multe… si uite-asa va rasari din nou soarele pe strada lui PSH!... Ai dreptate! Vor fi afectati toti de scandalul asta artificial si bizar, dar daca la final va fi demonstrata fara echivoc nevinovatia lui PSH… atunci el va fi singurul care paradoxal ar putea culege roade in cariera din patanie! Avocatii lui tac si lucreaza bine, iar din cate citesc si eu pe net… sustinerea fanilor este minunata! Si uite ca mai apare salvator si cate un Mr. Lee… cata vreme scumpii lui colegi si prieteni au bagat cu mic cu mare capul in nisip. In toata luna de foc parcursa de la izbucnirea scandalului, daca ar fi avut “material de tocat”, presa i-ar fi pus pe tapet chiar si cea mai mica buba a vietii sale personale de la gradinita si pana la episodul Miss A. Probabil de-aia s-au si aruncat ziaristii pe el ca disperatii, prea era liniste la el in curte! Kora

    RăspundețiȘtergere