luni, 1 aprilie 2013

Park Si Hoo - Lunea neagra



"Politia a ajuns la concluzia că actul sexual a fost prin forta, indiferent de intentia femeii, reclamanta A."
PSH este este acuzat de viol este urmărirea penal ca inculpat. Potrivit politiei, cel mai tarziu pe 4 aprilie ei vor inainta cazul procurorilor. Aceasta este declaratia venita de la Western Police Station. Cum s-a ajuns la asta, numai ei stiu, caci eu ma intreb si acum daca nu este vreo pacaleala de 1 aprilie. WSP mentioneaza ca aceasta este concluzia la care au ajuns in urma interogatoriului in cruce la care au fost supusi PSH, K si A.
Dar nu. Eu cred ca este raspunsul dat de WPS la comunicatul de ieri al firmei PURME  in care se preciza: "In ziua incidentului, 2013.02.15, reclamanta sustine în mod constant ca a fost inconstientă până la 13. Dar avocatii nostri au obtinut inregistrari pe Kakao Talk, care cu doua ore inainte de a părăsi apartamentul din Cheongdam-dong, a primit 38 de mesaje de mama ei, cu B si de la un bărbat neidentificat si a trimis 24 de mesaje. Deci, faptul ca A a fost inconstienta e fals".

Sursa: http://news.nate.com/view/20130401n17304

Si alta stire-bomba - rezultatele testului poligraf ar indica ca raspunsurile lui Parcul Si Hoo și K Junior ar fi "false" iar ale reclamante A "adevarate". Politia precizeaza insa ca acestea nu sunt dovezi de referinta. (Nu sunt, dar chiar daca rezultatele ar indica asta, de ce sunt facute publice?)

Sursa: http://news.nate.com/view/20130401n17304

Eu am mari semne de intrebare legate de acest caz. Daca A si-a putut folosi telefonul, de ce nu a sunat la politie cerand ajutor? De ce a ales sa mearga acasa la PSH in loc sa cheme un taxi sa mearga acasa la ea, sau la un hotel? De ce a stat sa fie agresata de doua ori (apropo, parca era inconstienta, de unde stie de cate ori s-a intamplat?) in loc, iar, sa foloseasca telefonul intre cele doua partide de sex si sa sune la politie? Mare e imparatia Ta, Doamne! Acord? Ce acord cand fatuca asta a mers la 2 noapte in casa unui barbat. Ce acord cand a stat acolo 12 ore? Nu dorea sa mai stea? De ce nu a plecat? De ce, dupa ce a parasit apartamentul lui PSH nu s-a dus direct la politie? De ce... de ce... Eu sunt siderata... Nu doresc sa fac speculatii. Sa vedem cu vor reactiona avocatii lui PSH.




10 comentarii:

