marți, 5 mai 2015

Xia Junsu (JYJ) la EBS Space Sympathy


Pe 30 aprilie, dupa sase ani de cenzura din partea posturilor tv coreene, Junsu (JYJ) a aparut in cadrul unui spectacol tv la EBS Space Sympathy. Emisiune a fost inregistrata pe 13 aprilie, iar Junsu a fost extrem de emotionat. Ela vorbit despre greutatile prin care a trecut, despre planurile in derulare si de viitor, despre faptul ca, avand sprijinul fanilor, al familiei, al prietenilor, a putut merge mai departe. La final, nemaiputand sa-si stapaneasca lacrimile, a spus: "A fost destul de dificil. Cred ca momentul de astazi nu-l voi uita niciodata. Voi canta acest cantec (melodia de final) cu gandul la drumului pe care voi toti l-ati facut alaturi de mine, pas cu pas, trecand prin atat de multe schimbari pana am ajuns sa pun iar piciorul pe o scena"
Lacrimi s-au varsat nu doar pe scena ci si in sala. Junsu a cantat din suflet si pentru suflet. Glasul lui rotund şi amplu, plin de armonie, cald si duioas in acelasi timp a umplut sala. Intensificarile dramatice folosite cu masura, cand melancolice si triste, cand tematoare, cand incrancenate, au dat o nota aparte melodiilor.

E atata emotie si delicatete in interpretarea lui Junsu incat ai impresia ca esti prins intr-o vraja...
Pe contul sau de Twitter Xia Junsu a scris:
“To the fans who laughed and cried with me on this day for the music show recording after six years..and to all the fans who weren’t able to come but waited for this news..I sincerely thank you for walking together, one step at a time, until today. Although it wasn’t an easy uphill road, it was possible because of one another. I love you.”

Credit video: https://www.youtube.com/channel/UCH6NIhC3gEwrTYjcxLYvRcA

2 comentarii:

  1. Niste copii care au avut atatea greutati in viata personala au avut si in cea profesionala datorita acelot capuse numite "case de productie". II ador pe toti cei de la JYJ. Multumesc mult pentru acest articol !

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte,foarte frumos recitalul.Mi-a placut si atmosfera din sala, legatura dintre Xia si spectatori.Multumesc pentru postare. Andra B.

    RăspundețiȘtergere