sâmbătă, 18 iunie 2016

Park Yoochun - Poliția a început oficial investigațiile


Poliția au început în mod oficial investigațiile în urma acuzațiilor de agresiune sexuală depuse împotriva Park Yoochun.
În prezent sunt citate toate persoanele care au fost prezente, impreună cu Park Yoochun la localurile pentru adulți la momentul presupuselor agresiuni sexuale. Poliția caută să obțină mărturii pentru a judeca dacă întradevăr au avut loc sau nu  relații sexuale între Park Yoochun și femeile care au reclamat ți dacă au fost forțate sau a fost consensual.
În urma mărturiilor martorilor și reclamanțiilor, poliția va urma să-l cheme pe Park Yoochun pentru interogatoriu.

Park Yoochun a fost acuzat de agresiune sexuală de patru persoane diferite, în momente diferite. Prima femeie a afirmat că Park Yoochun a agresat-o sexual într-o baie la un bar pentru adulți unitate de divertisment / lichior de la începutul acestei luni. La două zile după reclamație, aceasta și-a retras plângerea.
A doua persoană a pretins că Park Yoochun a agresat-o sexual într-o baie la un bar unitate / lichior de divertisment pentru adulți, în decembrie 2015. Ea le-a raportat inițial la poliție, la acel moment, dar, de frică - spune ea-  și-a retras apoi acuzațiile.
A treilea femeie a spus Park Yoochun a agresat-o sexual într-o baie la casa artistului, la 12 iunie 2014.
O a patra femeie a reclamat și ea că a fost agresată tot într-o unitate de divertisment pentru adulți / bar de băuturi alcoolice în 2015 de Park Yoochun.

C-Jes Entertainment, agenția artistului, a declarat că vor fi depuse acuzații de șantaj și acuzație falsă împotriva tuturor celor patru femei Agenția continuă să susțină că Park Yoochun este nevinovat, dar dacă, în urma investigațiilor, acuzațiile vor fi confirmate, Park Yoochun se va retrage din industria de divertisment. "Nu vom face un compromis cu un șantaj rău intenționat care a fost făcut pentru a garanta patarea imaginii unei persoane celebre. Va promitem ca Yoochun va coopera cu fidelitate în cadrul anchetei, în scopul de a dezvălui adevărul ", a adăugat agenția.

Sursa: http://www.soompi.com/2016/06/17/police-start-questioning-individuals-park-yoochun-alleged-sexual-assault/, via http://entertain.naver.com/read?oid=311&aid=0000619910, http://entertain.naver.com/read?oid=119&aid=0002138168http://entertain.naver.com/read?oid=009&aid=0003752077


Pe de alta parte, fanii care-l susțin pe Park Yoochun și cred în nevinovăția lui spun că ce-l puțin două dintre persoanele care au făcut reclamație mint.
"[UPDATE] A patra tipa a spus ca violul a avut loc in data de 14.02.2015, dar in acea zi YC era in Chengdu, China, la un fanmeeting.
Yoochun a plecat in China in data de 13.02.15, pe la aeroportul Incheon, asa ca era in CHINA, nu o asalta pe a 4-a acuzatoare la ora 2am in 14.02.2015. iar la a treia el inregistra cu gummy !!"

Sursa: https://twitter.com/ohmyjunsu/status/743802733338124288

4 comentarii:

  1. E cât se poate de supărător să avem remake-uri ale cazului Park Si Hoo. Barierele de limbă şi informaţii de la sursă pun stavilă înţelegerii profunde a cazurilor de gen.Pozele de pe Instagram cu cei care au participat la chermeza de ziua lui Yoochun s-au şters şi oricum au fost blurate. Primim informaţii de peste tot şi ne este greu să discernem adevărul de minciună.O situaţie cât se poate de penibilă, mai ales că era şi în timpul armatei.E adevărat că noi, ca fani, avem tendinţa să punem la îndoială tot ce afectează imaginea idolului, dar trebuie să ţinem cont şi de stilul lor de viaţă.Băutura de la vârste fragede şi viaţa amoroasă după vârsta de 25 de ani nu duce la nimic bun.Oricare ar fi rezultatul anchetei şi oricând va apărea comunicatul oficial, cariera lui s-a dus pe apa sâmbetei, odată cu cea a celorlalţi doi.Trist, foarte trist.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de asta nici nu am dat atenție primei reclamații. Pozele de pe Instagram se pare ca au fost facute in cursul zilei, cel mai probabil după-amiaza, la prima rundă. Ai dreptate, Miuța, așa cred și eu, indiferent de rezultat, cariera lui s-a dus... Un comeback va fi greu de înfăptuit... Iar criticile vor fi cu atât mai aspre pentru că este și în armată...
      ps. ma bucur că ai reușit să postezi comentariul. până acum spuneai că nu ți-l lua

      Ștergere
  2. Greu de crezut ca e doar victima unor defaimari. Din pacate destrabalarea a fost la ordinea zilei. Cu siguranta si fetele de acolo nu sunt niste inocente, ele au fost aduse clar cu aceste scopuri. Cred ca e vinovat. Nu atat de vinovat pe cat e valvataia de mare, dar este vinovat. Sper ca adevarul care va apare si se va alege sa il trezeasca si sa il determine sa se schimbe. Intotdeauna banii si celebritatea au mers impreuna cu promiscuitatea. Imi pare tare rau de el! Undeva pe drumul lui s-a ratacit! M-a intristat si m-a dezamagit atat de tare aceasta veste incat parca nu mai pot urmari nimic!

    RăspundețiȘtergere
  3. Aceste fete au un mare noroc ca traiesc intr-o tara in care exista un minister al femeilor. Si care-i cu baia ?! Acest "individ" nu are deloc imaginatie, intr-un garaj, o debara, in bucatarie, pentru variatie. Tanar si deja plictisit. Lasand gluma, imi vine greu sa cred ca cineva poate sa-si riste cariera construita in ani grei de truda pentru atata lucru .Vinovat sau nu, viata si cariera lui Yoochun nu vor mai fi la fel ca pana acum. Andra B.

    RăspundețiȘtergere