miercuri, 22 mai 2013

Park Si Hoo - Moment de cumpana



Tocmai cand ma gandeam sa propun ceva vesel, din pacate mi s-a taiat macaroana. Pe nate.com a aparut o stire scurta, conform careia actorul Park Si Hoo, in varsta de 35 de ani, se va retrage pentru moment. Nu se spune nici daca este pentru o perioada delimitata, nici daca definitiv.
Telefonic, pentru Star News, pe 22 mai, un purtator de cuvant al lui PSH a declarat: "Din cauza situatiei create, PSH va suspenta deocamdata  toate activitatile de acasa si din strainatate. El vrea sa fie singur o vreme pentru a putea sa  depaseasca momentele dificile prin care a trecut. Dar nu va parasi Coreea".

Park Si Hoo a fost acuzat de agresiune sexuala de o tanara aspiranta. Desi toata lumea se astepta la o lunga batalie in instanta, cei doi si-au retras brusc acuzatiile, iar cazul lui PSH a fost inchis.

Sursa: http://news.nate.com/view/20130522n32075

3 comentarii:

  1. Una din intrebarile mele fara un raspuns clar, se refera la lipsa de reactie a lui PSH fata de fanii lui iubitori, dupa incheierea cazului juridic. Nu tu "multumesc pentru ca ati fost langa mine", nici "ne mai vedem noi dupa ce imi mai revin putin"...doar tacere si acum acest ultim anunt. Eu cred ca el a renuntat la ideea de a reveni si ca intentioneaza sa dispara intr-o alta dimensiune, incercand sa invete cum sa traiesti cu mandria facuta praf. Pentru ca, desi putem sa aruncam cu oricat de multe pietre in Korea noastra mult iubita, asa cum "nu se sterg petele unui leopard", in ochii concetatenilor lui nu se va sterge nici stigmatul lui de paria. Mama lui a si spus de fapt ca pentru el, este mai greu sa traiesti decat sa mori. Ma intristeaza de moarte acest popor pentru care nu conteaza daca esti vinovat sau nu. Daca ai ajuns intr-un necaz, inseamna ca ispasesti tu ceva dintr-o viata anterioara, asa ca plateste si renunta la pretentii comice ca demnitate, reputatie, dreptate, etc...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca acest pas era de asteptat. Desi stiu ca ar fi trebuit sa participe la promovarea filmulului COM in Japonia si alte tari asiatice. Pe de alta parte nici nu poate intra pe usa daca nu este invitat. Adevarul este ca mecanismul de functionare al societatii coreene, cel putin pentru mine, este dificil de inteles, daca nu absurd. Dar aceasta reactie este probabil si modul sau de a arata ca se caieste. Mai mult, probabil ca va decide daca va merge mai departe cu propria sa casa de productie sau va cauta sprijin managerial in alta parte. Mai este inca si procesul impotriva lui mr. H. E normal ca atata vreme cat pentru el "viata e grea ca moartea" sa doreasca sa-si puna ordine in viata ca sa o poate lua, eventual, de la inceput Sincer si eu mi-as fi dorit sa iasa personal la rampa cu cateva cuvinte despre ce s-a intamplat si ce planuri de viitor are, nu prin intermediari. Si mai cred ca cei pe care ii are prin preajma ca sfatuitori au fost depasiti de situatie si nu au luat cele mai bune decizii vizavi de relatia cu publicul. Sper sa avem totusi vesti cat de curand.

      Ștergere
  2. Si eu cred ca nu mai revine ! Lipsa de reactie ,ma duce la cuvintele mamei lui spuse dupa retragerea acuzatiei - este mai greu sa traiesti decat sa mori -(care si acum ma cutremura) si ceeace am inteles ca in spate ar fi fost parintii lor , ma face sa cred ca Park shi hoo , nu este intr-o stare deloc buna ! Important este sa reuseasca
    (probabil dupa mult timp ) sa se ierte !

    RăspundețiȘtergere