miercuri, 19 februarie 2014

Lovers (연인) - "Incearca sa uiti ceva ce nu poate fi uitat"!

foto: asianviki.com
Kang Jae, liderul unui clan mafiot, este injunghiat, Cum nu poate merge la spital, Mi Joo, un chirurg plastician, il salveaza. Cei doi se reintalnesc, caci Kang Jae este prietenul vecinei lui Mi Joo, Yoo Jin. Seful lui Kang-Jae este tatal lui Sae-Yeon. Sae-Yeon o place pe nostima Mi Joo si ar dori sa inceapa o relatie cu ea dar... Mi-Joo si Kang-Jae se indragostesc unul de celalalt.

"Incearca sa uiti ceva ce nu poate fi uitat"! 
Dintr-o toana a destinului, dintr-o gluma a hazardului, doi oameni se intalnesc. Ce forta inepuizabila, uimitoare, surprinzatoare, ii aduce impreuna si ii face sa-si consume intens si atat de dureros povestea de iubire? O iubire care pare imposibila...
Dar exista iubiri imposibile? Nu cred. Exita iubiri fragile, unele omorate din fasa de incertitudi, ranite de contradictii sau indoieli. Iubiri frante de orgolii sau incapatanare... Iubiri care par blocate intre obstacole imaginare, zidite intre pereti inchipuiti de noi sau de ceilalti... Iubiri traversate de amagiri sau teama... Si totusi... Cunoastem atatea povesti de iubire, care aveau impotriva lor toate fortele universului, care ar fi trebuit sa fie imposibile si care totusi au supravietuit si chiar au rezistat in ciuda tuturor interdictiilor, tuturor obstacolelor. Nu exista iubiri imposibile… Caci adevarata iubire este purtatoarea unei energii atat de mari incat este capabila sa traverseze multe dificultati, sa se opuna pericolelor nenumite, sa invinga opozitiile si sa depaseasca obstacolele. Dincolo de timp. 

"Incearca sa uiti ceva ce nu poate fi uitat"!  Lovers, una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste, un serial pe care il puteti urmari aici.

Lovers (연인)
Regia: Shin Woo-Cheol
Scenariul: Kim Eun-Sook
Post: SBS
Episoade: 20
Perioada de difuzare: 8 noiembrie 2006 - 11 ianuarie 2007

8 comentarii:

  1. MUltumesc mult pentru prezentarea acestui serial pe care l-am vazut demult. O pledoarie a iubirii de necontestat.Asa este , sigur asa este si totusi in viata reala la ei n-a rezistat, pentru ca acolo in alta cultura si alte traditii copiii isi asculta parintii.Mama lui Lee seo jin n-a vrut-o sub nici o forma ca tovarasa de viata a fiului ei pe Kim jung -eun.Pacat !!In acest serial am indragit-o mult pe Kim jung-eun si pe Lee Seo jin iar pe Kim Nam Gil nu l-am inteles cum de-a acceptat asa un rol secundar .In fine , un serial de vazut si de neuitat.Multumesc tare mult ca l-ati readus in atentie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate si din faptul ca Lee Seo Jin si Kim Jung Eun au trait o poveste de dragoste in realitate, poveste inceputa in timpul filmarilor la Lovers, face ca acest film sa aiba o aura speciala. Cat despre Kim Nam Gil, adevaratul lui succes a venit odata cu Bi Dam, rolul din Queen Seon Duk (2009). Nimeni nu se astepta ca personajul sa fie atat de indragit, asa ca au si facut modificari in scenariu pentru asta :-)) Si primul lui premiu, "cel mai bun tanar actor". Si a fost votat cel mai sexy barbat din Coreea :-))

      Ștergere
  2. Manudrag o prezentare impecabila pentru care iti multumesc! De vazut l-am vazut mai demult si intr-adevar asa ceva nu poate fi uitat! Din nefericire pentru mine chiar daca imi doresc nespus de mult sa il revad ( cu traducere in limba romana) nu mai am posibilitatea.... :'( (sunt persoana non-grata pe acel extraordinar site.... cand gresesti, trebuie sa si platesti.... ). Iti multumesc inca o data pentru remember si astept si alte recenzii si articole minunate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca doriti sa revedeti Lovers , il gasiti pe VK , http://vk.com/videos197455751?section=album_48653880
      Multumesc draga Manudrag si toata admiratia mea pentru acest blog.

      Ștergere
  3. Manudrag, minunat raspuns ai dat intrebarii "Dar exista iubiri imposibile?". O placere sa-ti citesc recenziile. Multumesc frumos! Prezentarea pe care ai facut-o serialului Heartless City m-a convins sa renunt la hotararea de a nu vedea acesl serial. Actorul Jung Kyung Ho nu era tocmai preferatul meu! Am mers pe recomandarea ta...si intreaba-ma acum despre Jung Kyung Ho dupa ce am vazut intr-o suflare serialul! Rar mi s-a intamplat sa transform atat de rapid antipatia in admiratie, dar tot atat de rar am vazut o asemenea transformare radicala la un actor! El intr-un rol care i-a venit manusa, dramatismul actiunii, povestea de iubire care m-a facut sa-mi pun intrebarea ta de azi, coloana sonora care ma emotioneaza la fel de puternic de cate ori o reascult... toate la un loc au alcatuit un serial greu de uitat. Pe Lovers l-am vazut cu ceva ani in urma... O alta poveste pasionala de iubire, acelasi fundal intunecat si sufocant al lumii interlope coreene. Aici insa iubirea si-a aratat intreaga putere depasind bariera ecranului... Ce a urmat in viata reala intre Lee Seo Jin si Kim Jung Eun conduce inevitabil catre aceeasi intrebare: "Dar exista iubiri imposibile?"... Si tu raspunzi perfect, Manudrag! Kora

    RăspundețiȘtergere
  4. o dragoste care , am inteles ca " a iesit de pe ecran" si a continuat in viata reala ... Dar pentru scurt timp ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vreun an si jumatate au fost impreuna. nu mai stiu unde am citit ca se gandeste la insuratoare, dorind sa urmeze exemplul lui Lee Byun Hun :-))

      Ștergere
  5. Răsuceşti cuţitul în rană. O săptamâna nu mi-am revenit dupa ce am terminat serialul. Mulţumesc pentru aducere aminte.

    RăspundețiȘtergere