vineri, 17 iunie 2016

Adio, Chunnie? Park Yoochun, (deja) patru acuzații de agresiune sexuală



Chiar mi-am dorit să nu se isce vreun scandal. De asta, prima știre legata de acuzatia de agresiune sexuală am trecut-o cu vederea. Mai ales ca incidentul parea să se stingă de la sine. Dar a apărut și o a doua acuzație... Și o a treia... Și o a patra... 
Park Yoochun, Park Yoochun... Adio Chunnie... (?)
Se pare ca se va mai dărâma un mit... Căci nu cred că va supraviețui scandalului, odată ce acest tăvălug a fost pornit...
De neînțeles pentru mine astfel de abateri după atâția ani de carieră, martor a atâtor scandaluri in care s-au pierdut destui colegi de breaslă...
E adevarat, cu o viață socială mai expusă decât multi alți confrați. Se știa că-i plac ieșile la "una mică" cu prietenii. Un rând, două, șapte... Până se crăpa de ziua... Dar nu-mi închipui că nu era conștient de statutul său. Și nu cred că intra în orice local de la colț de stradă ci doar unde se putea baza pe patron, unde știa că poate beneficia de intimitate... Da, mergea în acel tip de baruri care prestau fel de fel de servicii (știm prea bine din kdramele vazute)..., unde animatoarele - de voie sau ne nevoie - cunosc prea bine regulile jocului...
Societatea coreeană se dorește a fi castă și mironosiță, dar realitatea este alta .Prostituția este o afacere uriașă în Coreea, iar cifrele sunt destul de șocante. Aportul activității sexuale în Coreea la produsul intern brut este de aproximativ 4%, mai mult decât cel provenit din agricultură și de pescuit laolată. Și aproape o pătrime din populația de sex masculin își pierde virginitatea într-un bordel.
Secventă din serialul "Another Oh Hae Young"
Ghinionul vine și din faptul ca industria K a săltat statului vedetelor la randul de idoli. Ei nu trebuie să fie exemplari în fața publicului ci și in viața privată. Nu sunt urmăriți doar pe scenă, se merge până acolo că se ajunge în casele lor. Când fac pișu trebuie să o facă delicat și fără zgomot, iar când se cacă, nu doar că nu ar trebui să-l trântească pur si simplu ci ar trebui, dacă se poate, să miroasă și a trandafiri (sau ce altă floare preferați)...
Așa că, dacă pentru un bărbat obișnuit ar fi normal să agațe o tipă într-un astfel de local, consensual sau nu, să întrețină relații sexuale (partea cu prestarea serviciilor e discutabilă), pentru cineva ca Park Yoochun este degradant, prostesc, riscant
De ce, fratele meu mai mic, dacă tot se pare că-ți place atmosfera din băi, după ușă acolo, nu ai învățat tu să faci o labă tristă, sau veselă - depinde ce ce fantezii sexuale ai? astfel încât să nu-ți arunci la gunoi locul câștigat atât de greu și cu atâta sudoare?

Uffff, lucrurile stau cam așa...
Poliția a început investigarea lui Park Yoochunu, vineri, sub acuzațiile că a agresat sexual trei femei.
Stația de poliție Gangnam a declarat că investighează acuzațiile ridicate de trei femei, ale căror indentități nu au fost expuse, care au reclamat faptul că au fost abuzate sexual in băi.
Prima reclamație a fost făcută vinerea trecută (10 iunie) de către o chelneriță dintr-un bar din Gangnam (Miss Lee), care a susținut că PY a violat-o într-o baie într-o cameră mică într-un , 4 iunie. Miercuri, femeia a renunțat la acuzații împotriva lui, spunând că actul sexual a fost consensual.
Park Yoochun, la poliție, după prima reclamație
Cea de a doua acuzațiea fost făcută joi, 16 iunie, de către o altă chelneriță bar, care, de asemenea, a susținut că PY a violat-o într-o baie tot într-un bar din Gangnam, pe 16 decembrie 2015. "A" a declarat că inițial i-a fost frică să-l reclame ca să nu-și piardă slujba, dar a prins curaj după primul denunț, realizând că nu este singura victimă.
YTN a descoperit dovezi că "A" a raportat agresiune sexuală la poliție (112) la patru ore după întâlnirea lor din decembrie, după apelarea unei linii telefonice de asistență în jurul orei 03:20. În urma apelului său inițial, Poliția de District Yeoksam a sunat-o înapoi în jurul orei 04:40 Poliția a trimis ofițeri pentru a confirma agresiune sexuală. Cu toate acestea, "A", a decis să-și retragă declarația ei.
Sursa: http://m.kenterin.net/article/13028e
Cea de a treia presupusă victimă a înaintat vineri (17 iunie), o plângere, spunând că a fost violată de PY în baia casei artistului, pe 12 iunie 2014. Femeia a spus că l-a întâlnit pe PY pe 11 iunie 2014 într-un bar din Gangnam în timp ce bea cu un grup de prieteni și grupul a mers la casa lui PY să bea mai mult.

