sâmbătă, 2 noiembrie 2013

Autumn Color of Kpop

Dorintele tale, bataile inimii tale, incruntarile tale, asta e ritmul dupa care traiesc si respir. Tic-tac...? Ceasul e stricat si oricum nu mai am nevoie de ora.
Mi-am facut ordine in ganduri. Pe unele le-am pastrat, pe altele le-am alungat. Pe unele le-am incuiat, pe altele le-am lasat sa plece. Ca un preludiu al unui sarut pe care-l doresc prelungit la nesfarsit, iti sorb aerul pe care-l expiri din plamani.
Am chemat visele si le-am pus aripi. Le-am dat putere. Le-am hranit cu sufletul meu, le-am hranit cu tine. Ele te contin, acum. Si-mi dau tarcoale, cu tine conturat in ele, asteptand sa-mi intre in minte, desi esti deja in mintea si-n sufletul meu.
Au venit zambetele. Le-am primit. Au venit lacrimile. Le-am primit. Au venit emotiile. Le-am primit... Le-am primit... Mi-ai zapacit contorul, mi-ai dereglat punctele cardinale si farame de poveste manzgalite sunt acum scrum.
Am incercat sa umplu toate golurile. Nu cu cele mai bune lucruri. Dar le-am umplut, sa nu mai doara, sa nu mai sangereze. Haul cascat intre ce esti si ce ai putea fi e adanc. Unde-s bratele care te pot sustine? Unde-i umarul pe care sa plangi? Ochii care sa te priveasca? Gura care sa te sarute?

Si-am incalecat pe-o sa si-am mai spus o poveste de toamna asa....

3 comentarii:

  1. Minunata vocea "dumnezeiasca" a lui Jung Dong-ha! Mi-a amintit de stilul melodiilor anilor '70.
    Superba interpretarea rockerilor de la Leed Apple!
    Extrem de sensibila interpretarea lui Kim Jin-ho si dureroasa, mai ales ca pe fundal apare poza regretatului actor Park Yong-ha si probabil ca melodia i-a fost dedicata acestuia.

    Ce sa mai spun de interpretarea lui Kim Young-jin , pe fundal aparand fermecatorul actor Jung Kyung-ho ( care iti taie respiratia )!

    Bine ca te-ai oprit Manudrag, caci altfel "m-ai fi obligat" sa sufar in continuare ascultand aceste frumoase melodii dar dureros de triste!
    Desi ai spus ca ai incercat sa umpli goluri, durerea transmisa prin aceste melodii iti creeaza un gol in suflet fara sa vrei!
    Dar in aceasta lume care devine din ce in ce mai insensibila si rece, sunt necesare aceste melodii care sa "moaie" ( poate ) inimile de ghiata !
    Multumesc din suflet pentru aceste sensibile alegeri de toamna! O calda imbratisare! Alexa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Saldaga, melodia interpretata de Kim Jin-ho este dedicata regretatului Chae Dong-ha, fost membru SG Wannabe. uite aici versiunea trio-ului (inainte ca Chae Dong-ha sa paraseasca grupul pentru o [scurta si intrerupta vremelnic] cariera solo: http://www.youtube.com/watch?v=mzXOGeBDgcs

      Ștergere
  2. Multumesc Manudrag ! Imi place sa intru pe blogul tau pentru ca stiu ca am parte de momente impresionante datorita videoclipurilor pe care le postezi !

    RăspundețiȘtergere