joi, 27 iunie 2013

Dinamic Color of Kpop

foto: topdreamer.com
Ce minunat ar fi sa folosim spre bine lucrurile care ne sunt pune inante. Descoperi greseli, le repeti, vrei sa le indrepti.. Iti iese oare? Cine esti, ce vrei si incotro te indrepti? Exista scop? Sau doar orgoliu? Cauti sau esti pornit cu o siguranta temeinica, ce nu poate fi zdruncinata?
Simti timpul, precum un inamic de temut, cum iti sufla in ceafa. Speri sa-l pacalesti, insa el va castiga intotdeauna, caci te prinde. Nu vei reusi niciodata sa-l fentezi.
Adrenalina o simti crescand vertiginos in vene si betia fericirii te cuprinde. Irisul se dilata si ochii tulburi capata claritate. Imaginatia de joaca cu tine, pasiunea nestavilita te prinde precum un cleste si cu ochii inchisi te arunci intr-o lume fantasmagorica, trecand peste orice hop.
Privirea se joaca zambind. Curiozitatea te provoaca si te intrebi, prins in aceasta splendoare, daca fuziunea este totala. Caci numai intrand in joc vei afla cu siguranta ce se afla la polul opus.
Zamberul iti este eticheta. Ai fost luat prin surprindere.  Imaginatia tradeaza realitatea. Te simti starnit de clipa universala, ai vrea sa fugi de teama ca lacrima sa nu ia forma ochilor. Dar nu poti. Caci esti om si vrei mai mult.
Si-am incalect pe-o sa si-am spus o poveste dinamica asa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu