luni, 11 iulie 2016

Park Yoochun (박유천) - Acuzațiile de agresiune sexuală nu au putut fi dovedite



Conform soompi.com, care citează entertain.naver.com, wowtv.co.kr și news20.busan.com, poliția a dezvăluit că Park Yoochun va fi achitat de cele patru acuzații de agresiune sexuală din lipsă de probe.
În dimineața zilei de 11 iulie poliția Seul Gangnam a spus: "Deoarece este dificil să se dovedească utilizarea forței, acuzațiile de agresiune sexuală nu sunt valide. El va fi achitat. "Ancheta privind acuzațiile de agresiune sexuală vor fi încheiate, iar rezultatele transmise procurorilor până la sfârșitul acestei săptămâni sau la începutul săptămânii viitoare.
Însă Park Yoochun va mai trebui să dea cu subsemnatul la Poliție. Este în desfășurare ancheta legată de posibila plată către prima femeie care l-a acuzat, 100 de milioane de woni (aproximativ 87,300 $). De asemenea Poliția anchetează presupusul șantaj, dacă a fost vorba de prostituție, precum și dacă Park Yoochun a solicitat servicii sexuale contra plată.
Unele rapoarte spun că cele patru femei vor fi acuzate de șantaj și acuzații false, dar acest lucru nu a fost încă confirmat.

7 comentarii:

  1. cam alambicate stirile....ideea este ca nu a violat...nu este violatorul in serie despre care a vuit toata omenirea. nu le-a agresat pe "matracuci". au primit-o de buna voie....ca era unul cu potential financiar, de pe urma caruia urma sa iasa mai multora niste beneficii. l-au distrus, l-au adus in stadiul de leguma ganditoare, l-au folosit pe post de carpa de sters pe jos si acum ? ce chestie! nu a fost violent. a folosit serviciile unor curve, pe care le-a si platit
    curve care de-aia se angajeaza acolo. care poate fi motivul lor? chiar nu ma intereseaza. indiferent care este motivul , ele pentru mine tot niste curve raman......pai mai bine si-o facea ca tudy...iesea mai castigat. adevarat ca nici viceprimar nu ajungea dar.
    in ce lume mizerabila traiesc si koreenii astia. in ce lume mizerabila se scalda showbiz-ul si lumea artistica in general. dar in koreea, foamea dupa bani a atins niste cote care ma dezgusta pur si simplu. nu ca nu m-ar dezgusta si aici in patria stramoseasca....dar atatia ani printre koreeni ma lasa sa imi iau singura dreptul asta de a-i si judeca.
    as vrea ca toate astea sa dispara, cu totul, panaramele sa isi primeasca pedeapsa si oprobiul public, iar mickey sa se intorca pe scena. nu cred ca va fi posibil. sper sa il ajute familia si fanii sa treaca peste obstacolul vietii lui. probabil nu se va mai intoarce pe scena. nici macar intr-un viitor indepartat. el a pierdut dar noi vom pierde momentele pe care nu le vom mai petrece cu el ca actor si cantaret. pacat.

    RăspundețiȘtergere
  2. In ultimele saptamani am trait sentimente amestecate, uimire,suparare, refuzul de a accepta ce se intampla, frustrare. Dar, indiferent ce am citit, am fost intotdeauna de partea lui Yoochun, am crezut in el.Bineinteles nu sunt atat de naiva sa cred ca nu s-a intamplat nimic ,dar sa-l transformi intr-un animal obsedat sexual care sare pe orice muiere aflata la indemana, asta e prea mult. Nu sunt suparata ca a platit niste servicii sexuale, la urma urmei e si el tanar si probabil a adunat destule frustrari, sunt suparata ca a ignorat riscul la care se expune intr-o societate plina de prejudecati si ipocrizie, cum este cea coreeana.Intr-o clipa de neatentie si-a ruinat cariera si a pierdut munca atator ani.Urmaresc de mult timp lumea kdramelor si concluzia este clara: nu mai are nici o sansa. Sa- i dea Dumnezeu putere sa treaca peste asta. Sunt in viata si alte lucruri care merita facute, care merita traite.Noi vom ramane cu frustrarea ca nu-l vom mai vedea evoluand pe masura talentului lui, ca a disparut Y din JYJ, ca am ramas cu un mare gol in suflet.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună,
    C-JES încă nu a emis nici o declarație pentru că nici Poliția încă nu a făcut-o. Așa că abia după declarația C-JES putem să ne bucurăm cu adevărat. Cred că îl vor scoate pe Yoochun cu bine la liman pentru că este un talent făcător de bani.
    Până la terminarea acestui stagiu așa zis militar lumea va uita și se va calma iar până la reunirea grupului JYJ , în condițiile în care Junsu încă nici nu a anunțat nimic despre o posibilă înrolare , peste 3, 4 ani greu să mai cred că vor mai cânta împreună(vor avea 33,34 de ani). Depinde de declarațiile și de toate acțiunile ulterioare ale C-JES, modul de interpretare a acestui scandal precum și de integritatea fizică , mentală și emoțională a lui Yoochun.
    După terminarea stagiului militar, bine manageriat poate să își continue activitatea de cântăreț și actor. Poate Koreea să zică mult și bine NU, susținerea asiatică și chiar internațională îi poate impulsiona minunat cariera.

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.insight.co.kr/newsRead.php?ArtNo=65677

    RăspundețiȘtergere
  5. Y nu a disparut din JYJ..si asa japonia si china ii iubea mai mult !! eu soer sa revina ca toti ceilalti care au trecut prin scandaluri!!! toti ii tinem partea..darnu avem incredere in puterea lui de a reveni.??!! eu cred in el..si in taria lui

    RăspundețiȘtergere
  6. Dom'le, da meticuloasa mai e politia asta ! Le-a trebuit o luna ca sa considere ca nu sunt probe pentru agresiune, iar restul problemelor le mai analizeaza inca. Bine ca au avut timp sa vanda informatii presei ( ca nu-mi imaginez ca a fost gratis ) si sa distruga un om. Probabil mai au nevoie de timp pentru a mai vinde cate ceva. Sa presupunem ca nu va exista nici o implicare legala a lui Yoochun si ca "agresatele" vor fi pedepsite, atunci cum ramane cu drepturile omului Yoochun ? Dar cu prezumtia de nevinovatie, pana la proba contrarie ? Da, stiu, nu functioneaza la ei... Sau s-ar putea sa nu-l scoata chiar basma curata, sa aiba si ei o justificare. Sa speram ca Yoochun va reusi sa depaseasca acest cosmar, macar din punct de vedere psihic.

    RăspundețiȘtergere