vineri, 1 martie 2013

Park Si Hoo - Povestea lui (II)



Trist, obosit, cu o figura ravasita, Park Si Hoo a parasit sediul politiei dupa 10 ore de interogatoriu.
El a dat o scurta declaratie: "Desi mai am multe de spus, in cadrul interogatoriului am clarificat pe deplin situatia cu politia. Adevărul va iesi la lumina."
Sa asteptam declaratiile oficiale.
Seful sectiei de politie a declarat pentru presa: "Am terminat ancheta privind implicarea lui Park Si Hoo, ancheta care s-a desfasurat in prezenta avocatului sau si a durat 10 ore. Vom revizui rezultatele de azi si vom decide care sunt urmatorii pasi. Nu ne-am decis înca când vom convoca victima. Vom decide, de asemenea, dacă vom convoca din nou pe Park Si Ho". Când a fost întrebat daca a fost vorba intradevar de agresiune sexuala, seful politiei a raspuns: "Eu nu pot dezvalui asta acum. Tocmai am terminat investigatia noastra preliminara."

Ce mai pot spune? Imaginile sunt graitoare. 

4 comentarii:

  1. of!!!!! ce sa mai zic? e unul dintre actorii mei preferati si chiar imi doresc ca totul sa se termine cu bine. sper sa-si invete lectia si nu numa el ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Oare la ce s-a referit PSH in scurta lui declaratie catre jurnalisti la iesirea din sectia de politie: “Desi mai am multe de spus…”? Tocmai fusese anchetat timp de zece ore. Oare s-a referit la faptul ca ancheta in desfasurare este abia la inceput si a fost anuntat ca vor urma pentru el alte si alte infatisari la politie? A fost poate o atentionare factuta don’soarei A care urmeaza sa-si spuna si ea la politie propria varianta, ca doar n-a pornit novicea tot tavalugul asta fara un plan de atac… sau a facut si el aluzie la “mizeriile” tot mai multe din spatele luminii reflectoarelor, aviz celor care incearca sa-i distruga imaginea? Vom vedea…
    Oricum declaratia a fost scurta, probabil in acord cu strategia avocatilor lui. Un mesaj indreptat clar catre cine are urechi interesate. Sa speram ca lucrurile nu se vor complica si mai mult, ca nu vor aparea ca ciupercile tot soiul de “martori” si “scurgeri in presa pe surse” care sa puna alte paie pe foc. Kora

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu merg pe teoria conspiratiei. nu cred ca avertizarea voalata era indreptata numai spre domnisoara. oricum vor mai fi infatisari la politie. sa speram ca nu se ajunge la tribunal.

      Ștergere
  3. of!!! tare rau imi pare de el mai ales ca imaginea lui este in citeva foto devastatoare, asta este energie consumata pe care trebuia s-o aiba dozata pentru alte si alte roluri exceptionale pe care le face sau le va face.un copil bleg ce a cazut in capcana unor ticalosi cu ajutorul unei ticaloase.
    va iesi putin sifonat din asta dar va iesi pentru ca nu este oricine si pentru ca este cum spunea ff inspirat cineva mai sus , este pur singe.il admir si il ador la fel ca inainte!!!

    RăspundețiȘtergere