miercuri, 4 septembrie 2013

Royal Pirates (로얄 파이랫츠) cauta fani!

foto: allkpop.com
Royal Pirates ( 로얄 파이 랫츠 ) este o trupa de rock coreeano-americana format în anul 2004. Trupa ii are in componenta Kim Moon Chul (voce, chitara), James Lee Joohyun (chitara bas) și Kim Soo Yoon (tobe). Initial, trupa, care s-a numit  Fading From Dawn, l-a avut la chitara bas pe Moon Chan, fratele lui Moon Chul si a activat in California (SUA), participand la diverse evenimente organizate in special de comunitatea coreeana din zona. Dupa moartea lui Moon Chan intr-un accident (2008) Moon Chul si Soo Yoon au decis sa schimbe numele trupei in Royal Pirates (2009). Popularitatea lor a inceput sa creasca dupa ce cover-urile lor dupa piese precum "Time is Running Out" (Muse), "Nobody" (Wonder Girls), "Mirotic" (DBSK) "Sorry Sorry" (Super Junior) sau "Circus" (Britney Spears) postate pe youtube au inceput sa aiba mii de accesari.
Primul lor demo original a fost "Rotal Villain" si a fost lansat tot pe internet, urmat la scurt timp de "Like Butterflies", un cantec compus de Kim Soo Yoon.
In mai 2009 trupa a aparut la Korean News Channel YTN si a fost prezentata ca o trupa de rock independenta care a facut senzatie pe Youtube, cu opinii favorabile pentru interpretarea lor. Ei au primit si o invitatie de a fi prezenti in show-ul Star King, dar au refuzat din cauza programei scolare si pentru ca nu au vrut sa lase impresia ca sunt un "cover band" si atat.
In septembrie 2009 e cooptat basistul James Lee Joohyun, iar in martie 2010 Royal Pirates lanseaza videoclipul "Disappear", facut de fani pentru promovarea grupului

Royal Pirates a debutat in Corea pe 25 august 2013, la Inkigayo cu single-ul " Shout Out " .


Membrii
Kim Moon Chul (김문철) 2 septembrie 1988, solist vocal, chitara, 1,78 m inaltime

Kim Soo Yoon (김수윤) 17 decembrie 1989, tobe, backing vocal, 1,80 m inaltime

James Lee Joohyun (이주현) 09 iunie 1988, bas, backing vocal, 1,88 m inaltime

Fostii membri: Kim Moon Chan (김문찬 ,金门 ) 4 octombrie 1986-11 aprilie 2008

Discografia coreeana:
2013 - Shout Out (digital single) (download)

informatii: https://ro-ro.facebook.com/royalpirateshttp://www.theroyalvoyage.com/

Sursa: http://en.wikipedia.org/wiki/Royal_Pirates

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu