luni, 30 noiembrie 2015

Un mare BIG BANG de Ziua Nationala


Bang, bang, bang... Da, we like 2 party că doar odată pe an e Ziua Naţională. Ne putem pune câte o ie sau o pereche de iţari, iar între o Lie ciorârlie şi un Căluşar merge... bummmmm... şi un BIG BANG. Altfel cum, şi-altă dată şi-altă dată să o facem şi mai şi mai lată, dacă nu cu plecăciuni şi respect să ni aducem aproapte pe T.O.P., G. Dragon, Taeyang, Daesung şi Seungri care, pe post de greiero-furnică au şi cântat dar au şi muncit din zori şi până-n seară, din vara până-n iarnă...
Să ne consumăm energiile pe speranţe deşarte la gândul că-i vom vedea de-aproape nu merită. Dar să ne umplem de energie că-i putem urmări într-un concert din faţă calculatorului, face tot banii... Şi, doar virtual, să ne întoarcem puţin în timp şi mergem la Macao, pe 10 octombrie 2015...
P.S. Dacă vi se pare că nu se aude suficient de tare astfel încât să puteţi împărtăşi cu vecinii acest moment, să nu faceţi că mine, verificaţi şi volumul din computer :-)

Sursa 1
Sursa 2

Credit video: Dennis Li (YT)

9 comentarii:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=5iVFQajp_V4&feature=youtu.be

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cu drag si multumesc si eu. sper sa gasesc ceva si cu Ha Dong Qn.

      Ștergere
  2. De ce sa nu impingem putin limitele imposibilului si, pentru o clipa,(pret de o melodie,doua ...noua?!) sa ne amestecam si noi in acea multime plina de entuziasm. Dar in final, aici sau acolo, nici nu mai conteaza ,cu T.O.P in frunte sa avem petreceri muuuuulte. Andra B.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hai ca ai fost simpatica. zici ca esti sor'mea *emoticonculimbascoasa*

      Ștergere
  3. La mulţi ani, români! Noi ăştia, refugiaţi în Coreea, suntem mulţumiţi că vedem un concert deosebit. Să simţim şi noi că-i sărbătoare, nu? Dragă, Manu, eşti şi tu acolo pe scenă, pentru noi! Respect şi un mare LIKE!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Miuts drag, ai ghicit :-) scutur cortina de praf :-)) Multumesc si adanci plecaciuni pentru munca ta!

      Ștergere
  4. Multumesc! Iti doresc din tot sufletul un Crăciun liniştit şi fericit!

    RăspundețiȘtergere