sâmbătă, 13 septembrie 2014

Fly to the Sky, a 15-a aniversare

Coreanul american Brian Joo si Hwanhee (var cu Lee Jang-Woo) adica Fly to the Sky sarbatoresc 15 ani de activitate.
Doua voci remarcabile - a lui Brian Joo calda, dulce ca mierea, ce te umple de liniste, a lui Hwanhee grava, plina de o senzualitate care te copleseste,  ravasitoare - se completeaza reciproc, creand adevarate feerii muzicale.
Cu suisuri, dar si cu coborasuri, cu proiecte individuale, cu despartiri (Brian Joo a suferit la un moment dat pentru ca imaginea lui Hwanhee era mai mult promovata) dar si cu impacari, Fly to the Sky, primul duo de R&B coreean, s-a reunit in luna mai 2014, dupa o pauza de 5 ani, semnand cu H2 Media si editand al 9-lea album, "Continuum".
Fly to the Sky celebreaza pe 13 septembrie a 15-a aniversare cu lansarea albumului "Back in Time" ce contine piese ma vechi, cum ar fi "Sea of Love", "Missing You", "Like a Man​​",  reinterpretate intr-un nou aranjament orchestral.


Un comentariu:

  1. Doua voci superbe, calde si rascolitoare! Imi sunt tare dragi amandoi si ma bucur ca sunt iar impreuna. Le doresc mult succes!
    PS....trebuie sa marturisesc ca il simpatizez, nitel mai mult, pe Hwanhee si ca i-am cautat si urmarit cu incantare prestatiile solo...
    Multumesc Manudrag! Pentru tine, din parte mea, o melodie foarte draga mie...
    https://www.youtube.com/watch?v=IyzS8uTBak4

    RăspundețiȘtergere