vineri, 19 iulie 2013

Park Si Hoo (박시후) - Final de caz

foto: www.askkpop.com
As zice gand la gand cu bucurie. Si asta pentru ca deja incepusem sa-mi pun intrebari. Ok, meditam, suntem in cautarea sinelui, dar pana cand? Asteptam vesti. Cat de mici. Iata ca au venit.
Sihoorang, fan-clubul oficial al lui PSH a anunta ca au fost informati de Hoo Factory, societatea care se ocupa de administrarea activitatilor lui PSH ca divergentele pe care le avea actorul cu managementul fostei sale companii au fost eliminate.
PSH fusese acuzat la jumatatea lunii februarie 2013 de agresiune sexuala de catre o tanara actrita. La randul sau, actorul a dat-o in judecata pe Miss A pentru calomnie si santaj. Pe 10 mai procurorii au anuntat ca PSH si miss A au ajuns la o intelegere, renuntand la acuzatii, cazul fiind inchis oficial. Ramasese litigiul pe care PSH il avea cu mr. H, reprezentantul fostei sale agentii, EYAGI Ent. Procurorii au anuntat ca si acest proces a fost rezolvat.
Ca Sihoorang a trimis informarea, foarte frumos. Eu tot astept ca insusi PSH sa iasa la rampa cu doua fraze de multumire pentru nenumaratii lui fani. Cei internationali! Da, in luna iunie a trimis cateva randuri (scrise de mana, am apreciat asta) de multumire fan-clubului japonez. Dar fan-clubul japonez e foarte exclusivit, nu i te poti alatura daca esti non-japonez. O comunitate foarte puternica de sustinatori ai lui PSH este pe http://parksihoo4u.com. Luni de zile, de acolo au plecat sute de mesaje de incurajare, acolo s-au putut gasi informatii despre situatia lui PSH, acolo s-au mediatizat si sustinut filmele lui PSH. Dar acesta comunitate pare a fi marginalizata, daca nu chiar exclusa. Cand au preluat informatii si poze de pe site-ul fan-clubului coreean, acestia i-au reclamat, asa ca parksihoo4u.com a trebuit sa stearga acele postari. Fara discutie, se face o diferentiere intre fanii coreeni si cei din restul lumii. Pe allkpop.com a fost un material care vorbeste despre acest lucru (aici). Diferentiere incurajata deseori de cei care gestioneaza artistii. Sa fie si PSH in aceeasi oala? Nu e prima oara cand ma intreb daca PSH si oamenii din jurul lui stiu intradevar sa se ocupe de imaginea lui. Cred ca acum ar fi momentul ca PSH sa iasa la poarta si sa spuna in 180 de limbi "Multumesc ca ati avut incredere si ati fost alaturi de mine!" Caci fani din peste 180 de tari asteapta!

sursa: http://parksihoo4u.com/2013/07/19/psh-case-finally-closed/

Se pregateste PSH de o revenire? Conform allkpop.com circula zvonuri ca actorul ar participa zilele acestea la o sedinta foto in Los Angeles, pentru o revista japoneza. Reprezentatii agentiei lui PSH nici nu au confirmat, dar nici nu au negat  zvonurile. De asemena reprezentantii Hoo Factory nu au dat un raspuns daca intradevar litigiul dintre PSH si mr. H este definitiv incheiat.

5 comentarii:

  1. Nu vreau sa te dezamagesc, dar nu cred ca ai sa vezi!Astepti degeaba! Si eu astept ca tu sa poti sa-mi spui "Vezi ca n-ai avut dreptate?"

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu vad lucrurile la fel dar am o mare nemultumire in legatura cu caderea la intelegere cu Miss A. Intelegerea se face cu bani grei.Daca era curat trebuia sa mearga cu procesul pana la capat.Daca era mai destept cadea la intelegere inainte de izbucnirea scandalului. In orice caz nu -l mai am la suflet ca inainte dar voi vedea si de acum incolo filmele lui fiindca e un actor bun.Luciana Panaitescu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pana acum am auzit doar partea mass mediei despre incidentul lui PSH. Adevarul sta undeva la mijloc. Nu trebuie sa ne lasam influientati de ceea ce ziarele, televiziunea a vrut sa dea la iveala si sa fim manipulati. Dupa mine? Se poate face un rau atat de usor.Pacat. Era in plina ascensiune, se parea ca soarele rasarise special pentru el. Nu stiu daca actuala agentie ii va lasa libertatea sa actioneze de unul singur. Eu cred ca el ar fi vrut sa multumeasca opiniei publice care l-a sustinut, dar a fost impiedicat de agentie. Asa imi doresc sa cred. Multumesc pentru ca ne tii la curent cu cele mai noi stiri

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar as vrea sa stiu ce crede PSH despre fanii lui internationali, atat de activi pe PSH4U...Acolo s-au etalat destule opinii negative despre mentalitatea coreana, despre modul de a actiona al politiei, despre mizeriile din industria de divertisment. S-a mers pana la proteste inaintate ambasadelor coreene din intreaga lume si Korea de Sud a primit astfel un vot de blam. Totul motivat de dragostea fanilor pentru PSH si de indignarea lor pentru intregul incident. Cred ca PSH a vrut un timp sa se ascunda intr-o manastire (stiti, sentimentul acela: "sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni")... O poveste oribila, de la inceput pana la sfarsit, in care cei rai nu platesc iar tapul ispasitor probabil nu intelege ce l-a lovit. Macar sa-si poata continua cariera, daca asta vrea. Aida Zait

    RăspundețiȘtergere