duminică, 11 ianuarie 2015

BIG BANG la SINGAPORE - Celebrate SG50’s

In noaptea dintre ani, 2014-2015, Singapore a sarbatorit printr-un mega-show cei 50 de ani de independenta. Spectacolul principal a avut loc la The Float @ Marina Bay, dar festivitati au fost si in alte locuri: Bishan Park, Boon Lay Place si Punggol East.
Festivitatea de la  The Float @ Marina Bay a durat peste sapte ore, printre artistii care au urcat pe scena numarandu-se The Sam Willows, Dick Lee and the Dim Sum Dollies, The 8 Dukes of Caldecott Hill - Romeo Tan, Desmond Tan, Zhang Zhen Huan, Ian Fang, Shane Pow, Jeffrey Xu, Aloysius Pang si Xu Bin, special guest fiind trupa BIG BANG.
La opt minute dupa focurile de artificii, BIG BANG a urcat pe scena, intr-un "spectacol care va uni natiunea pe care ne bazam ca impreuna sa avem un an bun in 2015, este o piatra de hotar in istoria Singapore", a declarat domnul Benard Lim, MediaCorp Managing Director pentru TV.

Sursa 1
Sursa 2

3 comentarii:

  1. La 50, am ratat spectacolul,dar pentru 100 sa ne facem rezervarile din timp.Andra B.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am avut privilegiul de ai urmari in direct. Asa ceva nu credeam ca voi putea visa vreodata. Rareori stream-ul de Singapore functioneaza. Artificiile au fost fabuloase anuntand intrarea in scena a "bestialilor" de la BIG BANG. Show-ul a fost bestial, priveam spectacolul si plangeam de bucurie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai da, ca mi-ai trimis link-ul. din pacate nu am avut timp. ma bucur ca am prins reprezentatia celor de la Big Bang :-)

      Ștergere