vineri, 12 iulie 2013

Bohemian (보헤미안) - o simfonie kpop


Am plecat de la o voce, Kim Yong Jin si o melodie - Hurt, unul din OST-urile kdramei Heartless City (pe care o puteti viziona online aici)
si am ajuns la trei. Caci Kim Yong Jin, alaturi de Park Sang Woo si Yoo Gyu Sang formeaza trio-ul Bohemian. Sub contract cu agentia HMG Entertainment, grupul a debutat in 2010 cu albumul "Love Letter".
Trei voci puternice, minunate care se armonizeaza perfect si care parca isi paseaza unul altuia linia melodica, completandu-se unul pe celalalt.
Caci notele si amplitudinea vocii lui Park Sang Woo parca da aripi tonului usor ragusit si trist al vocii lui Kim Yong Jin, iar Yoo Gyu Sang pare a fi liantul dintre ei.

Membri:
Kim Yong Jin
Data nasterii: 18 octombrie 1982. Inaltime: 178 cm. Greutate: 75 kg. Debut: 2007
Park Sang Woo
Data nasterii: 16 aprilie1986. Inaltime: 185 cm. Greutate: 70 kg. Educatie:
Seoul Art Technical College (Practical Music Studies). Debut: 2008. Lider
Yoo Gyu Sang
Data nasterii: 22 iunie1988. Inaltime: 181 cm. Greutate: 66 kg. Educatie:
Seoul Art Technical College (Practical Music Studies). Debut 2010

Discografie:
25.08.2010 - Love Letter
16.03.2013 - Don't Be Sick (download aici)
29.06.2013 - There's No Sun (download aici)

Kim Yong-jin - OST-uri
Will It Snow For Christmas - Is There Love
Deep Roteed Tree - Deep Love
Heartless City - Hurt

3 comentarii:

  1. O revelatie pentru mine acesti trei frmusei!Ce fata am facut cand am vazut cum arata Kim Yong Jin si ce voce are!Credeam ca e un roker mai in varsta, tarsit prin zeci de concerte! Dar am ramas surprinsa de activitatea lor in salturi, destul de putine melodii, videoclipuri la fel.Poate cu ocazia dramei sa-i promoveze si pe ei cineva mai mult!Multumesc Manu,de-abia astept sa se faca dimineata, sa pot sa-i ascult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu am ramas surprinsa. dar deja cred ca se simte reversul medaliei. multi, multi, artisti solo, grupuri, membri din grupuri cu proiecte personale, mai tineri, mai in varsta, si pentru toti trebuie o piata care deja nu mai face fata. noi vorbim de coreea. dar sa nu uitam celelalte tari din asia care mustesc si ele de talente. dar o surpriza placuta acesti tineri, in special Kim Yong Jin.

      Ștergere
  2. Superbe voci.Si niste fete pe masura. Multumesc

    RăspundețiȘtergere