marți, 30 decembrie 2014

Fabulosul an YG Ent


In mod cert a fost un an dominat de YG Ent. care a maturat topurile cu artistii pe care ii are - devansandu-si clar rivalii - SM si JYP - fiind mereu in fruntea clasamentelor si castigand nenumarate premii.
Chiar daca BIG BANG si-a amanat pentru anul viitor revenirea, Taeyang a fost una din revelatii cu a lui balada "Eyes, Nose, Lips", "Song of the Year" la MAMA 2014. Colaborarea lui cu G-Dragon a demonstrat, daca mai era nevoie, cat de "Good Boy's" sunt.
2NE1 si albumul lor, "Crush" le-a suflat in ceafa eternelor rivale de la Girl's Generation (SM).
Revenirea spectaculoasa a grupului EPIK HIGH cu  al 8-lea lor album, "SHOEBOX" (a trebuit sa-si suplimenteze cu doua concerte turneul din cauza cererii mari de bilete), debutul mai mult decat promitator al baietilor de la WINNER (“Monster Rookie”), succesul la public si la premii al proaspat revenitilor din Mongolia, Lee Chanhyuk si Lee Suhyun, adica AKDONG MUSICIAN (AKMU), arata in mod cert cat de fabulos a fost anul 2014 pentru YG
Iar YG nu si-a pus frane si anunta un inceput de an exploziv: album PSY, album BIG BANG, debutul Ikon si debutul unui grup de fete, debutul in SUA al lui CL (2NE1), sunt doar cativa din asii pe care YG ii are pregatiti. Orice e posibil, avand in vedere colaborarea cu Louis Vuitton si Tencent, cel mai mare portal de servicii de Internet din China, care investeste in YG.
Avem nenumarate motive sa stam in continuare cu ochii pe YG!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu