duminică, 31 martie 2013

Park Si Hoo - Western Police Station ignora anumite probe-cheie?


Tocmai cand ziceam ca e o perioada de acalmie... Se pare ca tensiunile nu sunt doar pe taram politic in Coreea, de vreme ce in dupa-amiaza zilei de 31.03 avocatii firmei PURME, care il reprezinta pe Park Si Hoo au iesit cu un comunicat de presa. Presupun, doar presupun, ca au si ei informatii legate de cursul anchetei, deoarece ei acuza Western Police Station ca ignora anumite probe cheie care l-ar disculpa pe clientul lui.

Comunicatul de presă al firmei PURME:

Western Police Station ignora probele-cheie

1. O dovada din probele-cheie, care contrazice pretentiile reclamanttei A a fost prezentat la politie. In ziua incidentului, 2013.02.15, la 1:10 - 14, inainte de a părăsi apartamentul Cheongdam-dong, reclamanta A a sustinut in mod constant ca a fost inconstienta. Dar avocatii nostri au obtinut inregistrari pe Kakao Talk (atasat), care arata ca in perioada in care reclamata pretindea ca a fost inconstienta, ea schimba mesajecu mama ei, prietena ei B si un bărbat inca neidentificat. A primit 38 de mesaje si a expediat 24. Deci, ea sustine că a fost inconstienta, ceea ce e fals.

Inregistrarile pe Kakao Talk au fost anexate:
(1) Intre A si mama ei
(2) Intre A si B
(3) Intre A si un barbat neidentificat

2. Conform reclamantei A, actul sexual a fost fortat (de două ori), deci ea ar trebui să caute ajutor imediat. In schimb A a rămas timp de 2 - 3 ore după aceea si nu a parasit apartamentul Cheongdam-dong decat la ora 2:40.  Apoi ea a continuat schimbul de mesaje cu mama ei, B, si barbatul neidentificat, ceea ce ridica suspiciuni legate de comportamentul ei.

Desi avocatii nostri au obtinut inregistrările  de pe Talk Kakao vineri, 29 martie, si le-au prezentat la Western Police Station  dovezile noastre cheie sunt ignorate. De aceea, cerem Western Police Station sa-si exercite bunul simt inainte de a trimite cazul procurorilor.

Sursa: http://news.nate.com/view/20130331n16284


Raman la convingerea ca faptele reale, evidente, nu prea conteza. Luptele interne in kdivertisment sunt dure, miza e mare si blegul de PSH, care nu si-a putut tine scula in pantaloni trebuie sa fie tapul ispasitor. Independenta politiei, a justitiei... astea sunt doar vorbe intr-o societate (si nu ma refer numai la societatea coreeana) guvernata de bani, cat mai multi bani, si nici aia facuti pe cai tocmai ortodoxe. Marile companii de impresariat trebuie sa-si spele cumva imaginea, din ce in ce mai des minjita in ultima vreme de diverse scandaluri legate de violenta, sex, trafic/consum de droguri in care au fost implicati diversi artisti coreeni.
Sper inca, e un cliseu, stiu, ca adevarul va triumfa. Asa ca, blegul meu PSH, si aici e cineva care te sustine!
Sursa: http://news.nate.com/view/20130331n16284

3 comentarii:

  1. politistii ar fi trebuit sa inainteze dosarul procuraturii dar vad ca tot amana. daca s-ar ajunge in instanta PSH ar castiga fiindca avocatii ar arata toate probele. sper totusi sa se termine curand totul fiindca nimic ce se prelungeste nu e de bun augur ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa speram ca adevarul va iesi la lumina si PSH va putea sa-si desfasoare activitatea mai departe in noua sa companie.
    Problema e ca va purta pecetea acestui scandal si nu stiu ce viitoare artista va avea incredere sa fie lansata de o agentie a carui patron are un asemenea "trecut".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar asa de puritani sa fie coreenii? Politia pare ca ofera un spectacol la cererea publicului. Circ si paine.

      Ștergere