vineri, 7 martie 2014

Park Si Hoo - vanatoarea de vrajitoare continua


A trecut un an si mai bine de la incidentul in care Park Si Hoo a fost implicat - acuzat de agresiune sexuala de catre o donshoara, miss A. Aceasta, dupa ce a mancat si baut impreuna cu actorul, la condus frumos acasa, sa nu se piarda pe drum. Mai mult, donshoara, pentru ca nu putea da cu aspiratorul prin apartament caci era doua dimineata, s-a gandit ca-i potrivit sa-i spuna povesti si sa-i fredoneze un cantec de leagan sa-l adoarma. Dar, ce sa vezi? Frumosul nostru Si Hoo ssi si-a dat pantalonii-n vine si a crezut de cuvinta ca e cazul sa se intample neste chestii pe care le fac oamenii mari atunci cand vor ca seara sa se termine frumos.
Habar n-am daca donshoara miss A a fost satisfacuta de prestatie (gurile rele spun ca a plecat totusi zambind din apartamentul lui PSH), cert este ca mai pe seara, dupa ce s-a consultat cu niste oameni de bine, s-a dus glont la sectia de politie sa-l acuze pe PSH de agresiune sexuala.
Despre ceea ce s-a intamplat in lunile februarie- iulie 2013 am scris si nu mai reiau. PSH a regretat ca nu si-a tinut-o in pantaloni, si-a pus cenusa-n cap, nu stim daca nu si-a si taiat-o, sau a pus-o la saramura... (Si sunt convinsa ca acum o face mica, mica si ii este teama s-o mai arate oricui...)
Lucrurile pareau sa intre in normal dupa ce PSH a terminat filmarile la filmul "Scent", productie China, iar noi, astia nedusi la biserica, credeam ca i s-au deschis portile la aflarea vestii ca postul KBS i-a propus rolul principal in serialul "Golden Cross".
Chiar daca incidentul a fost incheiat legal, printr-o intelegere, niste unii care se erijeaza in stalpii moralitatii, au intrunit Staborul. Au umplut pietele, s-au cocotat in amvoane si au decretat ca Park Si Hoo este persona non-grata, el "cauzand probleme sociale si  primind critici publice nu cu mult timp in urma", Inainte sa revina in industria de divertisment " PSH trebuie sa obtina acordul societatii" si "nu a reflectat suficient de mult timp, asa ca nu trebuie sa se intoarca inca".
Purtatori ai stindardului moralitatii sunt cei ce la KEMA (Korean Entertainment Management Association), in frunte cu nimeni altul decat mr. Hwang, ex-CEO EYAGY, fosta agentie a lui PSH. Mai mult, nici postul KBS nu a scapat de ocara pentru ca a fortat intoarcerea lui PSH in industria de divertisment inainte ca acesta sa aiba "acceptul din partea publicului pentru revenirea sa in calitate de actor".
Si uite asa, in loc sa rasara ghioceii, au scos capul acesti aparatori ai moralitatii, acesti duplicitari ridicoli, ajunsi la auto-suficienta care se cred formatori de opinie. Mi-e greata...

sursa: http://www.soompi.com/2014/03/06/cema-is-against-park-shi-hoos-return-to-the-industry/#.UxjK81dqQ_o;
http://www.allkpop.com/article/2014/03/the-korean-entertainment-management-association-opposes-park-si-hoos-immediate-comeback

9 comentarii:

  1. e cea mai trista poveste :( dar eu tot sper ca PSH sa-si ridica "capul din zapada, ca un ghiocel"si sa mearga mai departe, chiar daca nu va fi in tara natale <3

    RăspundețiȘtergere
  2. poate vor sa-l si calugareasca ....

    RăspundețiȘtergere
  3. nishte boi incaltzatzi. mai bine l-am aduce aici sa filmeze....au grija ei chinezii de dragalash....japonezii la fel. altfel saracu ar trebui sa o taie si sa o dea la ratze.