După primele acuzații, C-Jes Entertainment a dat un comunicat de presă

"Bună ziua,

Suntem C-JeS Entertainement

Ne cerem scuze pentru întârziere.
A doua acuzație de agresiune sexuală este și ea nefondată și este un act de defăimare. Vom demonstra acest lucru în instanță.
Prima acuzație este acum investigată de poliție și credem că rezultatul va confirma inocența (lui Park Yuchun).
Considerăm că este regretabil faptul că au apărut atât de multe știri despre prima acuzație, când Yuchun încă nu a fost chemat la poliție.
Park Yoochun  suferă acum extrem de mult. Vă rugăm să nu mai scrieți știri nefondate și să așteptați rezultatul oficial al anchetei.
Dacă se va demonstra că acuzațiile sunt fondate, Park Yoochun se va retrage din industria de divertisment.

Vă mulțumim.

sursa: https://jyjromanianfans.wordpress.com/2016/06/16/ro-trans-16-06-16-c-jes-lanseaza-o-declaratie-oficiala-dupa-a-doua-acuzatie-de-agresiune-sexuala-impotriva-lui-yuchunc-jes-release-official-statement-after-second-sexual-assault-accusations-against/

Între timp, steaua K-pop se confruntă cu o presiune tot mai mare de a părăsi scena-K pop.
Din moment ce a doua acuzație de viol împotriva lui a fost făcut[ publică joi, 16 iunie, mii de fani din toată lumea au anunțat în mod deschis retragerea lor de sprijin pentru el.
Potrivit anunțului făcut de JYJ Gallery, fanii îi vor sprijini de-acum doar pe Jaejoong si Junsu. Anunțul complet este următorul:
1. DC JYJ Gallery îi va sprijini doar pe Kim Jaejoong si Kim Junsu începând din 17 iunie 2016.
2. Îl criticăm pe Yoochun pentru greşelile lui și vom respinge orice fel de promovare și / sau conținut cu el.
3. DC JYJ Gallery i-a sprijinit pe Kim Jaejoong, Kim Junsu și Park Yoochun încă de la începutul luptei lor în justiţie cu fosta lor agenţie. Motivul pentru care am stat alături JYJ în ultimii 7 ani se datorează faptului că nu s-au angajat în acțiuni lipsite de etică, și ne-am pus încrederea în convingerile lor. Cu toate acestea, deoarece Park Yoochun a intrat într-o unitate care comercializează sexul, pentru fanii care au luptat pentru dreptate, va fi greșit să continue să-l sprijine.
Ca rezultat, JYJ Gallery îşi va retrage, de asemenea, tot sprijinul pe care l-a dat acestui membru.
4. DC JYJ Gallery va face tot posibilul pentru a combate orice zvonuri și speculații rău intenționate cu privire la Kim Jaejoong si Kim Junsu.
5. În cele din urmă, suntem foarte dezamăgiți și furioși de Park Yoochun, care a distrus 13 ani de încredere.
sursa: http://www.soompi.com/2016/06/16/jyj-fansite-declares-intention-stop-supporting-park-yoochun/

Și când să dau "save" și să public, a venit și a patra acuzație...

A patra persoana a adus acuzații similare cu cele trei anterioare. Femeia a declarat că întâmplarea s-a consumat într-o unitate de divertisment / bar de băuturi alcoolice în 2015, tot în baia stabilimentului.
Poliția a creat iniția un grup de lucru special de șase persoane desemnate să lucreze la cazurile de agresiune sexuală. În urma acuzațiilor suplimentare, poliția s-au adăugat încă trei specialiști care lucrează la cazurile de violență sexuală pentru Poliția Metropolitană Seul. Grupul operativ  care se ocupă de ancheta legată de cazul lui Park Yoochun va cuprinde acum de nouă persoane care vor investiga cazurile.
În plus, poliția a declarat că va investiga dacă Park Yoochun este vinovat de agresiune sexuală, de captivitate forțată, prostituție, precum și alte infracțiuni. În cazul în care devine verificat că femeile au primit bani pentru sex, ele vor fi, de asemenea, obiectul unei pedepse.
sursa: http://www.soompi.com/2016/06/17/breaking-fourth-sexual-assault-allegation-filed-park-yoochun/, via http://entertain.naver.com/read?oid=022&aid=0003067020

13 comentarii:

  1. Ce trist. Atatia ani de munca aruncati.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt fara cuvinte. Pur si simplu...

