marți, 27 mai 2014

Chae Dong Ha (채동하) - Remember

23.06 1981 - 27.05 2011
Doar azi n-a fost ieri. Iar vocea ta soptita, suava, timida umple camera...
Inca ma intreb de ce a fost atat de greu sa-ti urmezi visul. De ce ai renuntat. De ce amintiri, momente de confuzie si teama din trecut, esecuri si dureri - bagaje inutile - te-au doborat.
Poate ai incercat! Sa te zbati, sa lupti, sa-ti gasesti macar un singur vis ca sprijin... Sa ramai agatat in fariele unei iesiri, sa te ridici, sa iesi din universul construit din resturile unei lumi bolnave... Sa inlaturi anomaliile, indiferenta, sa nu pasesti pe iluzii ci pe propriile-ti vise. Dar n-a fost indeajuns. Din mijlocul taramului ce ar fi trebuit strivit te-ai dus pe malul celalalt...
Si cu toate astea esti inca aici, iar  vocea ta soptita, suava, timida, umple camera...

Vezi si aici si aici 

9 comentarii:

  1. R.I.P. Chae Dong Ha!...ce repede trece timpul.... Un gand pios pentru cel care a ales calea stelelor, pentru cel care imi incanta sufletul de fiecare data, cu glasul lui dulce...Un gand , un rand , o lacrima si multe regrete.....sper ca sufletul lui chinuit sa-si fi gasit linistea.......Probabil ca acolo sus Kim Min Soo se simtea singur....Multumesc Manudrag ca ni-i reamintesti, pastrand astfel vie amintirea lor in inimile noastre!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt multe, foarte multe voci bune, dar Chae Dong Ha si Kim Min Soo imi lipsesc. Sa-i ascultam uneori si sa ne bucuram de ceea ce au lasat...

      Ștergere
  2. 365 de zile s-au rostogolit peste noi si s-au transformat intr-un an.Bune si mai putin bune au trecut ,dar tu, Dong Ha, ai fost mereu aici.Si nu stiu cum ,atunci cand ultimele acorduri ale unui cantec se sting,iar vocea ta nu se mai aude,melancolia, durerea , tristetea mea se transforma in bucurie.Oriunde esti acum,iti multumesc Chae Dong Ha. Andra B.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu mi l-ai prins de inima iar cantecele lui tind mereu spre infinit...

      Ștergere
  3. Un gand pios ,lacrimi ptr vocea acestui tanar care ne incanta de cate ori o ascultam asa a vrut el sa cante la ingeri asta e calea pe care a aleso...Multumim Chae Dong Ha ! Antonia !

    RăspundețiȘtergere
  4. Manudrag asa ceva nu se poate uita! Iti multumesc pentru ca in fiecare an incerci sa-i faci mai usor drumul printre stele...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa se odihneasca in pace. El este unul dintre licuricii mei albastri.

      Ștergere
  5. uneori ducem o bătălie care nu mai este a noastră. uneori fiecare clipă apasă. uneori paiul de speranță se îneacă. și atunci cum să mai ajungi la liman? uneori pașii lumii sunt prea repezi și nu poți ține ritmul. și atunci îți vine să urli: ”opriți lumea!!!! vreau să cobor”
    nu-l condamnați. iubiți-l în continuare el vă privește dintre stele.

    RăspundețiȘtergere