duminică, 4 mai 2014

R.I.P. Kim Min Soo. Dar esti inca prezent...

(14 ianuarie 1985 - 29 aprilie 2008)

Despre Monday Kiz am spus:  Cand am ascultat prima oara Monday Kiz a fost ca si cum cineva ar fi lipit pe mine bulina rosie, atat de cutremuratorare a fost senzatia ca am descoperit ceva fara egal. M-au placut vocile lor puternice, masculine, care dadeau viata superbelor balade. Lee Jin Sung si Kim Min Soo
Kim Min Soo nu mai este. Dar, ca si pasarea Phoenix, din cenusa el traieste inca prin muzica lui. Care ma incanta. Ma emotioneaza. Si din care, daca as lua dimineata, la pranz si seara cate o portie tot n-ar fi de ajuns. Ca medicament, ca desert, aperitiv, pe paine, la tava, nu conteaza...
Odihneste-te in pace, Kim Min Soo! De dincolo de moarte, la apusul soarelui, cu un pahar de vin alaturi, vocea ta ma invaluie. Si daca azi iubesc kpop-ul, asta ti se datoreaza si tie!

Vezi aici, aici  

2 comentarii:

  1. multumesc manudrag pentru Monday kiz ,Kim Min Soo!!!!mi-ai facut un cadou in dimineata asta de duminica .si eu il iubesc, inca, pe acest copil disparut de timpuriu din lumea "lor",din lumea noastra.a fost ca o pomada peste 'ranile'sufletului meu.te urmaresc peste tot unde faci comentarii si te apreciez!sa fii sanatoasa si binecuvantata cu randurile tale care parca scriu ce gandesc eu dar....cred ca n-am acel curaj de-a le asterne "aici".

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulţumesc draga mea Manuela că ai vorbit şi în numele meu, am aceleaşi sentimente şi trăiri pentru Monday Kiz ca şi tine. Cerul să aibă grijă de acest copil plecat prea de timpuriu dintre noi.

    RăspundețiȘtergere