joi, 26 iunie 2014

So Ji Sub recidiveaza

So Ji Sub trece cu atata naturalete din fata camerei de filmat in spatele aparatului de fotografiat sau in fata microfonului. Minunea minunilor, fat-frumos din Tara Diminetilor Linistite, iubirica, frumosul planetar (poate chiar galactic) - caci mai nou este Master Sun, strabate iar mapamondul, de data aceasta in iubitul lui ritm de hip-hop.
Debutul muzical l-a facut sub pseudonimul "G" cu "Lonely Life" si " Foolish Love". Apoi, sub nume propriu au urmat minialbumele "Corona Borealis" (2012) si "6PM... Ground" (2013). So Ji Sub recidiveaza iar intr-un rapp hipnotic cu al treilea minialbum "18 Years". Denumirea albumului este data chiar de el, iar ceea ce este special la acest album, versurile sunt scrise tot de artist si cuprind mesaje si povesti despre lucruri pe care nu a reusit sa le impartaseasca in cei 18 ani care au trecut de la debutul sau.
O urzeala maiastra intre voci si instrumente, un adevarat cult al sonoritatii care se muleaza pe expresia muzicala, accente pline de gratie si distinctie care capteaza atentia, un stil impecabil si curat, o frazare eleganta, in ciuda incrancenarii pe care hip-hop-ul o cere, omogena, in care timburile se amesteca si se completeaza armonios...

Poate muzica nu schimba lumea, dar o face mai fericita. Fericirea pe termen lung? E al dracului de greu de intretinut. As spune ca am gasit-o, insa atunci cand trage ea de mine eu nu fac decat sa-mi adorm visele si gandurile. Si totusi, cand ma trezesc, uneori imi zambeste de dupa geam. Dau muzica tare si ii deschid fereastra. O las sa se reverse o data cu soarele diminetii si ma fortez sa mi-o insusesc. Se strecoara in muzica mea, in cafea, in fumul tigarii, in gand... Si zambesc...

Tracklist
18 Years (feat. Satbyeol)
Boy Go (feat. Soul Dive)
환상 속의 그대 (Inside the Illusion) (feat. Soul Dive)
18 Years (Inst.)
Boy Go (Inst.)
환상 속의 그대 (Inside the Illusion) (Inst.)

Download: http://k2nblog.com/single-so-ji-sub-18-years/
OL: https://soundcloud.com/k2nblog/so-ji-sub-18-years-feat

7 comentarii:

  1. Pur si simplu MINUNAT !!! O descriere senzationala,scurta dar foarte consistenta,caci "esentele puternice se tin in sticlute mici" ! Asa este si el,o aroma puternica de tot ce poate fi chemat "frumos" ! Multumesc draga mea Manu !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Un album foarte reusit dupa mine,mai ales ca sunt o adepta a stilului, dar Acest album m-a pus pe ganduri, m-a intristat putin, sper sa fie doar o parere a mea. Sper ca bucuria si sustinerea pe care ne-a oferit-o scrijelindu-si carnea sa se intoarca inapoi si la el.Atat sper pentru el o viata linistita in care sa priveasca cerul cu seninatate si pace,inconjurat de oameni dragi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inteleg ce spui. Si la ce te referi. Sunt insa convinsa ca are prieteni aproape care sa-l ajute sa realizeze ca cei 18 ani de cariera inseamna mult, ca a daruit mult, ca in primul rand frumusetea lui e data de talent. Poate un tur cu aparatul foto in spate l-ar mai relaxa si l-ar face sa priveasca lucrurile cu mai multa seninatate si detasare

      Ștergere
  3. Manudrag stiam ca-i vei dedica o recenzie si tocmai de aceea ti l-am trimis in miez de noapte! iti multumesc si iarta-ma!

    RăspundețiȘtergere
  4. SO JI ,luceafarul ce-mi lumineaza intunericul sufletului meu si-mi invadeaza visele agitate, ma calmeaza si ma duce pe culmi nebanuite si neumblate nici macar in visele noastre...Timbrul unic al vocii inconfundabile ,ca-i vorbita ,ca-i cantata imi sfredeleste atat de placut auzul incat ma duce , ma inalta sus intre astre,asa cum este si el pentu mine;LUCEAFARUL COREEI!!! Pace si iubire,zambete si flori in viata ta Draga Manudrag!

    RăspundețiȘtergere
  5. Spuneti atatea vorbe frumoase ca eu cred ca sunt in plus! Dar le citesc cu placere si ma incarc ca o baterie!!!!!! Cat despre EL , scorpionul meu minunat , NO COMMENT!
    MULTUMESC SI BRAVO VOUA!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru aprecieri. dupa ce ai ajuns sa respiri in universul k nu ai cum sa fii in plus cata vreme ti se deschid atatea porti, atatea surse de energie, atatea motive de a astepta cu nerabdare urmatoarea zi care aduce noi motive pentru a trage cu nesat aer in piept...

      Ștergere