sâmbătă, 18 iunie 2016

Park Yoochun - Filmările la "Lucid Dream" continuă

foto: allkpop
C-Jes Entertainment a anunțat că Park Yoochun va continua să joace rolul său în noul film coreean "Lucid Dream", în ciuda controversei cu care se confruntă în prezent.
Filmul este în stadiile finale de producție. Reprezentanții echipei de producție au spus că decizia de a continua filmările cu Yoochun nu se va schimba. C-Jes Entertainment susține că acuzațiile de agresiune sexuală sunt inventate pentru a ruina reputația actorului.
"Lucid Dream", care îi are în rolurile principale pe Go Soo și Kang Hye Jung, este al doilea film în care joacă Park Yoochun.
Nu este trailerul fimului, ci un PV

"Lucid Dream" este un film de mister-thriller în care un tată care și-a pierdut fiul său  în urmă cu 3 ani crede că poate descoperi indicii legate de dispariția fiului său căutând indicii în visele pe care le are. Este ultima producție la care a lucrat Park Yoochun înainte de înrolare. El interpretează rolul asistentul personajului principal. Producția filmului a început în 2015, și este de așteptat să fie lansat cândva în mijlocul anului 2016, fiind în ultimele etape ale producției.
Atunci când a contactat cu privire la viitorul filmului, un reprezentant al casei de producție a declarat: "Nu avem nimic de spus cu privire la Park Yoochun. Suntem într-o situație în care nu ne putem referi la nimic până când poliția nu va prezenta rapoartele oficiale. "Lucid Dream" este în prezent în ultimele etape ale producției, indiferent de cazul lui Yoochun. Premiera va avea loc  în a doua jumătate a anului 2016, dar nici o dată nu a fost a fost confirmată. "
sursa: http://www.allkpop.com/article/2016/06/upcoming-film-lucid-dream-starring-yoochun-to-continue-with-production, http://www.asiastarz.com/articles/3457/20160618/http-www-allkpop-com-article-2016-06-upcoming-film-lucid-dream-starring-yoochun-to-continue-with-production.htm

În altă ordine de idei, reputația Yoochun este pusă sub semnul întrebării, fiind deja afectată de scandalurile sexuale. Părerile sunt împărțite - mulți oameni transmit vorbe de încurajare femeilor care pretind că au fost agresate de către actor, să stea ferm și să nu le fie frică să vorbească. De asemenea se face apel către alte potențiale victime să iasă și să vorbească. Pe de altă parte sunt multe persoane care cred în nevinovăția actorului, că acesta nu ar fi fost tratat conform legislației, că politia ar trebui să răspundă pentru scurgerea de informații către mass-media, inițiind o petiție în sprijinul actorului, petiție pe care o gasiți aici.

C-Jes Entertainment susține că actorul este nevinovat. Compania a declarat că va depune luni, 20 iunie, o plângere împotriva celor patru femei, acuzându-le de șantaj și de calomnie.
sursa: http://www.allkpop.com/article/2016/06/yoochuns-agency-to-continue-legal-retaliation-against-alleged-sexual-assault-victims

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu