joi, 16 mai 2013

Park Si Hoo - Renaste pasarea Phoenix?

Au trecut trei luni de cand actorul coreean Park Si Hoo a fost acuzat de o tanara stagiara de agresiune sexuala.
Incidentul, care a oscilat intre "sex fortat" (miss A) si "impresie favorabila intre un barbat si o femeie" (PSH), s-a terminat brusc, cu acordul celor doi de a-si retrage reciproc plangerile (pe 9 mai).
Dar apele nu s-au linistit inca. Numele lui PSH  este inca implicat în diverse zvonuri. Western Station Police a fost responsabila de caz si a dezvaluit detalii sensibile din timpul investigatiilor, astfel incat imaginea lui PSH nu fost protejata. Chiar daca acuzatiile au fost retrase, diverse zvonuri despre "un acord secret", "bani oferiti", etc inca circula.
Un consilier al lui PSH a declarat: "Problema ar fi fost rezolvata mai de mult si este regretabil ca a luat astfel de proportii. Acum sarcina este de a găsi drumul inapoi".
Prima portita se pare ca a fost intredeschisa: "KBS nu are sanctiuni impotriva lui Park Si Hoo". Un oficial de la KBS a declarat pentru Star News: "PSH nu este pe lista neagra a celor carora KBS le interzice difuzarea. KBS nu impune sanctiuni impotriva lui PSH, dar nu e sigur daca el va avea aparitii viitoare din cauza controversei sociale provocate. Totul va depinde de telespectatori".
Cred ca e un prim pas foarte important si sper ca si alte posturi vor adopta aceeasi atitudine. Mai cred ca cineva de la KBS gestioneaza bine lucrurile, are mintea deschisa si este bun vizionar, caci PSH a avut multa sustinere internationala, iar fanii "de peste mari si tari" i-au fost mai aproape, au crezut in nevinovatia lui si l-au sustinut cu mai multa tarie. Bineinteles ca nu toti telespectatorii nu vor putea fi multumiti, dar m-as bucura ca cei care il reprimesc pe PSH cu bratele deschise sa fie majoritari.

La "Midnight TV Entertainment" (SBS) din 15 mai, a fost adusa in discutie plangerea inaintata de Citizens Group impotriva lui PSH privind expunerea identitatii lui A in convorbirile de pe Kakao Talk. Chiar daca A si-a retras plangerea, se pare ca litigiul ramane pe rol.
Si un alt proces ramane de rezolvat. Cel impotriva lui lui mr. Hwang (CEO EYAGI Ent.), reprezentantul fostei sale agentii de management. Reprezentantul lui mr. Hwang a spus pentru Star News ca a contactat partea lui PSH si doreste ca actorul sa-si ceara scuze primul. In schimb, avocatul lui PSH a replicat: "Am luat cunostinta de cererea lor pentru scuze oficiale, dar este de neconceput. Incercarea de santaj si defaimare sunt lucruri foarte grave si foarte nedrepte pentru Park Si Hoo, astfel incat vom merge mai departe". Despre speculatiile din mass-media legate de o suma mare de bani care au dus la "consensul" dintre PSH si A, el a spus ca "nu a existat nici urma de adevar în povestea asta".
Pe 15 mai, canalul prin cablu TVN eNews a difuzat in exclusivitate un interviu telefonic cu mama si bunica lui PSH. D-na Park a spus ca ii este foarte greu sa-si vada fiul suferind atat de mult. "Este bine ca s-a rezolvat situatia, dar este înca foarte dificil pentru Sihoo... Uneorii sa fii in viata este mai rau decat sa fii mort". In schimb, bunica lui PSH (respectele mele, stimata doamna, vino sa te imbratisez) este mult mai optimista: "Nu este confortabil, dar ghinionul se va transforma intr-o binecuvantare". Ea a mai spus ca nepotul ei va fi mult mai atent in viitor si este convinsa ca il va vedea din nou in actiune.

eNews TVN a a dat publicitatii un interviu realizat tot telefonic in care Park Si-hoo vorbeste despre acuzatiile care i s-au adus, de la inceput până la momentul in care "A" a decis sa-si retragă toate acuzatiile si despre stresul la care e supusa familia lui.


PS: Sa ne bucuram impreuna pentru Park Si Hoo. Un video de la Gabriela Dumitru!

6 comentarii:

  1. Multumesc manudrag pentru vestea buna ! Cred ca Sihoo sufera foarte tare si important este ca el sa-si " ierte " greseala ,pentruca sant convinsa ca el se considera vinovat ! Sant sigura ca el va incerca sa zambeasca din nou si asta mai mult de dragul fanilor ! Ii doresc din toata inima sa reuseasca cat mai repede acest lucru ! Multumesc Gabriela Dumitru pentru video !

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulţumesc pentru articol. Viitorul lui PSH depinde de ce proiect va vinde în viitor. Dacă acesta este bun, va fi bine primit de telespectatorii din Coreea,în primul rând, şi apoi şi de cei din întreaga lume, indiferent de acest incident.
    KBS şi alte tv au interesul să câştige bani.Nu cred că dacă viitorul film în care va juca PSH va fi premiat, cei de la KBS şi alte tv nu îl vor difuza pentru că joacă PSH.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa speram ca totul va fi bine pana la urma,desi multe lasa de dori in Korea,multumesc pentru apreciere la clip !!!

      Ștergere
    2. Draga Gabriela si eu sper la fel ! Sant Gabriela de pe parkshihoo4u !

      Ștergere
  3. Daca vrei sa strici imaginea cuiva trebuie sa arunci in el cu noroi.
    Nu va aduceti aminte treaba cu Monica Levinski?
    Talentatul actor o fi suparat pe cineva de sus si i-au bagat o tirfulita in pat.( Ce ne intereseaza pe noi cu cine se culca actorul nostru preferat)?
    Doar nu credeti ca frumuselul acesta ducea lipsa de femei si s-a napustit asa cu mare forta pe inocenta respectiva.
    Hai sa fim seriosi ca el are femei fara numar care sa-l gidile de dimineata pina seara fara necazuri.
    Ma scuzati dar eu nu cred ca el a agresat pe cineva. Cred mai degraba ca este o "minarie".
    Cred cu tarie ca au vrut sa ii strice imaginea si asta s-a si intimplat.
    Eu cred ca nici un barbat nu reuseste sa se culce cu o femeie fara acordul ei.
    Asa ca eu vad aici alte interese...
    .Hai sa zicem ca au vrut sa il coboare un timp de pe scena.

    RăspundețiȘtergere