vineri, 18 octombrie 2013

Park Si Hoo (박시후 ) - Drumul spre normalitate


Daca intra sau nu lucrurile in normal pentru Park Si Hoo vom vedea la a 50 editie Daejong (Grand Bell) Film Awards 2013. Caci actorul (acuzat in luna februarie de agresiune sexuala de o tanara aspiranta in ale actoriei, dar nepus sub urmarire, pentru ca cele doua parti si-au retras plangerile) a fost nominalizat la categoria "Best New Actor" pentru rolul din filmul "Confession of Murder" (il puteri urmari aici, daca nu ati facut-o inca!).
Ceilalti actori nominalizati la "Best New Actor" sunt: Kim Soo Hyun (Secretly, Greatly), Park Doo Shik (Fist of Legend), Park Jung Min (Fist of Legend) si Hong Ahn Pyo (Cheer Up Mr. Lee)
Printre productiile finaliste se numara
"Confession of Murder", "New World", "Berlin Files", "Miracle in Cell No. 7," "The Face Reader", "Tower", "Wolf Boy", "My PS Partner". Aceste filme sunt in disputa pentru 19 premii, inclusiv "Cel mai bun film", "Cel mai bun regizor" (e nominalizat si regizorul Jung Byoung-Gil ["Confession of Murder"]), "Cel mai bun actor", "Cea mai buna actrita" etcA 50-a editie a Daejong (Grand Bell) Film Awards 2013 va avea loc în Yeouido KBS Hall pe 1 noiembrie, de la ora19.35 si va fi difuzata in direct la KBS2 .
Actorii Lee Byeong-Heon si Jo Min-soo au fost numiti ca ambasadori onorifici pentru Daejong (Grand Bell) Film Awards 2013.

Intrebarea este: i se va permite/trimite invitatie lui PSH sa participe la eveniment? Sa nu uitam ca Park Si Hoo fusese nominalizat la Premiul de popularitate pentru rolul  "Confession of Murder"  la a 49-a editie Baeksang Arts Awards 2013 (in luna aprilie) dar, desi se afla pe primul loc in topul preferintelor publicului, el a fost exclus din randul celor noninalizat de catre comitetul director al festivalului, deoarece "candidatul a provocat o controversa sociala". In salile de cinematograf unde a rulat, "Confession of Murder" a primit reactii foarte favorabile in intreaga lume, iar PSH a aratat inca o data ca nu este doar un actor carismatic ci si foarte talentat, in pielea lui Lee Doo-Suk el reusind sa exemplifice cu o nonsalanta naturalete teoria aristotelica a catharsis-ului - asumandu-si orori pe care nu le infaptuise, Doo-Suk incearca sa purifice/sa scoata la lumina adevarul din intamplari tragice care zguduisera si ingrozisera societatea cu 10 ani in urma.

Sa-i spunem lui Park Si Hoo bafta, fighting, si sa-i tinem pumnii!

sursa: http://dramabucks.com/celebrity/50th-grand-bell-awards-list-of-nominees

6 comentarii:

 1. Park Si Hoo merita din plin recunoasterea talentului, chiar si prin aceasta nominalizare si poate chiar o premiere la una din categorii, fapt ce i-ar restabili increderea si cotatia. Cred, ca ar fi timpul, sa fie exonerat si de catre publicul larg de emblema atribuita prin implicarea involuntara, in cruda manipulare creata de firma de manageriat. Cu siguranta, ca principala sa calitate, o reprezinta faptul ca este "nascut pentru a fi actor". Farmecul si naturaletea interpretativa creaza atributele carismei sale actoricesti, fara de care fenomenul hallyu ar fi mai putin reprezentat, ca si expresivitate. Multumesc Manudrag pentru informatii ... astept ca Park Si Hoo sa fie reabilitat, cel putin prin certificarea talentului!

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc Manudrag pentru articol ! Sper si eu din tot sufletul sa fie lasat sa mearga mai departe pentruca mai are atat de mult de aratat din talentul cu care s-a nascut ! As vrea ca acesti coreeni pe care ii iubim sa nu se mai lase manipulati !

  RăspundețiȘtergere
 3. Multumesc mult manudrag pentru vestile despre acest actor ( copil) minunat .Cred si eu ca este timpul sa -si primeasca toate recompensele pentru meseria lui pana la urma de actor. Am suferit in acea perioada cu el pt relele ce i s-au intimplat .la acea vreme desi sunt unul din milioanele de fani ai sai i-as fi dat ceva din mine sa-l ajut sa treaca peste acel necaz.
  il iubesc sincer pe acest copil,care, cum spune cineva mai sus , s-a nascut pt a fi actor! poporul coreean desi este inca in plina ascensiune economica ceea ce il face din ce in ce mai cunoscut in lume , este un popor plin de prejudecati si traditii si de aici cred eu se intimpla multe neajunsuri acestei categorii sociale. este clar ca au alta cultura , mult diferita de cea a lumii occidentale.multe ne plac de la ei, multe ne surprind iar altele le detestam .in linii mari eu iubesc aceasta Koreie asa cum ne este prezentata ea in cinematografia lor dar dupa cum se vede are si multe carente in lumea reala. Sa fie sanatos PSH si sa-l asteptam cu inimile deschise din nou pe platouri de filmare!

  RăspundețiȘtergere
 4. Multumesc pentu informatii! Sa speram ca totul va fi bine si Park Si Hoo se va intoarce cat mai repede acolo unde ii este locul, adica pe platourile de filmare si in galele de decernare a premiilor, pe care le merita din plin!

  RăspundețiȘtergere
 5. Un comentariu recent pe care mi l-ai lasat pe blog m-a facut sa ma duc repejor sa vad "Confession of Murder", pe care il neglijasem din nestiinta. Mi s-a parut ca asta-i "locul" potrivit sa-ti multumesc pentru ca mi-ai mentionat acest film :-) . Stiu ca ai gusturi si atunci cand ai zis ca e bun, nici n-am mai ezitat si l-am vazut chiar in acea seara. Park Si-Hoo e grozav!

  RăspundețiȘtergere