miercuri, 3 aprilie 2013

Park Si Hoo - Concluziile anchetei politiei




Ce-avem noi aicea? Finalul unei prime parti dintr-o reality kdrama. Publicul vrea sange? Sa-i dam. Publicul vrea capul unui personaj celebru? Gata, il infigem in teapa, ca prostimea sa jubileze. Sunt destui care abia asteapta decaderea unei personalitati iubite, stimate, adulate. Cu toti stim care sunt conditiile in care artistii isi desfasoara activitatea - frig sau ploaie, program de lucru infernal - de cele mai multe ori filmari sau repetitii care dureaza 16 - 18 ore, evenimente de binefacere, mondene, festivaluri, contracte in care probabil se stipuleaza inclusiv de cate ori au voie sa traga cate o basina sau sa ragaie. Banii aia sunt munciti din greu. Ai lesinat la repetitii? Ti-a sangerat nasul? Ti-ai rupt o mana? Nu conteaza. A doua zi trebuie sa fii ca nou ca sa o poti lua de la capat. Dar lucrurile astea nu se vad. Pentru ca idolii nostri, imbracati la patru ace, ne zambesc mereu din paginile unei reviste, dintr-o reclama, o secventa de film sau de pe scena. Vrei sa ai si viata personala? Aici lucrurile se complica... Caci "opinia publica" e mai vigilenta decat Gestapoul. Vei fi tocat. maruntit la sange, pentru ca orice implica numele tau aduce bani ziarelor, posturilor tv, mass-mediei in general. Adevarul nu valoreaza nimic, e mai de folos informatia fabricata. Cu cat rahatul cu care esti improscat pute mai rau, cu atat ies mai multi bani. Traim intr-o lume trista, in care, daca nu avem harul de a fi mai buni, putem dormi linistiti avand satisfactia ca am ingropat capra vecinului.

O neinspirata alegere l-a transformat pe PSH in violator. De ce? Politia isi motiveaza in primul rand concluziile luand in considerare imaginile de pe camerele de supraveghere (CCTV). Daca A (eu as dori ca identitatea lui A sa fie facuta publica) era beata, chiar daca a consimtit sa faca sex, nu era pe deplin constienta de ceea ce face. Iar PSH a profitat de asta.
Decizia Western Station Police este de a recomanda punerea sub acuzare a lui PSH pentru viol, semi-viol si leziuni rezultate din viol si de a-l pune sub urmarire penala
- Victima a fost violata intr-o stare de non-rezistenta.
- Politia a luat decizia lor bazata pe filme CCTV și pretentiile victimei sunt coerente.
- Politia, de asemenea, considera ca nu exista niciun temei legat de o asa-zisa conspiratie a fostului reprezentant al agentiei EYAGI  impotriva lui Parcul Si Hoo: "Nu exista date obiective pentru a dovedi presupusa conspiratie si acest lucru a fost verificat".
Sursa: http://news.nate.com/view/20130402n10150


Dupa acest comunicat, avocatii firmei PURME au dat si ei o declaratie. Ei au inaintat o petitie la National Police Agency Inspector-General impotriva WSP, responsabila de ancheta, acuzand-o de rea-credinta.
- Argumentele politiei nu sunt convingatoare pentru a-l plasa pe PSH sun urmarire penala
- Scurgerile de informatii din cadrul politiei au fost frecvente si intotdeauna l-au plasat pe PSH intr-o lumina nevaforabila:
1. Nu au protejat secretul anchetei, si atitudinea politiei a fost permanent negativa vizavi de PSH
2. Politia a incalcat drepturile invinuitului, divulgandu-i identitate la trei zile dupa plangere, si ignorand complet prezumtia constitutionala de nevinovatie.
3. Politia nu a luat in considerare imaginile de pe CCTV la plecarea lui A din apartamentul lui PSH
4. Desi analizele de la medico-legal au relevat ca nu au existat urme de droguri in probele de sange si urina recoltat de la A, politia a spus ca s-ar fi putut folosi anumite substante care se elimina repede din organism, mentionand apoi ca rezultatul nu ar avea un impact semnificativ asupra anchetei.
5. Inregistrarile telefonice ale lui PSH si K au fost prezentate politiei, dar au fost ignorate, in timp ce A si-a sters mesajele si a fost nevoie sa fie restaurate, dar nu au fost facute publice. Insa politia spune ca "este dificil de a determina totul" dupa Kakao Talk.
6. Prezenta ADN-ului lui PSH in organismul lui A, desi el a recunoscut actul sexual, a fost dat presei ca o dovadă a violului.
7. Rezultatele testelor poligraf, informații confidentiale anchetei, au fost distribuite la mass-media.
8. Anuntul pentru cererea pentru mandatul de arestare a fost remis peste tot în mass-media, inainte de a fi trimis procurorilor.
Toate cele de mai sus dovedesc faptul că aplicarea legii nu a fost neutra si ca totul a fost in favoarea lui A. Toate scurgerile de informatii confidentiale pentru a mass-media au fost in detrimentul lui PSH, astfel ncat principiile constitutionale ale prezumtiei de nevinovatie si drepturile fundamentale ale omului au fost calcate in picioare. Avocatii nostri au depus o petitie la National Police Agency Inspector-General pentru a audia comportamentul WSP.
Sursa: http://news.nate.com/view/20130402n13964

3 comentarii:

  1. Incredibil! Decizia WST, noaptea minţii! Sunt la fel de coerenţi ca şi "pretenţiile victimei" A! Kora

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma gandesc oare?? aceste anchete nu au foat facute mai mult de femei???Pentru ca prea toate rezolutiile sunt impotriva lui PSH. Nimeni acolo nu tine cont de dreptate?? nu intervine nimeni pentru aflarea adevarului ??pare totul absurd, nu pentru ca este PSH , nu nicidecum, dar daca asa stau lucrurile numai vad rostul anchetei, a fost facuta cu praf in ochii lumii. De partea acestui baiat este o lume intreaga si nu numai femei care probabil s-ar crede ca-l adora din filme.Nu frate este ceva ce se putea intimpla acum 100 de ani.Nimeni nu ia in calcul dovezile reale nu cele fabricate ?????
    Nu ma tem decat pentru sanatatea mintala a a cestui tanar care nu-si poate dovedi nevinovatia si sa nu aiba o scanteie de nebunie.Pentru ca inainte de orice este om ,este copilul cuiva, de ce atata nedreptate??
    POate nici el nu era un sfant ca si comportament in societate ( gandesc ca )in anturajul lui sau in lumea agentiilor astea artistice care se pare ca-l vroiau doborat dar oricum ar fi nu poti sa dai cu pietre in halul asta pina il vezi la pamant !!!!!!
    In locul lui dupa ce-as termina aceasta poveste murdara care trebuie sa se termine odata ca doar n-a facut crima , as pleca din Korea, opriunde in alta tara este in stare sa joace in filme pentru ca este un actor desavarsit.
    Am inceput sa-mi pun multe semne de intrebare cu privire la Korea chiar daca justitie nu inseamna 50 mil de koreeni, totusi este ceva putred acolo !!!Dezamagire totala si ganduri bune cu multa dragoste pentru Park Si Hoo. Inca odata La multi ani sanatosi si fericiti PSH!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. LA MULTI ANI PARK SI HOO ! Sanatate si putere sa treci peste acest moment nefericit !

    RăspundețiȘtergere