duminică, 7 aprilie 2013

Park Si Hoo - Dragostea fanilor: Scrisoare de la apricotmui



Scrisoare pentru Park Si Hoo de la apricotmui

Iubit Park Si Hoo

Aceasta scrisoare este un apel egoist pentru tine de la un fan extrem de loial si dedicat cauzei tale. Stiu ca suferinta prin care treci este incomensurabila. Din pacate, multi dintre fanii tai sufera si ei alaturi de tine. Rapoarte despre depresia, starile de anxietate, insomnii, cosmaruri, letargie, pierderea poftei de mancare, scadere în greutate, furie, incapacitatea de a se concentra, momente de apatie, frica, lipsa de speranta, neajutorare, si alte nenumsrate simptome au fost observate. Suna familiar? Deci, eu te voi sustine pentru ca tu sa pui capat acestor stari.

Cu multi ani în urma am suferit un eveniment traumatic care a schimbat traiectoria vietii mele. In acest timp amar, tot ce am putut gândi a fost cum sa depasesc acest lucru Ei bine, acum am trecut peste acel moment greu. Desi situatia dumneavoastra este inimaginabil mai dureroasa decat a fost a mea, eu cred că vei avea curajul sa suporti. Si intr-o zi, mai tarziu sau mai devreme, ma rog si cred ca vei avea puterea sa depasesti acest moment greu. Intre timp, eu fac apel la tine pentru a-i ajuta pe fani sa-ti fie alaturi acum.

Inainte de aceasta parodie ai fost în procesul de stabilire a companiei dvs. de management propriu. Presupun că ancheta a amanat planurile tale. Dar eu sunt increzatoare ca vei putea sa-ti continui viata si ca vei merge mai departe in a-ti urma visele si planurile. De ce? Pentru că viata este scurta si nimeni nu intinereste. Daca ai in fata in zid trebuie sa-l muti. Deoarece cel mai bun mod de a uita de durere ta este de a ajuta pe altii s-o uite pe a lor. Ai mai făcut asta inainte, nu-i asa? Ati ajutat un copil ranit pentru a se vindeca. Ai ajutat oamenii sa caute alinare prin filmele tale si prin actiunile personale, nu-i asa? Deci, te vor ajuta fanii tai acum?

Fanii recunosc că fortele malefice sunt puternice, la locul de munca pentru a te distruge, pentru ca ai indraznit să iei cariera ta (si venitul tau) în propriile maini. Fortele sindicalizate subterane care controleaza industria de divertisment coreeana nu te pot lasa să devin liber si sa ai succes, deoarece prea multi animatorii si actori ar urma exemplul tau. Deci, aceste forte intunecate si ascunse ale caselor de productie trebuie sa se opreasca. Te rog să nu-i lasi sa te mai doboare! Fa ce vrei să faci! Poti controla destinul, oriunde te afli .... dacă alegi astasă. Acesta este modul în care iti poti ajuta fanii tai si pe tine...

Ceea ce sunt pe cale să sugerez poate parea nepotrivit, dar nimic din ceea ce se intampla, cum a fost cazul recent, nu e fara rost. S-a spus recent ca, din cauza stresului, ai pierdut mult din greutate. Dar, de asemenea, s-a remarcat faptul că ai inceput sa tii o dieta noua, sanatoasa. Mie personal mi-ar placea ca din tot procesul acesta de recuperare sa faci un documentar care sa fie disponibil apoi la vanzare pentru fanii tai prin intermediul companiei tale. Imagineaza-ti ce efect va avea acest lucru si ce exemplu bun va fi pentru fani sa vada cum se poate trece peste greutati! De fapt, orice oferit de tine spre vanzare prin intermediul agentiei tale, se va vinde, probabil, foarte bine. E o nebunie ca sugerez acest lucru? Ei bine, incearca si vei vedea efectele. Dar te avertizez, trebuie sa ai mare grija si sa stai bine proptit pe picioare astfel încat sa nu fi coplesit de răspunsul si dragostea fanilor tai!

Fanii cred în tine. Eu cred în tine. Crezi in noi?

Sursa: http://parksihoo4u.com/2013/04/07/an-appeal/comment-page-1/#comment-21579

Imi cer iertare pentru eventualele greseli de interpretare. Engleza mea nu e deloc grozava :-(

10 comentarii:

  1. cred ca ar fi cel mai bun inceput pentru a trece mai usor peste cele intamplate, sunt curioasa daca citeste si tine cont de parerea fanilor lui si daca poate psihic sa accepte si astfel de pareri

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate ca in Korea se stie prea putin despre valul international de simpatie pentru Park Si Hoo, pe care l-a iscat recentul scandal. Poate ca nici nu sunt toti fani PSH ci doar oameni pe care ii scarbeste aceasta mascarada juridico-politieneasca, acest oribil abuz care atinge demnitatea umana si drepturile cetatenesti, abuz care l-a transformat pe PSH intr-un martir. Chiar daca oamenii obisnuiti ai acestei lumi nu pot lupta cu marile corporatii sau cu fortele oculte care conduc jocurile, avem un singur mijloc: PROTESTUL COLECTIV, reactia vehementa a celor care spun ENOUGH IS ENOUGH. Poate ca in Romania nu functioneaza, dar cred ca altfel stau lucrurile intr-o tara cu o industrie care isi vinde produsele... fanilor. Cum de pot fi atat de demagogi, creand prin Korean Wave o imensa simpatie pentru cultura, istoria, bucataria si, in ultima instanta, pentru turismul lor, ca sa vina cu aceasta imensa nedreptate facuta unui ambasador al tarii lor ? Ce RUSINE ! Ana

