duminică, 6 octombrie 2013

Park Si Hoo - Punct, si de la capat

Dupa scrisoarea de scuze trimisa de Park Si Hoo la sfarsitul lunii iulie, fan clubului japonez (sunt putin suparata de acest favor aratat admiratorilor japonezi, cand se stie ce lobby au facut fanii din intreaga lume pentru sustinerea actorului), restul verii a trecut linistit. Au fost zvonuri despre o intoarcere a lui PSH la sfarsitul lunii august, dar... nimic nu s-a intamplat.
Pe 3 octombrie TV Daily a difuzat o stire venita din partea agentiei lui PSH, Hoo Factory. CEO al agentiei, fratele lui PSH, Park Woo Ho a spus: "Dorim sa cerem sincer scuzele noastre. Se pare ca Park Si Hoo a primit o multime de critici din partea societatii. Ca figura publica ar fi trebuit sa dea un exemplu bun. Chiar daca am o relatie de familie cu PSH, as dori sa-mi cer scuze sincer ca sef al agentiei actorului... Este, de asemenea, o promisiune că Park Si Hoo va reveni la actorie. Park Woo Ha a explicat că Park Si Hoo este cineva care are chemare pentru aceasta vocatie. El a completat: "Ca cineva care a suferit cele mai multe greutati in aceasta perioada dificila, el va reveni cu o noua perspectiva, el nu va uita responsabilitatea ce-i revine in a fi o persoană publica si va deveni un actor care incearca sa dea ce-i mai bun"...  "Multumesc celor care l-au sprijinit pe Park Si Hoo si Hoo Factory si ne vom stradui sa devenim un nume demn de retinut pentru o perioada lunga de timp. Multumesc."

Era clar ca acest pas prevestea revenirea lui Park Si Hoo. Dar nu ma asteptam sa se intample atat de repede. Cred ca in acelasi timp, peste ocean, PSH avea deja bagajele facute si verifica, inainte sa iasa pe usa si sa plece spre aeroport, daca are biletul de avion :-)

Pe 5 octombrie, la castel in poarta, pardon la aeroportul Incheon in poarta, oare cine bate? Cu sapca si gluga trasa pe cap, cu ochelari la ochi si cu bagaj tot Park Si Hoo revine acasa dupa o absenta de mai bine de trei luni. Nu a dat nici o declaratie si a trecut repede prin ploaia de blitzuri.





Cat de repede va fi dispusa opinia publica coreeana sa uite incidentul in care Park Si Hoo a fost banuit de agresiune sexuala ramande de vazut. Desi acuzatiile au fost retrase si nu s-a ajuns la nici un proces, este limpede ca de numele lui va fi legata, inca o perioada buna de timp, intamplarea din luna februarie. Iar producatorii vor fi reticenti in al promova. De altfel, agentia lui PSH a spus (într-un interviu telefonic) că "pana acum nu exista nici un plan formal" si ca "Park Si Hoo este precaut cu privire la revenirea lui."

Cred ca de fapt, greul abia acum incepe. Va reusi sa treaca peste criticile negative care vor urma, va avea rabdare pana i se va deschide o usa? E adevarat ca memoria colectiva e scurta, dar numai cand e vorba de fapte bune. E dureros sa stii ca aceeasi oamenii care te-au adulat cand ai fost pe val s-au grabit sa dea cu piatra atunci cand ai fost in impas. Si mai mult de atat, cine va fi curajosul care-i va intinde mana lui Park Si Hoo? Sper sa aflam pana la sfarsitul anului!

sursa foto: http://news.nate.com/ - Park Shi hoo is back in Korea

Un comentariu:

  1. Multumesc manudrag pentru articol! Il asteptam cum astept mai toate articolele tale ! El arata bine si mi-as dori ca si in interior sa fie la fel !
    Am fost pesimista in privinta revenirii lui mai repede ,dar acum am sentimentul ,sper ca nu gresesc ,ca el este destul de pregatit sa revina,cu tot ce presupune acest lucru !

    RăspundețiȘtergere