    RăspundețiȘtergere
  3. aștept rezultatele anchetei si imi pare enorm de rău...el imi place foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pacat de el. Nu sunt fan dar imi pare rau de cat de ipocrita e societatea coreeana. Sa vina la noi in tara, ca la noi merge.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca nici noi nu suntem mai breji, adică mai puțin ipocriți. Atîta vreme cât, spre exemplu, votăm penali să ne reprezinte, nu luăm atitudine în fața unor cazuri flagrante fiind, într-un fel complici prin tăcerea sau pasivitatea noastră... tot un fel de ipocrizie este. Nu știu dacă e vinovat, dar dacă ar fi, de ce ar merge la noi? Pentru mine personal nu ar fi ok

      Ștergere
  5. Mie mi se pare strigator la cer faptul ca se distruge toata cariera si munca unui actor, cantaret de exceptie pentru ce???? Daca cineva il poate considera vinovat pe acest tanar pentru acuzatiile care i-au fost aduse, atunci imi pare tare rau, dar ma bucur ca traiesc in Romania. Aici i s-ar fi ras in fata oricarei dudui care ar fi indraznit sa reclame pe cineva, in conditiile in care au facut-o toate cele de mai sus. Daca ar fi incercat sa le agreseze pe toate, de fata cu tot localul, mai spuneam.Dar toate au acceptat sa ramana singure cu el, ca sa nu mai spun de cele, care si-au schimbat depozitiile de cateva ori, ba inca una dintre ele are tupeul sa spuna ca au fost in grup la Yoochun acasa, dupa ce bausera o noapte intreaga, si ca vezi-Doamne ar fi agresat-o acolo!!! Oameni buni, sa ne revenim un pic... Putin bun simt domnisoarelor asa-zise "agresate", majore si vaccinate, incantate sa se imbete si sa ramana singure in compania vedetelor si prietenilor acestora.Eu nu spun pacat de el. Pentru ca nu are sa fie gasit vinovat, trebuie totusi niste dovezi clare: inregistrari compromitatoare nu sunt, martori nu sunt, asa ca nu cred ca mai are rost sa comentam inutil. Iar faptul ca astfel de "Baruri pentru Adulti" functioneaza bine-mersi in Korea,(cu angajate sau dame de companie platite) nu este vina lui Yoochun. Povestea asta cu puritanismul acesta exagerat, mai ales intr-un asemenea mediu, mie una imi face greata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă pentru un ordinary people ar părea ok, pentru cineva ca PY, KJH, PSH, opinia publică coreeană se înverșunează până dincolo de limitele pe care le-am crede noi. doar simpla învinuire poate distruge cariere, nici măcar nu e nevoie de a se confirma sau infirma faptele. vezi și cazul lui PSH, nici nu s-a ajuns la tribunal. din 2013, abia doua filme prin China și în 2016 "Neighborhood’s Hero", la OCN, nu la un post public. când i s-a propus distribuirea unul rol la postul public, la sfârșitul lui 2015, opinia publică a făcut scandal, spunând că e prea devreme sa revină și să stea sa mai mediteze la faptele sale...
      Agresiunea sexuală este o problemă foarte serioasă. Dacă toate femeile astea doresc 15 secunde de faimă, este foarte dureros. În ce situație le-ar pune pe cele care întradevăr sunt victime? Și câtă credibilitate ar avea astfel de cazuri?
      Nu condamn femeile care fac sex pentru bani. Până la urmă e alegerea lor. Însă nu sunt de acord cu sexul cu forța (și aici nu fac referire la nimeni)

      Ștergere
    2. si pardon de expresie...cum naiba sa fie viol cand de fapt a fost un banal sex oral....ei i-a placut sau nu? aceasta e intrebarea? caci daca nu i-a placut avea metode sa contracareze. imi imaginez ca nu era la prima "abatere"

      Ștergere
  6. Mi-ar parea rau sa fie adevarat.Totusi, pare a fi cusut cu "ata alba".Agresiune sexuala?! si inca 4!Asta e parerea mea.Dar v-om vedea ce spune ancheta.De ce nu s-au facut aceste denunturi mai devreme si se fac acum cand este el in armata?

    RăspundețiȘtergere
  7. E o totala batjocora ce i se intampla!Eu una nu cred nimic,sunt sigura ca este facatura!Insa mi-e teama de consecintele negative asupra lui Yoochun!