    RăspundețiȘtergere
  3. de acord cu tot ce ai spus Ana! Oare nu am putea face si noi o petitie, ceva, un "protest colectiv" pt. a ajuta ca acest calvar sa se termine pt. Park Si Hoo? Macar sa aiba parte de o judecata dreapta, corecta. Sa afle Korea de Sud ca intreaga lume priveste si judeca tot ce se intampla acolo privitor la acest caz. Iar Park Si Hoo sa fie incurajat si mangaiat ca exista oameni in lumea asta mare care il apreciaza ca artist si om, care sunt alaturi de el, care cred in el, care se roaga pt el. Cora

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @ana si cora, emilian a lasat o adresa de e-mai unde putem scrie: romania@mofat.go.kr Domnul LEE YONG-IL, consilier si consul general al Ambasadei Korea la Bucuresti. recunosc ca inca nu am facut trimis nici un mesaj pentru ca am avut si niste probleme personale si nu mi-a stat capul sa-mi exprim indignarea la modul delicat si oficial. dar o voi face saptamana aceasta. un mai cu mai multi semnatari mi se pare mai greu de realizat caci trebuie sa ne punem de comun acord asupra redactarii, cum il semnam... inca n-am nici o idee :-(( daca are cineva, eu sunt receptiva.

      Ștergere
  4. Am incercat sa trimit acest mesaj pe blogul fanilor pe care il vedeti mai sus, parksihoo4u.com, dar abia am primit parola si nu am reusit sa-l postez decat in sectiunea ALL SUBSCRIBERS. Nu stiu cati il vor citi, iar engleza mea este destul de ...aproximativa. Il atasez aici si poate fi folosit de oricine doreste, oriunde credeti ca ajuta (la ambasada, fundatia culturala sau pe oricare blog al fanilor - nu am veleitati de autor) ana_109 on 2013/04/08 at 2:11 am said:

    Perhaps in South Korea they know little about international wave of sympathy for Park Si Hoo, on the recent scandal erupted. Maybe they are not all PSH fans, but only people who loathe this legal and police masquerade, this horrible abuse that touches human dignity and civil rights. This abuse transformed Park Se Hoo into a martyr. Even if ordinary people of this world can not fight with big corporations or occult forces that lead games, we have a single means: Collective Protest, violent reaction of those who say ENOUGH IS ENOUGH! Perhaps in Romania it does not work, but I think it’s another thing in a country with an industry that sells its products to… fans. And the answer of international fans is : “ How can they be so demagogues, creating through Korean Wave an immense sympathy for their culture, history, cuisine and, ultimately, their tourism, to come up now with this huge injustice done to an ambassador of their country ?”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ashley are probleme cu providerul ei din cauza traficului prea mare pe blog. chiar a trebuit sa mearga la politie sa explice ceea ce se intampla iar administratorii de retea i-au sugerat sa faca niste schimbari ca sa poata sustine tot "pelerinajul" de pe blog. dar postarea ta e super!!

      Ștergere
  5. tot ceea ce se intampla este si o lectie: copiii noastri sa aiba mai multa grija de relatiile intamplatoare. ca sa o zic pe cea dreapta, PSH e vinovat fiindca trebuia sa fie constient ca e persoana publica, ca e expus si astfel trebuia sa aiba mai putina incredere in oameni, mai ales intr-o persoana precum "A". pacat insa ca PSH a fost asa inconstient, mai ales ca el deja lupta cu propria lui agentie de management, dar acum, tot ceea poate face e ca el sa aiba puterea sa mearga mai departe si sa-si sustina cauza. apreciez sprijinul pe care fanii din toata lumea doresc sa il dea lui PSH si asta nu-i putin intr-o lume nebuna precum cea a artistilor ...

    RăspundețiȘtergere
  6. Infernul a coborat asupra acestui superb actor , exact cand se afla pe culmile succesului...Este lezata crunt si familia sa. Au inceput represaliile...L-au scos de pe lista cu nominalizarile la 49th Baeksang Arts Awards...unde era favorit pentru rolul din "I'm a Killer"......Nuuuu...acelei bitch "A" ii urez , un sincer :DIE SLOW !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga manudrag, sunt recunoscatoare pentru orice forma de inspiratie in redactarea petitiei pentru PSH.Chiar sunt in criza de idei, pentru ca eu vedeam apelul un pic mai aspru si in nici un caz dulce, dar nici nu vreau sa fac nota discordanta intr-un apel international. Adresa mea este julyav1957@yahoo.com. Multumesc din suflet pentru acest blog, care mi-a schimbat un pic perceptia asupra realitatii si m-a facut, cum spunea Ashley, sa cobor de pe cal. ana_109

      Ștergere
  7. foarte frumos ceea ce scrii ,te urmaresc si citesc totul .Imi place si iti multumesc !

    RăspundețiȘtergere