sâmbătă, 30 noiembrie 2013

TVXQ si 100.000, sau cand visele devin realitate

Am trecut de 100.000 de vizitatori! Va multumesc tuturor celor care intrati pe blogul meu. Va multumesc pentru cele cateva minute pe care mi le dedicati. Va multumesc pentru cuvintele frumoase, de apreciere, pe care le aveti. Va multumesc pentru informatiile noi si completarile pe care le faceti.
Sa crez acest blog a fost un impuls de moment. Impuls care s-a risipit cu prima postare. Abia atunci m-am intrebat "Ce m-a apucat? De ce blog? Ce voi face mai departe?". Bine, nici acum lucrurile nu-mi sunt limpezi. :-) Unele informatii sunt aproape la zi, altele sunt mai vechi, nu am o tema clara, dar pe masura ce descopar miraculoasa lume "k" gasesc si motive de a impartasi in eter lucruri care imi plac, in speranta ca micile mele bucuri le pot imparti si cu altcineva.
Astazi perfuzia cu K-pop este strog, cu adrenalina pura. Un spectacol live, cu jumatatea mai mica, sau ceea ce a mai ramas din - parerea multora - cel mai tare k-pop boys band  - Zeii de la Rasarit, Dong Bang Shin Ki, Tohoshinki, TVXQ: Yunho si Changmin in Tokyo Dome, Japonia.
Tohoshinki live Tour 2013 TIME a facut turul celor cinci dome-uri, devenind primul artist k-pop si al patrulea artist strain care a realizat aceasta performanta, ceilalti performeri fiind Bon Jovi - 2003, Eagles - 2004 si Billy Joel - 2006. Cererea de bilete a fost uriasa, numarul de spectacole fiind suplimentat cu inca patru reprezentatii, aproximativ 850.000 de fani putandu-i urmarii live pe Yunho si Changmin. Ultima reprezentatie din cadrul turneului a fost pe Nissan Stadium (capacitate 70.000 de locuri), fiind primii artisti din afara granitelor Japoniei care au sustinut un spectacol acolo. "Este un vis devenit realitate" au declarat Yunho si Changmin.
Turneul a fost si un imens succes comercial, incasarile din cele 18 spectacole fiind de peste 92,6 milioane de dolari.

こんにちは. 東方神起は大好きと歓迎 と歓迎します ショー! (Kon'nichiwa. Tōhōshinki wa daisuki to kangei shimasu shō!) - Buna ziua. Tohoshinki va iubeste si va spune bine ati venit la spectacol!

Show-ul din Tokyo Dome

Partea 1 - Sursa 1
Partea 2 - Sursa 2

Partea 1 - Sursa 1
Partea 2 - Sursa 2

Show-ul de pe Nissan Stadium

Sursa 1

Sursa 2

Tracklist:
Set list
01 Opening VCR
02 Fated
03 Android
04 Superstar
05 I Don’t Know
06 Talk 1
07 Still
08 Duet
09 One More Thing
10 VCR
11 Y3K
12 Purple Line
13 Humanoids
14 TohoBand Intro
15 VCR
16 Heart, Mind. and Soul
17 I Know
18 One and Only One
19 Talk 2
20 Rat Tat Tat
21 VCR
22 Yunho’s Solo- T- Style
23 Changmin’s Solo- Rock With U
24 TohoDancers Intro
25 ‘O’ – 正・反・合
26 VCR
27 Survivor
28 Share the World
29 Ocean
30 Aitakute
31 VCR
32 Catch Me (If You Wanna)
- Encore (Call for Tohoshinki)
33 Why? (Keep Your Head Down)
34 Talk 3
35 Scream
36 Shine
37 We Are
38 Summer Dream
39 In Our Time
40 Talk 3
41 Somebody To Love
42 Final Talk

sursa: http://en.wikipedia.org/wiki/Tohoshinki_Live_Tour_2013_Time

9 comentarii:

  1. Felicitari pentru numarul de vizitatori si pentru blog. Cu drag Daliana.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc tare mult pt acest blog pe care l-ai creat aici. Este locul unde eu vin , citesc , ma recreez, ma incarc cu informatii si apoi le diger .Savurez tot ce pui aici si ma intreb de unde le ai ?Cred ca avem aceleasi preferinte si hobyuri legate de korea, Asia, kpop,kdrama.Te apreciez si citesc tot ce scrii pe alte site-uri.Multumesc Manudrag pentru asta .Multa vreme in anii trecuti am crezut ca sunt singura pe aici si chiar credeam ca exagerez cu preferintele mele legate de korea si nu numai.
    La multi ani , pentru 1 Dec si sa fii bine in continuare !!

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari Manudrag ! Sant unul din cei 100.000 vizitatori ! Intru zilnic pe blogul tau ,chiar daca nu ai postat nimic,pentru gasesc totdeauna ceva de recitit sau revazut ! Imi place cum scrii , imi plac temele pe care le abordezi,imi plac deasemenea actorii pe care ii iubesti ! Iti doresc multa sanatate si tine-o tot asa !

    RăspundețiȘtergere
  4. Manudrag iti multumesc! Nu neaparat pentru ceva anume, pentru ca tot e extraordinar! Se vede ca pui mult suflet si pasiune in in toate materialele acestui blog! La cat mai multi vizitatori! Timp, spor si sanatate! <3

    RăspundețiȘtergere
  5. felicitari :) orice inceput e greu :) Ah! TVXQ >>> Un regal <3

    RăspundețiȘtergere
  6. toata admiratia mea si mii de multumiri!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc pentru faptul ca existi aici si ai avut sclipirea de moment ce dureaza. TVZQ copii mai mici au inflorit frumos ca si blogul tau . Sper sa fi sanatoasa si sa ne aduci informatii la fel ca pana acum ,moi le vom aprecia si sa sarbatorim inpreuna 100 000 000 de vizitatori!!!!!!!!!!!!! flori

    RăspundețiȘtergere
  8. Subscriu intrutotul celor spuse mai sus !!! Lumea de la Rasarit, o portiune a ei cel putin, are prin privirea ta ,o perspectiva luminoasa .Toate comentatiile tale m-au determinat sa las superficialitatea laoparte , de pilda! multumesc si keep-up the good work!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc mult Manudrag iubesc tot cea ce faci ptr noi .....mult respect pentru tine !!!

    RăspundețiȘtergere