    RăspundețiȘtergere
  8. pozele sunt..de cand pleca de la munca...el nu a fost nici pana acum la politie !!! Cand a aparut a 3 si apoi a 4 "victima: m-am calmat..am stiu ca in spate este un regizor prost!!! si la banii lui nu te duci la wc :)))))))))) consecinte o sa fie..dar se va reabilita !! acum s-au triat fanii si persoanele care il cunosc cat de cat !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, pozele sund facute pe 15.06, cand a fost la sediul politiei din Gangnam (ai link aici http://pann.news.nate.com/info/258780939) plus un video https://www.youtube.com/watch?v=VN739clkiSQ

      Ștergere
  9. ce adio chuny?....sa fim seriosi. vorbim cu dumitru si cine vrea sa il mai vada cantand sa vina in romania. lua-i-ar naiba de fani prosti. cu el din solidaritate vor veni si cei doi "J" si le-o tragem koreenilor original...va place scenariul meu??? va placaaace! stiu ca va place!
    deci: s-o luam pe rand. mai intai ca el se duce sau ma rog obisnuieste sa frecventeze locuri pe care le fracventeaza pana si chaebolii. si?? asta inseamna ca gagicile alea de stau cu rochiile ridicate pana la buric sunt acolo sa mai fac o poza doua cu chuny sau ma rog oricine le-ar cere-o? ca sunt puse sau nu de mafie, ele sunt constiente si sunt sigura ca si stiu sa-si faca "treaba " chiar fara sa le-o impuna cineva. e ca si cum as zice: vai saracele "tiriste" sau alea de pe centura....le-a pus mafia sa se reguleze cu unu' si cu altu'! sa fim seriosi. aici e vorba clar de spargerea cu ciocanul a unei statui. a unui idol. agentia lor - fosta - a pierdut in fata a trei oameni pe care nu are cum sa ii lase in pace. ar insemna ca nu sunt asiatici daca nu s-ar razbuna. mai sunt si fostii colegi de trupa pe care i-a lasat cu ochii in soare. chuny era singurul care nu avea niciun scut. cei doi J unul e in armata si nu are cum sa il agatae, iar junsu are o gagica pe care nu stiu de ce cred ca si-a tras-o tocmai din acest motiv. iar fufa asta care l-a reclamat ca a silit-o, ca a violat-o....sa ma ierte doamnele si domnii mai pudici. dar cum puii mei te poate sili, sau viola cineva sa stai in genunchi si sa ti-o dea la muie. nu-ti place, nu vrei, simti ca esti amenintata....musca-l, strange-l de coaie frate ca se stie ca acolo le e cel mai nasol. pai daca ai crezut ca o muie de la chuny face cam un milion de dolari ...s-a dovedit ca nu merita nici macar 500 de mii. de fapt valoreaza "nula, Nula". zero barat. deci a luat o muie de la o statuie. imi pare rau, de obicei nu vorbesc asa pe sleau dar azi mi-am luat o plasa cand am vorbit despre lenjerie intima, eu crezand ca e vorba de chiloti. noroc cu prietena mea care m-a lamurit ca nu era vorba despre doar acea lenjerie intima. toanta eu. ca sa finalizez...in toata aceasta afacere, mie mi se pare ca miroase a rahat de la o posta. mi-e mila de el caci am convingerea ca si la procedura pe care tocmai se zice ca a comis-o, probabil l-a invatat careva. pentru ca eu nu il vad pe asta nici macar in pat cu vreo femeie...dar mi te s-o mai si violeze. pai mai manu, de aia nu il iubesc ziaristii pe yai. de-aia ziarele de scandal nici nu-l lauda nici nu il critica pe yoo ah in....mai precis il ignora pentru ca astuia i se rupe de oricine. se duce in ce bar vrea el, pleaca si vine cand vrea, se duce cu cine vrea el. bea de rupe , probabil ca si-o pune cu cine vrea...dar pentru ca artistului nu i se poate lua talentul, nu i se poate lua competenta, ....dar sa nu vorbesc intr-un ceas rau. nu se stie niciodata de ce murdarii mai sunt astia in stare. m-as face o mama india si i-as lua pe toti aici. sa avem noi grija lor. ca fetele ar fi onorate sa le faca o mancarica, sa ii stearga la gura dupa ce mananca.......si le-qas gasi neveste care sa ii iubeasca si sa ii cocoleasca...romaneste.
    azi a mai venit o veste ca inca unu' este acuzat ca are un copil de la "florarie" cu o macheuza. asa ! si??? nu l-a alaptat la timp?, nu e de acord cu copilul.? koreenii astia degeaba ii iubesc eu. uneori sunt chiar idioti. si eu care vreau sa im "refac" viata cu unul de la ei....cred ca ma razgandesc. cine stie ce mai spun si ma baga la parnaie nevinovata....he he he ar vrea ei! prostanaci cu ochii oblici cu legi proaste

    RăspundețiȘtergere