    RăspundețiȘtergere
  4. Din toata "afacerea asta" caci la urma urmei a fost o afacere, cei care au pierdut ceil mai mult a fost fosta agentie a lui PSH. Sunt convinsa ca ei i-au inscenat totul si ei au dat amploare intamplarii.Si apoi, da-o incolo de treaba, mi se pare mai imoral sa nu lasi un OM sa faca ce stie el mai bine: sa bucure inimile a milioane de oameni prin jocul sau actoricesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vai de sufletul lui! Mai are inca de indurat multe dupa ce i-au copt-o ""Baietii" de la agentia de unde a vrut sa plece sau a plecat (Nu-mi amintesc acum). Eu sper ca dragul de el sa poata pana la urma sa -si dovedeasca valoarea si sa convinga "stalpii moralitatii" coreene ca este un cetatean de nadejde al natiei lui.
    Manule, imi place atitudinea ta si stilul tau - iti multumesc pentru ca esti un port-drapel al tot ce inseamna k-pop si k-drame!
    La multi ani si un 8 martie vesel si plin de bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi-e greata de acest “punct..si de la capat!” in povestea asta halucinanta plina de lupi moralisti, mi-e greata sa mai vad inca un loc pe Pamant in care o minoritate isterica si abuziva face legea pentru majoritatea parca adormita si muta… Habar n-am de unde mai gaseste PSH putere sa mai zambeasca, sa mai lupte, sa fie frumos…parca si mai frumos!... cand ai lui l-au abandonat cand i-a fost mai greu! Probabil de la milioanele de straini care devin cu fiecare zi tot mai multi si mai vocali in a-l sustine si incuraja. Ce destin cumplit! Primeste val de iubire din cele patru zari asa cum rar s-a mai vazut, iar “acasa” ramane acelasi pui cazut din cuib.
    China, Japonie, Lume noua, Lume veche … deschideti-i voi larg portile! Korea inca mai asteapta provincia!

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru ca am fost unul dintre cei care au crezut in nevinovatia lui, am urmarit un timp vestile pe PSH4U si am incercat sa trag niste concluzii. Prima este ca, de fapt, noi stim despre Coreea de Sud doar ceea ce vor ei sa aflam din drame, numai ca afara-i vopsit gardul...iar ei nu seamana prea mult cu noi, restul lumii si nici nu ne prea iubesc. Acea "majoritate muta"- din comentariul precedent, m-a intrigat cel mai mult (altfel, ai crede ca stau toata ziua si comenteaza pe net), pentru ei PSH este fie doar o alta picatura intr-un ocean de durere, sau un vinovat care trebuie sa plateasca, sau un tip care a reusit in viata, asa ca bine ca si-a frant gatul. Sper sa ma insel, dar nu cred ca-l vor ierta prea curand, altfel cei multi ar fi reactionat pozitiv la vestea cu Golden Cross.
    Totusi, nu a fost complet lipsit de noroc, mediatizarea excesiva a incidentului a atras atentia oamenilor din 180 de tari, pe care PSH4U i-a informat atat de constiincios, incat a fost catalogat drept un site anti-Korea. Dar sprijinul international pe care il primeste PSH este uluitor, ca si cum o armata s-a asezat in spatele lui si il impinge mai departe si, cine stie, poate ca ei l-au salvat - sa ne amintim ca prin august PSH scria ca ar vrea sa dispara, ca praful...

    RăspundețiȘtergere
  8. Manudrag,inteleg indignarea si repulsia ta fata de acest abuz,dar vizionand drame asiatice in ultimii 5 ani,am ajuns sa le inteleg conceptia,cu adevarat mediavala,de pe vremea inchizitiei,despre...MORALITATE.Sunt profesor,si am predat,pt. un an an,in cel mai sarac sat din UE.CRUCEA,com.Lungani,jud.Iasi,etnie rroma.Se aplica aceleasi legi ale codului familiei,ca in Koreea,TailandaTaiwan.....si alte tari din Asia.Este nedreptceea ce se intampla cu acest actor,nefiind singurul,dar o tara se guverneaza dupa ceea ce hotarste...SFATUL BATANILOR

    RăspundețiȘtergere
  9. Toti conducatorii canalelor TV, producatorii asculta orbeste de CEO de la fosta agentie si nu au nimic de spus ?

    RăspundețiȘtergere