sâmbătă, 15 iunie 2013

Wheesung, K-divertisment, intre idila si propofol

Dupa scandalurile legate de abuzuri sexuale mai mult sau mai putin reale, poleiala k-divertismentului este iar sifonata de un nou scandal: Wheesung este acuzat de abuz de propofol.
Cunoscutul cantaret Wheesung/Real Slow (n. 5 februarie 1982) este suspectat de abuz de propofol (acelasi analgezic de care era dependent si Michael Jackson)
Wheesung este unul dintre cei mai renumiti si talentati cantareti de R & B din Coreea de Sud, apreciat pentru vocea lui extrem de puternica, dar in acelasi timp plina de sensibilitate, un timbru deosebit, pe care nu multi cantareti il poseda. Producător, textier, a colaborat cu multi artisti din Coreea, SUA, Anglia si din alte tari. In prezent el isi satisface stagiul militar, urmand a fi lasat la vatra in august 2013
Ministry of National Defense Prosecutor’s Office il cerceteaza in prezent pentru administrare de propofol, cunoscut in Coreea sub denumirea de  “milk shot”, marind aria de investigatii si asupra familiei si a prietenilor. Ei de asemenea au descoperit si ca artistul a beneficiat de un numar foarte mare de invoiri.
Agentia YMC Entertainment cu care Wheesung are contract a spus, "Toate vizitele la clinici au fost justificate, iar administrarea nu s-a facut ilegal, ci cu recomandarea medicilor". Wheesung a avut probleme de sanatate, el suferit o interventie chirurgicala fiind operat de hernie de disc pe 11 iulie 2012. De asemenea a avut probleme cu dislocarea bilaterala a umerilor, sufera de psoriazis si alopecie.
Din pacate zvonurile par sa se amplifice, caci doua persoane ar fi declarat, sub protectia anonimatului (pentru media JTBC) ca i-au administrat lui Wheesung propofol de 5-6 ori intr-o perioada de doua saptamani, fiind chiar amenintate sa pastreze tacerea.
Avocatul lui Wheesung a respins zvonurile si a spus: "Nu e deloc adevarat. Am pregatit în prezent dovezile că el a administrat doar în scopuri de tratament. Suntem socati ca aceasta a venit in timp ce investigatiile sunt inca in curs de desfasurare. In curand, totul va fi dezvaluit si asupra lui Wheesung nu vor mai plana nici un fel de acuzatii". "Acest caz este diferit de cel al Lee Seung Yeon, Hyun Young si alte celebritati care si-au administrat propofol ilegal. Nu se poate compara acest caz cu acele cazuri... Cert este că Wheesung nu este vinovat. Chiar daca el este pus sub acuzare, reprezentantii legali au dovezi care arata ca el nu este vinovat", au mai spus reprezentantii lui Wheesung.
Amy
Din nefericire, in ultimii ani, mai multe personalitati din k-divertisment au fost acuzate de abuz de propofol. In 2011, o producatoare tv, Amy, a fost arestata dupa ce s-a dovedit ca a folosit ilegal acest analgezic. Ea a fost condamnata la doi ani cu suspendare, si 8 luni cu executare in cazul incalca termenii propatiunii, si 40 de ore de munca in folosul comunitatii si a trebuit sa mearga la 24 de ore la cursuri de reabilitare.
Lee Seung Yeon, Hyun Young, Jang Mi In Ae


Park Si Yeon
In martie 2012 un intreg lot, patru personalitati din k-divertisment, Lee Seung Yeon, Hyun Young, Jang Mi In Ae, precum si Park Si Yeon au fost cercetate pentru abuz de propofol.





Desi ele au justificat administrarea analgezicului ca tratament la operatiile plastice suferite, anchetatorii au stabilit ca Lee Seung Yeon si-a administrat regulat,  in perioada februarie 2011 - decembrie 2012, propofol de 111 ori, Jang Mi In Ae, din decembrie 2011 pana in septembrie, de 95 de ori, Park Si Yeon, din februarie 2011 pana in decembrie 2012 de 185 de ori si Hyun Young de 42 de ori







Sursa si foto: allkpop.com

2 comentarii:

  1. Cred ca anestezicul/hypnoticul la care se face referire este PROPOFOL - incriminat si in decesul lui Michael Jackson ! ! !

    RăspundețiȘtergere