  1. Nu vreau sa cred ca se intimpla asta intr-o tara cu adevarat democrata, intr-o societate cu cel mai mic procent de analfabetism.!!!!!si multe , multe imi vin acum in minte .Cum este posibil?? sau chiar este o pacaleala de 1 aprilie pe care chiar ca nu pot s-o gust.Cineva cu bani foarte multi a fabricat acest necaz al lui PSH si l-a pus in scena cu ajutorul unor rebuturi de asa zisi actori.El este vinovat da de faptul ca si-a bagat in card cu astfel de amici. De relatia sexuala cu tirfulita aceea nu-l pot condamna pentru ca a fost exact cum a declarat el consensual si el este barbat,exista vreunul care ar fi facut altfel?Cred ca si cei insurati fac asta peste tot dar mai ales acolo in lumea lor a cinematografiei unde ai crede ca este pepiniera de bbati frumosi talentati si bine lucrati ca si ele de altfel.Adica nu este ceea ce vedem noi in serialele lor. Si ei sunt oameni si tot asa s-au inmultit dar putin mai moral ca in alte parti. Dar uite cat de moral !!!unde este logica , dreptatea si adevarul pe care ni-l afiseaza ei in filmele lor ??incep sa am un gust amar si sa ma uit in continuare la tot ce tine de KOrea dar cu o rezerva mare in minte si in suflet din cauza a ceea ce i s-a intimplat copilului asta .
    Ma tem foarte tare pentru sanatatea lui fizica si mintala.De film nici nu cred ca va mai fi vorba iar de viata personala sau intima cred ca multi ani de aici va avea garda sus .Si este mare pacat. Nu spun ca este unic, nu sunt f multi actori talentati si frumosi la fel ca el dar si el era unul dintre cei mai buni si i s-au taiat aripile fara sa aiba vreo vina, doar din invidie, rautate si cred ca pina la urma si foarte multa prostie a societatii lor pentru ca intr-o stare de normalitate fatuca aia nici nu era luata in seama atit timp cat a intrat de buna voie in casa unui barbat in miez de noapte.Deci o regie bine lucrata si cu mult raiting.Pacat de o mie de ori PACAT!!!!!Rusine justitie KOREENE!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. mare pacat, chiar nu stiu ce sa mai spun...banii, banii si iar banii invart totul in lumea asta!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. O lume nebuna, nebuna, nebuna… In ce vremuri traim? Vremuri in care lacrimile de crocodil ale unei tarfulite de duzina sunt mai credibile decat declaratiile unui om care a dus onorabil numele Coreei in cele mai indepartate colturi ale Pamantului. Sa fi ajuns Coreea la un prea plin care-i permite sa-si bata joc de cei mai cunoscuti si indragiti ambasadori pe care ii are azi? Eu nu stiu cine este ambasadorul peninsularilor in Romania, dar pe PSH il stiu si il admir! E si meritul lui ca am ajuns sa cunosc atatea despre o tara care, pana nu demult, nu-mi oprea privirea pe harta. Si ce face politia lor? Incearca cu stoicism, la adapostul unor interese obscure, sa-si darame propria imagine de sabie a dreptatii in tara lor! Nu asa i-au infatisat in kdrame chiar acesti actori ? Dupa ziua de ieri, incep sa inteleg de ce ei si doar ei, Western Police Station, au ramas singurii anchetatori ai acestui caz! Si cand ma gandesc ca unul dintre cei care contribuie la salariile lunare ale acestor politisti, functionari publici, este chiar PSH! Macar de-acum , in instanta, declaratiile martorilor si mersul procesului sper sa fie publice! Ce rusinos! Insa procesele pot fi de durata, termenele infatisarilor pot fi cu bataie lunga, timp suficient pentru cei care-l vor distrus definitiv pe PSH pentru alte mizerii! Dar daca si justitia va imparti la final aceeasi “dreptate” pentru PSH… atunci ma voi intreba serios daca nu cumva de cativa ani Coreea mi-a servit doar baloane de sapun parfumat! Kora

    RăspundețiȘtergere
  4. Coreenii, in special cei din familii onorabile, sunt labili. Ma gandesc la ceea ce poate fi mai rau. Clacare prin sinucidere. Au mai fost cazuri. Tot la ei.

    RăspundețiȘtergere
  5. ce ar fi sa trimitem comentariile noastre pertinente catre Ambasada Coreei de Sud?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ar fi o idee... am inteles ca pe site-ul WSP nu se pot pune comentarii. nemultumirea mea este ca politia se erijeaza in judecator deja. cel putin asta inteleg eu din rapoarte. el pare a pleca deja acuzat de la politie. si atunci care mai e rolul judecatorilor?

      Ștergere
  6. Cred ca aveam o presimtire ca asa se va intampla, pentru ca prea s-a tergiversat concluzia politiei; sa ne gandim ca a trecut o luna si jumatate de la eveniment. Atunci, nici de la justitie nu ne putem astepta la mare lucru...Si cand ma gandesc ca am scris pe acest blog ca vreau sa vad si eu 1 milion de coreeni, simpli sau educati, care iau atitudine impotriva defaimarii unui om a carui vinovatie nu a fost dovedita...Pai coreenii se pare ca inteleg si accepta felul in care merg lucrurile pe la ei...Despre Justitie si Adevar discutam doar in k-drame. Sigur, mai avem si indignarea fanilor (din 146 de tari, citisem eu),dar cine se impiedica de ei, cand banul vorbeste. Oricum, imaginea Koreeii s-a cam depreciat cu acest incident atat de mediatizat. Sa vedem ce va mai fi, desi viitorul bietului PSH pare sumbru rau...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cam 176 de tari, se pare. si multi isi pun semne de intrebare legate de impartialitatea anchetei. am mai spus-o, fatuca aia nu s-a dus la 2 noaptea in casa lui PSH ca sa il invete sa croseteze. mai mult, intre doua partide de viol a stat sa dea mesaje pe telefon. de ce nu a sunat la politie? ah, am uitat, era inconstienta...

      Ștergere
  7. Subscriu la tot ce s-a spus mai sus. Nu-mi vine sa cred ca asa ceva se poate intimpla. Un om asa mare sa fie terfelit pentru o vina asa de mica. Parca asist la un banc cu prosti.
    Chiar asa or fi coreenii? Mare dezamagire pentru mine , un fan declarat al acestei tari, incepusem sa iubesc pe oamenii astia, dar........chiar ma doare sufletul pentru PSH.

    RăspundețiȘtergere