sâmbătă, 21 iunie 2014

Soul Special ( 쏘울 스페셜) - Sa traim ca niste aventurieri


Mi Ah (Han Hyo Joo) o tanara compozitoare de succes se intoarce acasa dupa o lunga calatorie. In parcarea din aeroport il gaseste dormind printre masini pe Yoo Gil (Kim Dong Wook). Nestiind unde sa-l duca, Mi Ah decide sa-l ia cu ea la hotel.


Mereu in cautarea fericirii. O gasim la metru? La kilogram? Ne asteapta la ceasul de la Universitate? In cautarea ei ne ranim si ne doare si, culmea, in asteptarea ei ne impiedicam sa traim fericirea de a fi. Credinte eronate ne abat din drum, teama de a fi fericiti ne fac sa ratacim, frica de a intalni fericirea ne fac sa ezitam, temerea de a ne pierde sau de a ne regasi ne tin pe loc. Si totusi, uneori, in mod miraculos fericirea e langa noi si devine o parte din realitate. Ezitam sa o primim sau indraznim sa ne topim in ea? Acea fericire simpla, care nu se expune ci se primeste cu bucurii marunte, gesturi frumoase, acea fericire senina, stralucitoare, arzatoare, o dorim eterna, hrana pentru intreaga noastra existenta... Dar este cineva garantul fericirii eterne?
"Oamenii n-au invins niciodata timpul, asa ca am crezut ca e nesabuit sa-si promita eternitatea. Totusi, intr-o viata in care nu exista eternitatea nu este totusi cea mai mare aventura a vietii sa promiti tocmai acea eternitate?"
Mereu in cautarea fericirii. O gasim la metru? La kilogram? Ne asteapta la ceasul de la Universitate? Soul Special (쏘울 스페셜) o miniserie pe care o gasiti aici.

Soul Special ( 쏘울 스페셜) a
Gen: Romance, Music Drama
Episoade: 12 (1 episod = aprox. 5 minute)
Data difuzarii: Septembrie 2009
Distributia:
Han Hyo Joo
Kim Dong Wook
K.Will
Lee Chae Young

2 comentarii: