sâmbătă, 31 august 2013

Jung Kyung Ho (정경호), cel mai iubit dintre gangsteri

Saraca inima mea
Saraca inima mea
Iara-ncepe a ma durea
Iara-ncepe a ma durea

Hai, hai inima hai, 
La multe rele ma dai
Fost-am la doftor cu ea
Fost-am la doftor cu ea

La doftor si la potica
Si mi-o zis ca n-am nimica
Hai, hai inima hai, 
La multe rele ma dai

Si daca doctorul nu se pricepe mi-am zis ca poate fiul o stii ceva. Bagsa ui adeul (박사의 아들). Ca doar el e cauza. Si inima zburdalnica. Recunosc, recunosc, am facut o fixatie. Nu stiu daca pentru Jung Kyung Ho sau pentru ce a facut din Jung Shi Hyun. Holy fuck! Neuronii au inceput sa sfaraie la foc domol (aici) si mi-e teama pentru integritatea mea morala. Caci bataille inimii o iau razna pierzandu-si ritmul si mii de fluturi imi zboara prin stomac cand pasii fiului doctorului se aud in noapte...
Si doar nu e prima data cand il vad pe Jung Kyung Ho. I-am urmarit prestatia, admirativ, si in "I Sorry, I Love You" (Choi Yune), si in "Time Between Dog And Wolf" (Kang Min-Ki), si in "Princess Ja-Myung" (Ho-Dong), dar, dar... la vremea respectiva l-am privit ca pe tanarul  Jung Kyunh Ho, nu ca pe barbatul  Jung Kyung Ho!
Cand s-a transformat blajinul print Ho-Dong in Jung Shi Hyun?
Modul in care Jung Kyung Ho da viata personajului Jung Shi Hyun este briliant si il face foarte credibil. Face ca sa-i simt in ceafa respiratia lui Shi Hyun, sa-i percep, dincolo de exteriorul rece, brutal de multe ori, o fragilitate abia tangibila. Sa surprind atat complexitatea personajului cat si forta! Un portret perfect!
Iar daca se intampla ca pasii lui Jung Shi Hyun sa se piarda in intunericul noptii insotiti de vocea lui Kin Yong Jin (Bohemian)e criminal!
Jung Shi Hyun (Jung Kyung Ho), un personaj fascinant si captivant, pe care scenaristul Yoo Seung Yul (primul sau proiect, puteti crede?) l-a slefuit/perfectionat vreme de sase ani. Un thriller de categorie noir, bine conceput si bine scris, care te face sa stai cu pumnii stansi. Spectacol total, fabulos, cu multe rasturnari de situatie in care descoperi relatii si conexiuni uimitoare intre personaje, flashback-uri care - strat cu strat - dezvaluie toate secretele, loialitate si aliante in continua schimbare, multa violenta, dar si dragoste. Poate ceea ce imi place la aceasta poveste este mesajul: nu exista eroi, nimeni nu este fara prihana. Toata lumea comite, intr-un fel sau altul, cu buna stiinta sau nu, cate o fapta rea.

Iubesc personajul lui Jung Kyung Ho - Jung Shi Hyun, iubesc aceasta palpitanta drama (poate cea mai buna din 2013) pe care o nu puteti urmari cu garda lasata jos caci veti fi loviti direct in plex (vezi scenele de mai jos)

Scena din tunel (la filmari)

Scena din tunel (in serial)

Titlu: 무정도시 / Cruel City / Heartless City
Gen: Thriller, romance, actiune
Numar de episoade: 20
Retea: jTBC
Production Company: DRM Media (DRM 미디어)
Producator: Jo Joon Hyung, Go Jung Ho
Regia: Jang Yong Woo, Lee Jung Hyo
Scenariu: Yoo Seung Yul
Distributia:
Jung Kyung-Ho - Jung Shi-Hyun
Nam Gyu-Ri - Han Soo-Min
Lee Jae-Yoon - Ji Hyeong-Min
Son Chang-Min - Min Hong-Ki,
Kim Yu-Mi - Lee Jin-Sook
Choi Moo-Sung - Moon Deok-Bae
Yoon Hyun-Min - Kim Hyun-Soo
Ko Na-Eun - Lee Kyung-Mi

무정도시 / Cruel City / Heartless City - online aiciaici

Un comentariu:

  1. Am scris si a disparut iar in neant.Pacat. Tocmai la Fiul doctorului.Concluzia. Pregateste-te, Fiul doctorului mai are multe sa-ti arate.Te pup!Se pare ca nu pot sa las comentariu decat ca anonim. O fac si-asa, pentru ca tu stii cine scrie!Emoticon inima rosie.

    RăspundețiȘtergere