vineri, 8 martie 2013

Park Si Hoo - Povestea lui (VI) - Lupta


Se pare ca teoria conspiratiei nu mai e doar o teorie. Cel putin asta e parerea mea.
Dupa cum se stie, Park Si Hoo a foat acuzat de viol de o tanara actrita. Actorul a admis ca facut sex cu A, dar ca a fost de comun acord (acum ma intreb si eu, ce faci la doua dimineata cand mergi in casa unui barbat? ii cosi ciorapii? ii dai lectii de tricotat?).La scurt timp dupa ce acuzatiile au fost facute publice, EYAGI Entertainment a dat un comunicat prin care ii lua apararea lui PSH. Dar se pare ca ei faceau exact pe dos. In discutiile pe care B, prietena lui A le-ar fi avut cu CEO Hwang, acesta s-ar fi exprimat in urmatorii termeni: "Trebuie sa-l lovim pe PSH. Sa-l facem sa ingenuncheze si sa cerseasca iertare", fiind foarte suparat ca PSH a parasit agentia.
Politia, care analizeaza inca discutiile purtate de cei implicati pe Kakao Talk, si faptele, a declarat ca inca nu au fost gasite dovezi care sa duca la finalizarea anchetei.
Pe de alta parte, avocatii lui PSH spun ca au acum dovezi solide care indica ca mr. Hwang ar fi creierul din spatele intregii afaceri si ca miss A s-ar fi intalnit de doua ori cu acesta la o cafenea din Gangnam. Mr.
Politia nu a confirmat inca daca mr. Hwang este in complicitate cu A si B.
Mr. Hwang a negat orice implicare in acest caz. Intr-un interviu telefonic pentru Sports Seoul, mr. Hwang a recunoscut ca s-a intalnit pentru 5 minute cu miss A, doar pentru a vedea care este situatia si a o alina. Iar despre B a spus ca declaratiile ei nu sunt de incredere.
Pe de alta parte, PSH a dat in judecata fosta sa agentie, EYAGI, pe A si B, pentru defaimare si expunere negativa, si este hotarat sa foloseasca toate mijloacele legale pentru a se apara. El a spus: "Acum nu mai am nimic de pierdut, dar eu nu voi recunoaste ceva ce nu am facut", completand: "Sper ca aceste lucruri sa se incheie cat mai curand si ca politia va scote adevarul la lumina". "Dacă A admite greseala facuta, voi lua in calcul reconcilierea". Iar in final a spus: "Pentru a dovedi adevarul, nu voi da inapoi nici un pas. Dar, ca o figură publică care cauzeaza atatea controverse, imi cer iertare fanilor"
Un avocat de la o alta firma de avocatura a declarat pentru eNews intr-un interviu telefonic: "Chiar daca se va dovedi ca Park Si Hoo nu este vinovat, el va trebui să suporte un proces lung si dureros. Daca cele doua parti vor ajunge la un acord, cazul va disparea în mod legal. Procurorul va avea nici un caz, in situatia in care nu se ajunge la tribunal. Ar fi in interesul lui PSH sa se ajunga la un acord intre parti".
Mesajul meu pentru PSH pe pagina lui de facebook a fost: "Be strong, don't give up! Fighting!"





4 comentarii:

  1. La multi ani, manudrag! O primavara frumoasa iti doresc sa ai!
    Care urma de frivolitate in materialul tau, manudrag? Mi-a placut mult cum ai scris fiecare episod… era timpul si pentru putina detensionare chiar daca e un fel de rasu’ plansu’. Pai nu e asa? Dupa ingrijorarea “greturilor matinale”, Miss A mai are sa anunte public zilele astea ca i-a si nascut un copil lui PSH. Hai sa fim seriosi! E atat de cusuta cu ata alba toata povestea asta! Si se dovedeste ca mai e si neasteptat de neglijent pusa in scena! Vulpoiul de CEO de la EYAGY, Mister K, tinerica asta “violata de doua ori”, prietenele ei… toti “au dat din casa” pe celulare! Din pacate toata nauceala declansata s-ar putea prelungi vreme buna de aici inainte pe la politie sau, mai rau, pe la tribunal! Lucru nu tocmai bun pentru cariera lui PSH. Sper ca el sa reuseasca incheierea unei intelegeri cu liota asta aparuta peste noapte, desi recunosc ca tare mi-ar mai placea sa-i vad pe toti corbii astia deconspirati si pedepsiti oficial la capatul anchetei. Kora

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ar fi bine sa cada la pace, dar corbii astia sunt lacomi peste masura. nu te joci cu destinul unui om, asa ca as prefera ca cei care fac asta sa fie pedepsiti.

      Ștergere
  2. sper sa nu pateasca ca M.J.sa cada la intelegere si apoi sa fie acuzat din nou.Mai bine sa mearga in continuare cu procesul,sa nu mai planeze asupra lui nici o banuiala macar,iar cei vinovati sa plateasca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. foarte bine ai punctat. uitasem cu totul de situatia in care a ajuns MJ (RIP)datorita acuzatiilor de molestare a copiilor. sper ca cineva sa-i aminteasca si lui PSH de acest caz.

      Ștergere