marți, 18 februarie 2014

Led Apple (레드애플) in Romania (III)


Despre concertul Led Apple in Romania s-a tocat marut pe site-urile de socializare. Un vis devenit realitate. Un eveniment pe care nu numai LEDA's l-au asteptat ci si fanii k-pop. Cu toti dornici de a simti pe viu ceea ce inseamna k-pop. Cum am stat in spatele spatelui, la ciuca macaii, ce-am pozat si filmat nu e de postat (hahaha, ce rime...). Important, ca sa o parafrazez pe Sarang Hangug, Coreea a aflat ca existam!!!

Cu bune si rele, de o poveste de succes nu te saturi niciodata. Si mai bine decat as face-o eu, o sinteza excelenta a facut Sarang Hangug - 사랑 한국 aici.
Iar organizatorii,  Kompas Event cu sprijinul Asociatiei Culturale Romano-Coreeane Han Kibun ne spun si ei povestea in imagini a ceea ce a fost la Turbohalle - aici si aici.
Oare ar mai fi ceva de zis? Nuuuuuuuuuuuuuuuu, sa-i lasam pe baietii de la Led Apple sa cante si sa ne incante...

sursa: https://www.facebook.com/pages/Kompas-Events/259959040741136, https://www.facebook.com/sarang.hangug.rohttps://www.facebook.com/acrcnankibun

5 comentarii:

  1. si totusi, parerea ta sincera despre trupele K-Pop care e?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru cinci foarte tineri baieti care s-au acompaniat, au cantat si au dansat a fost foarte bine. Fac si eu diferenta intre un super show, cu orchestra, dansatori, backing vocal care completeaza un grup aflat in fata, o scena care permite un scenariu al show-lui, monitoare etc si ceea ce a permis scena de la Turbohalle si posibilitatile grupului Led Apple. Faptul ca au inceput la 21.00 fix, ca au stiut ca sunt la Bucuresti si nu la Budapesta (lolllll), ca au impresionat din prima cantand imul (ingenioasa idee), ca au fost prezenti si dedicati in show spune multe. Lasand deoparte hibele organizatorice, m-am bucurat sa fiu acolo.

      Ștergere
  2. Cred ca s-au adaptat la conditiile care le-au fost oferite ... Sa ne gindim ca poate au cintat in locatii poate mai proaste ...Ma gindesc ...:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Special am pus video-ul acela, sa (re)vedem cum arata o sala de spectacol si ce conditii ofera scena :-)) dar un artist profesionist trebuie sa exceleze in orice conditii. iar ei au fost tot timpul cu zambetul pe buze si cu o buna-dispozitie debordanta... si au timp sa mai creasca :-))

      Ștergere
  3. Pe când postarea părtii a doua de la Sarang Hangug ? În sfârşit am citit şi o relatare a concertului. Cum a fost la partea de autografe ? Nimeni n-a postat nici o fotografie cu autografele primite.

    RăspundețiȘtergere