marți, 24 decembrie 2013

Park Si Hoo - O, ce veste minunata...

O, ce veste minunata, / De la rasarit s-arata....
foto: allkpop
Precum am anticipat, iata ca se apropie sfarsitul de an 2013 si vestile despre revenirea actorului Park Si Hoo se adeveresc. Pe la colturi s-a tot susotit ca PSH ar studia un scenariu si ca el ar putea reveni la inceputul anului viitor intr-o productie chinezeasca. Acum e oficial: pe 23 decembrie, agentia sa, Hoo Factory, a confirmat acest lucru: PSH merge in China. Actorul isi va relua activitatea cu filmul "Scent" sau "Fragrance" (inca nu s-a stabilit titlul final). Agentia sa a spus ca, dupa ce analizat cu atentie optiunile, PSH s-a decis sa accepte acest proiect pe care il vede ca pe o provocare. Park Si Hoo va juca rolul unui designer de interior coreean, iar partenera sa va fi Chen Ran. Directorul este Tsang Tsui Sha, care a castigat la categoria "Cel mai bun regizor" la a 31-a editie Hong Kong Film Awards cu filmul "The Big Blue Lake" in 2012. Filmul, care va distribuit de catre China Film Group va fi o povestea de dragoste, iar filmarile vor demara in luna ianuarie 2014 si vor fi facute in Shanghai si Jeju.
Imbucurator este faptul ca, dupa confirmarea vestii, reactiile au fost pozitive, iar fanii isi arata sprijinul si sunt plini de entuziasm.

sursa: http://parksihoo4u.com

Daca la inceputul anului 2013 PSH era pe val datorita succesului kdramei "Cheongdamdong Alice" si filmului "Confession of Murder", numele lui a fost apoi mai mult legat de scandalul in care a fost implicat. In luna februarie o tanara aspiranta l-a acuzat pe PSH de viol, dupa ce a petrecut noaptea in casa acestuia. Actorul l-a acuzat pe fostul sau manager si pe femeie de conspiratie, cu intentia de a stoarce bani si de a-i ruina reputatia. Desi productiile in care aparea nu au fost interzise de posturile tv, pentru ca justitia nu se pronuntase, din cauza controverselor, in aprilie numele lui a fost sters de pe lista de candidati de la Premiile anuale Baeksang, desi el conducea detasat in sondaje pentru actorii de film de sex masculin.
Disputa nu s-a mai judecat in instanta caci partile implicate au ajuns la o intelegere. PSH a multumit fanilor pentru sprijin si a plecat in California, SUA, unde a petrecut cateva luni. In octombrie a fost nominalizat la a 50-a editie a Premiilor Grand Bell pentru rolul său din "Condession of Murder", iar nominalizarea a fost vazuta ca un mic pas spre normalitate si spre relansarea carierei sale.
Daca a fost vinovat PSH de agresiune sexuala sau nu, asta numai partile implicate pot spune. Viol sau tentativa de extorcare de bani, acest scandal nu a aratat decat cat de vulnerabila este o persoana publica si cat de usor ii poate fi distrusa cariera.

10 comentarii:

  1. Sarbatori fericite si da, o ce veste minunata!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. sarbatori fericite! La multi ani si multa sanatate! SI multumim de asa veste frumoasa! flori

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru vestea minunata din dimineata de ajun! Sa fii sanatoasa Manuela si sa ne mai aduci vesti din astea bune. Actorului nostru drag ii doresc putere de munca si mult succes! Craciun fericit! Miuta

    RăspundețiȘtergere
  4. O veste pe care noi, cei care-l indragim pe PSH, o asteptam cu nerabdare. Multumim Manuela! Sa ai parte de sarbatori fericite, cu bucurie, cu pace si liniste in suflet, cu multa sanatate! Craciun fericit!
    Maya

    RăspundețiȘtergere
  5. SARBATORI FERICITE ! DRAGA MANUELA ! LANGA CEI DRAGI CU MULTA SANATATE SI MULTE BUCURI LANGA FAMILIA TA FRUMOASA CU MULT DRAG SI RESPECT ANTONIA !

    RăspundețiȘtergere
  6. Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sarbatori Fericite, Manudrag! Multa sanatate si spor in tot ce-ti este favorabil in viata! Ce frumos! O veste minunata, mare cat un miracol de Craciun! A fost o “scurta” pauza de un an care ar trebui sa satisfaca pretentiile de penitenta nedrepte si fara fundament cerute de societatea coreeana, o pauza tare lunga insa pentru noi ceilalti din lumea larga, toti care am asteptat cu speranta, zi dupa zi, vestea revenirii oficiale a lui PSH. Ma bucur ca modul intelept si discret in care PSH a ales sa parcurga aceasta criza din viata si cariera lui se incheie cu o optiune inteligenta. China este azi alegerea onorabila a multor nume grele din showbizul mondial, iar aceasta China l-a mentinut pe PSH intreg anul 2013, cu dragoste neconditionata si cu incapatanare, in varful sondajelor si a super topurilor sale. Si mai mult, inteleg ca ii ofera acum sansa unei reveniri de succes prin ce are mai bun in prezent in cinematografie: China Film Group, considerat azi cel mai mare si mai puternic grup chinezesc de film, o regizoare de succes castigatoare anul trecut a premiului “Best New Director” la editia 31 a “Hong Kong Film Awards”,o partenera superba, Chen Ran - actrita chineza si model international apreciat in rafinatele cercuri de moda de la Paris, un film de dragoste anuntat ca deosebit de emotionant cu filmari in locuri de vis: Shanghai si Insula Jeju! Eu ii doresc lui Park Si Hoo sa reuseasca prin acest film sa topeasca gheata din inimile coreenilor, sa-i determine sa-l accepte asa cum e ca om si actor! Pentru ca mai presus de toate el este un coreean…si fa-l pe un coreean sa uite de Coreea! Kora

    RăspundețiȘtergere
  8. Craciun fericit,multumesc pentru toate vestile si pentru toate comentariile tale, multumesc pentru tot ce faci, multa,multa sanatate, ma bucur foarte mult pentru PSH,Toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc si eu, Manudrag pentru vestea buna pe care ne-ai adus-o. Sper sa fie o revenire de succes iar coreenii sa-l accepte, pentru ca PSH sa intre in normal si sa ne incante in continuare cu roluri memorabile. Este un actor atat de talentat si expresiv. Iti doresc sa ai Sarbatori Binecuvantate cu bucurie, pace sufleteasca, multumire, alaturi de cei dragi! Sarbatori frumoase si tuturor celor ce intra pe blogul tau! Ana

    RăspundețiȘtergere
  10. Craciun fericit Manudrag ! Sa ne aduci mereu numai vesti bune ca aceasta !

    RăspundețiȘtergere