sâmbătă, 2 martie 2013

Park Si Hoo - Povestea lui (III)



Un zambet si-o floare, o raza de soare...
Din pacate artistul saptamanii e in stand by iar de ferma de ciuperci deocamdata s-a ales prafu' (cel putin saptamana asta). Si asta numai pentru ca am incercat sa fiu ochi si urechi pe Park Si Hoo. Nu e in topul favoritilor mei, dar pur si simplu nu am putut crede ca PSH ar fi in stare de un lucru atat de oribil precum violul. Stiu ca se intampla grozavii din acestea, ca tineri aspiranti, fete sau baieti se ofera sau sunt oferiti celor cu bani. Dar exista si reversul medaliei, cei de sus sunt panditi pentru a fi dati jos de pe soclu pentru a face loc altcuiva - iar metodele sunt mai mult decat machiavelice.
De ce "un zambet si-o floare, o raza de soare..."?
Se pare ca incet incet se face putina lumina in toata bulibaseala asta. Dupa ce zilele trecute toata lumea arunca cu pietre in PSH, iata ca apar, incet-incet dovezi in favoarea lui. Politia pare sa fi primit dovezi in acest sens. Potrivit Joins MSN, anchetatorii sunt in posesia unor schimburi de mesaje intre don'shora A si prietena ei. Se pare ca amica B i-ar fi spus: "Din moment ce crezi ca ai tras lozul cel mare trebuie sa ceri un miliard de KRW (aproximativ 922.000 $) de la el. Foloseste aceasta sansa de a obtine bani si de a-l strivi" In replica, A ar fi raspuns: "Am de gand sa-mi arat talentul in cursul anchetei pentru a parea ca eu sunt adevarata victima".
Intr-un interviu, B ar fi spus despre SMS-uri ca de fapt incerca sa isi consoleze prietena.
Exista rapoarte care confirma ca PSH i-ar fi oferit o suma de bani lui A, iar aceste SMS-uri par sa confirme afirmatiile anterioare.
Asa ca azi avem un PSH zambitor. Si sper sa ramana asa pana la sfarsit.
sursa: allkpop.com

5 comentarii:

  1. Toata nebunia asta imi aminteste de scandalul prin care a trecut acum cativa ani superactorul Song Il Gook! O alta vedeta emblema a Coreei cu o viata personala echilibrata si la fel de saraca in subiecte fierbinti de can-can precum cea a lui PSH. Spre disperarea tabloidelor probabil! Viata lui SIG era iscodita in acea perioada secunda cu secunda de catre jurnalisti si paparazzi pentru ca ziua casatoriei sale era tot mai apropiata, iar stirile picante vanate din culisele pregatirilor erau imposibil de obtinut! Discretia absoluta impusa de familiile mirilor a adus la disperare presa.
    SIG a trait atunci calvarul declansat de o jurnalista care l-a acuzat in instanta ca a lovit-o cu brutalitate peste fata chiar in usa casei lui doar pentru ca i-a pus cateva intrebari.
    Ce scandal murdar a urmat, cate speculatii aberante au fost lansate luni de zile in mass-media in incercarea de a pata imaginea magnifica a “printului” Coreei!
    Si atunci ca si astazi, in cazul lui PSH, putinele comunicate oficiale de presa au fost facute doar de catre reprezentantii casei de avocatura care l-a aparat pe SIG in instanta, declaratiile actorului fiind foarte rare si scurte.
    Desi fanii s-au intrebat cu disperare ,de-a lungul desfasurarii anchetei, de ce denigrarile si derapajele din presa nu erau mai deloc combatute oficial de niciunul dintre avocatii sau apropiatii actorului, strategia s-a dovedit atunci foarte buna. Rezultatele finale ale anchetei politiei si verdictul dat de completul de judecata au demonstrat cu probe certe nevinovatia actorului. Ba chiar mai mult! Desi sustinuta fatis si agresiv de catre colegii din bransa, jurnalista s-a dovedit a fi vinovata de marturii false si hartuire si a fost condamnata la ani de inchisoare! A fost insa o perioada in care imaginea lui SIG a avut mult de suferit, iar nunta lui a avut loc chiar in plina desfasurare a acelui scandal al “agresarii”. Milioane de fani din Coreea si din intreaga lume l-au sustinut insa continuu, i-au trimis mesaje de incurajare si au crezut neconditionat in nevinovatia idolului lor.
    Sper ca si PSH sa aiba parte de o ancheta profesionista si obiectiva, sa se dovedeasca a fi de asemenea nevinovat, activitatea lui de actor sa-si continue cursul ascendent, iar fanii sa-l sustina si la bine si la rau cu aceeasi intensitate! Sa revad cat mai curand pe chipul lui zambetul sarmant si deschis din vremurile bune. Kora

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu stiam despre SIG si iti multumesc pentru rezumat, draga Kora. o persoana care se preteaza la mizerii e de asteptat sa fie prins si sa plateasca intr-o buna zi. mai grav este cand in jocul puterii (oricare ar fi ea) sunt angrenati si oameni nevinovati. da-i poporului panem et circenses functioneaza cu succes de pe vremea lui nero si sloganul a fost inghitit cu succes de marketing si publicitate. ignorand morala, traind haotic si egoist, iar cantitatea si calitatea sunt exprimate in primul rand financiar. si eu sper sa-i revad zambetul cat mai curand.

      Ștergere
    2. mi-am amintit acum ca si Lee Byung Hun a fost in mijlocul unui scandal. O domnisoara cu care el s-a vazut de cateva ori l-a acuzat ca nu-si tine promisiunea, aceea de a o lua de nevasta. Si ca daca nu ar fi fost acea promisiune ea nu ar fi venit dupa el in Coreea. nu a fost un moment placut nici pentru el atunci.

      Ștergere
  2. Dragele mele, ce bine ar fi sa se intample ca in cazul MARELUI ACTOR SIG.Dar am citit acum ceva nelinistitor: la acuzatia de viol s-a adaugat si cea de evaziune fiscala.In Coreea oricine poate face aceasta acuzatie fara sa necesite dovezi si ancheta incepe.Se pare ca fanii i-au bagat multi bani in conturi si este acuzat el si mama lui ca s-ar fi folosit de acestia.E atat de aberant ce se intampla.Dar strategia de a face cat mai putine declaratii mi se pare buna.Sper sa primim si vesti bune. miuta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. miuta, am scris cate ceva si despre asta. sa speram ca nu e decat o alta mizerie in incercarea de a-l defaima pe PSH.

      Ștergere