vineri, 8 martie 2013

Park Si Hoo - Povestea lui (V), o reality kdrama

Daca vrea cineva, sa ma ciupeasca si sa-mi spuna ca nu e adevarat. Sa-mi iau popcorn si sa ma asez comod in fotoliu, sau sa-mi fac cruci cu ambele maini? Cineva sa sune la 112...
Ca sa rezum, iata ce am inteles eu din toata povestea legata de Park Si Hoo.
Deci K, prieten bun si de nadejde, se gandeste ca sunbae PSH se apropie de 40 de ani si ca ar fi vremea ca acesta sa se aseze la casa lui. Si facand pe petitorul Tommy Hong, vine de manuta cu miss A sa i-o prezinte actorului. Mocofanului de PSH ii cam sar ochii din orbite caci pica lovit de maciuca la vederea lui A. Nu numai ca o vrea in patul lui, dar chiar o place (dupa cum a declarat el - dar s-ar putea sa fie doar o miscare inteligenta de a induiosa inimile, ia uite ce baiat bun sunt eu si ce am patit) si culmea, lucru care nu se face tinand cont de pozitia lui PSH - cum a marturisit consilierul actorului, fara ca macar sa-si "impartaseasca inimile" ii da si numarul de telefon in speranta ca o va revedea. Dar, ca intr-o veritabila kdrama avem triunghiul amoros. Caci A ar fi vrut in pat cu K. Si a fost atat de indurerata ca n-a avut partenerul potrivit incat a baut ca scroafa (deja m-am enervat, caci o astfel de femeie, cu un astfel de comportament arunca cu noroi peste adevaratele victime ale violurilor), confundand a doua zi dimineata greturile betiei cu greturile unei sarcini. Si de bine ce chipurile a fost violata, pe data de 16 discuta cu K despre o iesire seara intr-un club (vezi discutille dintre cei doi pe Kakao Talk). Ce s-a intamplat de la ajuns la santaj si la defaimare, cum s-a ajuns la a-l acuza pe PSH de agresiune sexuala, nu stiu. A fost miss A "sfatuita" sa procedeze astfel? Sau a facut-o de capul ei (putin probabil)? I-o fi spus miss A lui PSH "oppa, dragoste cu sila nu se face, dar unsa cu niste bani ar merge mai bine"? Sau CEO Eyagi Entertainment, mister Hwang, i-a spus lui A: "PSH este omul rau. Du-te si reclama-l la politie. Caci eu am sa te ajut si pe tine si pe parintii tai"? Om trai si om vedea, caci...
Povestea e mai tare decat jegul din urechile Ioanei Tufar, de piciorul de lemn al lui Prigoana, de impacarile si despartirile Andreei Tonciu de Mitea sau de geloziile lui Liviu Varciu vizavi de barbatii din viata Adelinei Pestritu.
Cu tot tonul de gluma, sincer nu vreau sa fiu in pielea lui PSH. Nici nu vreau sa ma gandesc ca toata munca lui de ani de zile se poate duce pe apa Sambetei.
Aici sunt discutiile dintre A si K purtate pe KakaoTalk, aici varianta lui B (prietena lui miss A), si aici interviul dat de PSH pentru Sports Seoul.

9 comentarii:

  1. buna. in dimineata asta au mai aparut ceva comentarii pe blogul oficial al fanilor. ideea este ca tu sugerezi ca psh totusi ar fi comis ceea ce se cheama un viol. am urmarit din primele zile tot balamucul si mie mi se pare din pornire o facatura. au mai patit-o si altii. sa speram ca adevarul va iesi la suprafata.
    toate bune si nu in ultimul rind...la multi ani pentru azi
    maria mateias

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu am sugerat si nici nu am crezut ca PSH ar fi vinovat. daca te uiti in arhiva, chiar de la prima postare (http://manudrag.blogspot.ro/2013/02/park-si-hoo-agresiune-sexuala-sau.html) ai sa vezi care a fost parerea mea. multumesc de urari si la multi ani!

      Ștergere
  2. Magnific comentariu! M-ai facut sa rad cu lacrimi intr-o asa zi.Multumesc. Iti doresc tot binele din lume si sa fii iubita(nu ca miss A)!Miuta

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie mi se pare ca s-a incercat pedepsirea lui PSH pentru ca si-a parasit vechea companie. Am vazut cat de usor poate sa-i ridice dar si sa dea cu ei de pamant cand le ies din cuvant companiilor care ar trebui sa-i protejeze.Mi s-a parut foarte mica sustinerea fanilor lui. Stiu ca de regula niste fani seriosi au un cuvant de spus in apararea idolului lor. Sa speram ca va trece cu bine si ca va invia din nou ca pasarea Phoenix din propria cenusa. Chiar ii doresc asta. Cate sacrificii fac acesti actori ca inimile noastre sa tresalte de emotii profunde... Nu pot sa-i spun decat...FIGTHING!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu-mi amintesc acum numele, dar s-au dat cateva exemple de staruri care si-au schimbat agentiile de impresariere si totul a fost ok (aparent, caci nu avem de unde sti miza negocierilor). dar nici unul nu era de anvergura lui PSH. si ca Eyagi Entertainment sa nu-l mai aiba in vitrina pe PSH, e clar o pierdere mare. si daca tot a murit capra mea, sa moara (de tot) si capra vecinului, cam asta cred ca a fost ideea...

      Ștergere
  4. eu nu stiu decat cum arata PSH dupa 10 ore de audieri. si cu fata aia nu putea pacali pe nimeni: era afectat, obosit si-n acelasi timp si-a pastrat calmul - pentru care-i multumesc. in rest e poveste. ca fanii nu l-au sprijinit? ce sprijin mai mare puteau da pastrand tacerea, dovedindu-si astfel o afectiune sincera. se pare ca povestea a cam ajuns la final dupa atatea probe care au putut fi dezvaluite si care au aratat ca pe PSH cineva acolo, sus, il iubeste ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PSH nu e in topul meu, dar il indragesc prin prisma personajelor carora le-a dat viata. ceea ce m-a revoltat a fost usurinta cu care cineva poate fi doborat. cat de usor se poate face rau. ce pot face niste vorbe aruncate aiurea... de aceea imi doresc si eu sa-l vad iesit cu bine din povestea asta.

      Ștergere
  5. Dulce, acrisor comentariul,ce sa mai zic, astept sa vad urmarile...
    LA MULTI ANI de 8 Martie, sanatate si impliniri!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc de urari si toate cele bune si tie. chiar daca pare a fi o usoara urma de frivolitate in material, nu mi-am dorit decat sa para ca trec mai usor peste izul pestilential ce emana din istoria asta. sunt convinsa ca vom vedea cat de curand o kdrama inspirata din intamplarile astea.

      Ștergere